Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor CSG | Vacatures bij CSG | Salarissen bij CSG | Arbeidsvoorwaarden bij CSG
      Sollicitatiegesprekken van CSGSollicitatiegesprekken voor Test Consultant bij CSGSollicitatiegesprek bij CSG

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Capgemini

Overige sollicitatiereviews voor Test Consultant bij CSG

7 sep 2018
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij CSG (Bengaluru) in jun 2014

Sollicitatiegesprek

applied through a staffing agency. I interviewed at CSG International (Bangalore). 1. telephonic interview with a tech person. 2. one more round of technical face to face. 3. Hiring manager face to face.only behavioural questions asked 4. HR manager face to face, salary details discussed

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

1 Antwoord
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij CSG (Bengaluru)

Sollicitatiegesprek

Interview will be taken by onshore team they are awesome person. They grasp your technical knowledge in excellent manner. No unrelated question. They only ask what for they looking for.. 1. Telephonic 2. Skype meeting at office 3. HR - I say HR is also well supportive person..

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Testing related Questions
      Vraag beantwoorden

3 okt 2019
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij CSG (Bengaluru) in jun 2015

Sollicitatiegesprek

2 level of interivew (one technical and one managerial) boht on the same day..Question were average.. itwaas more of what i have done in my previous projects. REst dont reember much