Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Cabify | Vacatures bij Cabify | Salarissen bij Cabify | Arbeidsvoorwaarden bij Cabify
      Sollicitatiegesprekken van CabifySollicitatiegesprekken voor Software Engineer bij CabifySollicitatiegesprek bij Cabify

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

9 apr 2026
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring

Ik heb gesolliciteerd bij Cabify

Sollicitatiegesprek

El proceso de entrevista fue bastante claro y organizado desde el primer contacto. Tuve dos rondas de conversaciones donde evaluaron tanto mis habilidades técnicas como mi actitud personal. Me dieron feedback en un tiempo razonable y siempre fueron muy educados. Es un proceso exigente pero transparente y profesional en todo momento.

Overige sollicitatiereviews voor Software Engineer bij Cabify

13 feb 2026
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Buenos Aires
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Cabify (Buenos Aires) in feb 2026

Sollicitatiegesprek

El proceso consta de: 1 screening con RRHH, 1 challenge tecnico y 3 entrevistas tecnicas donde 1 es para revisar el challenge, 1 de algoritmos y 1 de diseño de sistemas, cada una de estas entrevista se divide en 2 mitades, la primera mitad se evaluan tus soft skills con preguntas de comportamiento y la segunda mitad ya es lo tecnico. En mi caso, no tuve una buena experiencia ya que, si bien pasé el challenge tecnico, post entrevista tecnica me rechazaron porque hubieron cosas en el challenge que pudieron estar mejor y fueron cosas que mencioné en la entrevista asi que a mi gusto no encuentro mucho sentido que me digan que pasé el challenge para que en la tecnica me rechacen por cuestiones del challenge. Hablando del challenge, en las especificaciones dicen que pienses bien antes tirar el codigo que te dan a la basura pero si trabajas con el scaffolding que ellos te dieron te lo van a tomar para mal, como recomendación, tiren el 90% del codigo y haganlo de 0 ustedes a su manera de la forma mas optima posible

Sollicitatievragen [4]

Vraag 1

¿Por que quieres trabajar en cabify?

Vraag 2

Cuentame una situacion donde tuvieras diferencia con tu lider ¿Como lo manejaste?

Vraag 3

Cuentame una situación en la que tuviste que tomar una decisión tecnica por tu cuenta ¿Como lo hiciste y resultados tuviste?

Vraag 4

Cuentame de algun error que tuviste en producción ¿Como lo manejaste y que aprendiste de ello?

1 jun 2026
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Madrid
      Geen aanbod
      Positieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Cabify (Madrid) in jul 2025

Sollicitatiegesprek

The process starts with an initial interview, discussing background and experience. After that, there is a take-home coding challenge to assess practical skills, followed by a system design interview to evaluate architecture and problem-solving skills.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

They asked software development questions, including best practices, clean code, problem-solving approaches, testing, code reviews, and how to design maintainable and scalable solutions.
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Amazon
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Booking.com
      4.2★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.