Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor D3 Security Management Systems | Vacatures bij D3 Security Management Systems | Salarissen bij D3 Security Management Systems | Arbeidsvoorwaarden bij D3 Security Management Systems
      Sollicitatiegesprekken van D3 Security Management SystemsSollicitatiegesprekken voor Python Developer bij D3 Security Management SystemsSollicitatiegesprek bij D3 Security Management Systems

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Capgemini
      4.4★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Sollicitatiegesprek voor de functie Python Developer

2 mei 2024
      Negatieve ervaring

Overige sollicitatiereviews voor Python Developer bij D3 Security Management Systems

Sollicitatiegesprek voor de functie Python Developer

15 mei 2025
      Vancouver, BC
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij D3 Security Management Systems in mrt 2024

Sollicitatiegesprek

An onsite exam with 3 rounds, some rounds are not even related to the role. Questions are weird and some are straight up wrong and when you ask them where is half of the question, they have no idea and are like yes it doesn't make sense but it is what it is. They said you will get a response after two weeks but I haven't heard back from them in over a month.

Vraag 1

Logic, general programming, some questions related to python or other programming languages
      Neutrale ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij D3 Security Management Systems (Vancouver, BC) in nov 2024

Sollicitatiegesprek

1st round - Tech test with IQ questions, 3 hours, no interaction/communication, in an open space where I could hear their conversations. Very poor experience. 2nd round - Like an HR interview. 30 minutes of stereotypical questions. The interviewer was taking notes on something while interviewing me. Then never heard back.

Vraag 1

You are given two non-uniform ropes, each of which burns completely in exactly 60 minutes when lit from one end. The burning rate varies along each rope. Using only these ropes and a lighter, how would you measure precisely 45 minutes?

Sollicitatiegesprek voor de functie Software Engineer Python

5 jun 2025
      Vancouver, BC
      Negatieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij D3 Security Management Systems (Vancouver, BC) in okt 2024

Sollicitatiegesprek

I was invited to do a onsite interview. A laptop is given for doing the quiz. The question consist of multiple brain teaser type question and few C# question. Then I got ghosted.

Vraag 1

Mulitple choice question. Given a code segment, what would be the output? (annotation code execute order)