Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Diffusely | Vacatures bij Diffusely | Salarissen bij Diffusely | Arbeidsvoorwaarden bij Diffusely
      Sollicitatiegesprekken van DiffuselySollicitatiegesprekken voor Operations Manager bij DiffuselySollicitatiegesprek bij Diffusely

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Operations Manager

26 mei 2020
      Bengaluru
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Diffusely (Bengaluru) in mrt 2020

Sollicitatiegesprek

The process was methodically conducted and the HR was in constant touch for setting up the interview. In total there were 5 rounds of interviews conducted, clearing each gets you to the next round. It was a great experience and the process was smooth.

Why Meero?

Negatieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Ik heb gesolliciteerd bij Diffusely

Sollicitatiegesprek

Bizarre, clairement pas intéressé à faire une expérience agréable pour les candidats. Il y a clairement des problèmes internes qu'ils sont en train de résoudre. J'éviterais de l'appliquer, mais le produit est très intéressant.

Vraag 1

Qu'est-ce qui t'a poussé à postuler chez Meero
      Reactie van Diffusely
      1y
      Bonjour, Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience de recrutement chez Meero. Nous sommes désolés d'apprendre que votre entretien n'a pas été à la hauteur de vos attentes. Chez Meero, nous nous efforçons de garantir une expérience de recrutement positive et respectueuse pour tous les candidats. Vos commentaires sont précieux et nous permettent de comprendre où nous pouvons nous améliorer. Nous apprécions que vous trouviez notre produit intéressant et nous espérons que vous verrez des améliorations dans nos processus à l'avenir. Merci encore pour votre retour. Bien cordialement, Talent Team - Meero

Sollicitatiegesprek voor de functie Operation Manager

13 apr 2022
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Parijs
      Aanbod afgewezen
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Diffusely (Parijs) in apr 2022

Sollicitatiegesprek

- Entretien de screening avec un recruteur - Entretien avec le manager pour le poste en question (incluant des mini business cases) - Entretien avec un autre membre de la business unit (pour tester le fit) - Visite des locaux et rencontre avec une 3e personne de la business unit

Vraag 1

Suite à une présentation détaillée du fonctionnement de la BU, il m'a été demandé de répondre à deux problématiques qui ont été rencontrées dans le passé par la BU et de présenter un plan d'action/une méthodologie d'analyse et de résolution des problèmes
      Reactie van Diffusely
      1y
      Bonjour, Merci d'avoir partagé votre expérience de recrutement chez Meero. Nous nous efforçons de garantir une évaluation complète à chaque étape, du screening initial avec le recruteur aux entretiens avec le manager et les membres de l'équipe, ainsi qu'une visite de nos locaux. Nous vous remercions pour votre temps et votre engagement tout au long de ces deux semaines. Bien cordialement, Talent Team - Meero

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Capgemini
      4.4★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      SAP
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.