Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor RDI Software | Vacatures bij RDI Software | Salarissen bij RDI Software | Arbeidsvoorwaarden bij RDI Software
      Sollicitatiegesprekken van RDI SoftwareSollicitatiegesprekken voor Senior Software Engineer bij RDI SoftwareSollicitatiegesprek bij RDI Software

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Software Engineer

8 aug 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Campinas,
      Geen aanbod
      Positieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij RDI Software (Campinas, ) in jul 2025

Sollicitatiegesprek

Eu recebi o contato da recrutadora por email e depois pelo Whatsapp. Fiz uma entrevista rápida e uma conversa rápida para avaliar o meu nível de inglês, A segunda fase, que envolvia um teste técnico para ser entregue em até 5 dias. Depois da entrega do teste eu tive uma entrevista com os gestores da vaga. Uma entrevista técnica com perguntas mais voltadas a minha experiência e algumas perguntas tecnicas com relação a linguagem C++. Eu não recebi uma oferta, mas tive um feedback da entrevista e a recrutadora fez um ótimo acompanhamento do processo como um todo o que é um diferencial comparado com outros processos que participei

Vraag 1

É possivel ter um memory leak utilizando smart pointers?

Overige sollicitatiereviews voor Senior Software Engineer bij RDI Software

Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Software Engineer

21 mrt 2024
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      São Paulo,
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij RDI Software (São Paulo, ) in jan 2024

Sollicitatiegesprek

Processo com rh ok, aparentemente bastante transparencia. 1 ligação por vídeo. Uma vez aprovado com RH, me passaram um teste técnico. Entreguei no prazo, o retorno foi negativo, dizendo que poderia ser melhor em algumas áreas, mas não especificaram quais. Todos os requisitos estavam sendo atendidos.

Vraag 1

teste técnico .net para criação de filas de um restaurante

Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Developer

7 jun 2017
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij RDI Software

Sollicitatiegesprek

The interview started with a resume review by a two lead developers, followed by a technical screening and a written programming test. The first question was finding a bug, then the meaning of an obscure typedef in C, a function implementation and finally how many taxis are there in São Paulo.

Vraag 1

Implement a string to int converter in C (atoi)
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Capgemini
      4.2★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Salesforce
      4.4★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.