Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Sankhya | Vacatures bij Sankhya | Salarissen bij Sankhya | Arbeidsvoorwaarden bij Sankhya
      Sollicitatiegesprekken van SankhyaSollicitatiegesprekken voor Gerente De Projetos bij SankhyaSollicitatiegesprek bij Sankhya

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Capgemini
      4.4★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      SAP
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Gerente De Projetos

Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Goiânia
      Geen aanbod

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Sankhya in apr 2024

Sollicitatiegesprek

processo totalmente transparente e humano, pessoas dispostas a entender sua visão sobre a vaga e encaixar dentro do melhor resultado. deram total liberdade e flexibilidade em relação aos horarios das entrevistas

Vraag 1

oque voce acredita que tem que faria diferença
      Vraag beantwoorden

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Sankhya (Goiânia) in apr 2026

Sollicitatiegesprek

O processo de entrevista da Sankhya Gestão de Negócios é estruturado e busca avaliar tanto competências técnicas quanto comportamentais, com forte foco no alinhamento cultural e no perfil consultivo. Ele geralmente começa com a inscrição e triagem curricular, seguida por uma entrevista inicial com o RH, na qual são analisadas comunicação, trajetória profissional, organização e aderência aos valores da empresa. Dependendo da vaga, o candidato pode passar por testes técnicos ou pela resolução de um case prático, que avalia principalmente o raciocínio lógico, a capacidade de estruturar soluções e a visão de negócio. Em seguida, ocorre a entrevista com o gestor da área, que aprofunda a análise da experiência prática, da autonomia e da capacidade de lidar com situações reais, como relacionamento com clientes e priorização de demandas. Em alguns casos, há ainda uma etapa final com lideranças ou diretoria, voltada para avaliar o potencial estratégico e de crescimento do candidato. O processo se encerra com a proposta formal. De modo geral, a empresa valoriza profissionais com boa comunicação, pensamento analítico, proatividade e capacidade de integrar tecnologia e negócios para resolver problemas.

Vraag 1

“Por que você quer trabalhar na Sankhya?”
      1 Antwoord

Sollicitatiegesprek voor de functie Product Manager

1 nov 2024
      São Paulo,
      Aanbod geaccepteerd

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Sankhya (São Paulo, ) in nov 2023

Sollicitatiegesprek

Passei por 4 etapas, processo bem claro e transparente. Falei com o tech recruiter, depois com o gestor e depois recebi a proposta. Recebi o feedback de cada etapa. Nada a desejar.

Vraag 1

Skills, salario, momento atual, experiencia e habitades
      Vraag beantwoorden