Sollicitatiegesprekken voor Junior Fullstack Developer

Meest gestelde sollicitatievragen

Sorteren: Relevantie|Populair|Datum
Tiger Team
Er werd een FullStack Junior Developer gevraagd...2 juli 2019

¿Cuales son las actividades que desempeñaste en un puesto anterior como fullstack web developer?

1 antwoorden

Abstracción de requerimientos a vistas y base de datos, programación del lado del servidor en php (mvc) y del lado del cliente en jquery con bootstrap. Minder

Siemens

Describe yourself with summarized information?

1 antwoorden

I told my career after I graduated

KDMS

What backend language are you familiar with?

Javascript (Node)

Compie Technologies

Build a sudoku UI, using an API.

1 antwoorden

There are many steps requested by them. You don't have to complete all of them

Trinks (Brazil)

Quais as tecnologias que você tem conhecimento? Cite alguns projetos já desenvolvidos de que se orgulha. Qual sua pretensão salarial? Qual sua experiencia profissional?

1 antwoorden

ReactJS, NodeJS, JS/TS, PostgreSQL, Jest. 2 projetos desenvolvidos no meu bootcamp. Um deles foi baseado em uma rede social para compartilhas links, e o outro foi um projeto autoral baseado no CifraClub + Genius com o intuito de ensino de musicas. 3000 reais. Nenhuma, estou em busca do primeiro emprego. Minder

BeenVerified.com

Q: Does this position sound like something you would want to hear more about? (Three times)

No

Coderhouse

What is the Set() class in js

1 antwoorden

I don't use that class, but surely is used for arrays.

Trinks (Brazil)

Quais tecnologias você usa? Qual sua pretensão salarial? Tem experiência profissional?

1 antwoorden

ReactJS, NodeJS, PostgreSQL. 3000 reais. Não, estou em busca da minha primeira vega. Minder

Tabit Technologies

What makes you a good fullstack developer?

Linedata

What is the main difference between an abstract class in Java and an interface?

Weergave: 1 - 10 van 47 sollicitatievragen

Sollicitatievragen weergeven voor vergelijkbare functies

Glassdoor heeft 47 sollicitatievragen en verslagen van Junior fullstack developer sollicitaties. Bereid uw sollicitatiegesprek voor. Bedrijven ontdekken. Uw droombaan vinden.