COVID-19

Glassdoor product updates als reactie op COVID-19

Geplaatst door Glassdoor-team

Experts op het gebied van loopbaanadvies

Laatst bijgewerkt 30 april 2020
|3 min. aan leesduur

De COVID-19-pandemie blijft een aanzienlijke impact hebben op de wereldeconomie, waardoor miljoenen nieuwe werklozen op zoek zijn naar werk. Ondertussen worden bedrijven geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen, van het beheren van een plotselinge stijging of daling van de aanwerving tot het communiceren van hun reactie op de crisis aan huidige en potentiële werknemers.

Om u te helpen hebben we verschillende nieuwe productfuncties geïntroduceerd voor werkzoekenden en werkgevers als reactie op COVID-19.  Onze nieuwe gecentraliseerde pagina met bronnen voor COVID-19 biedt tips en advies voor werkzoekenden, werknemers en bedrijven die door uitdagingen navigeren.

We zijn er voor u tijdens COVID-19

Glassdoor verkeert in de positie om verschillende organisaties, communities en delen van de samenleving, die door COVID-19 worden beïnvloed, te helpen. Zowel met ons product, onze technologie, onze vaardigheden als onze medewerkers. Als bedrijf gaan we een stap verder door werkzoekenden en werkgevers effectiever aan elkaar te koppelen in deze moeilijke tijd. Glassdoor heeft zojuist de volgende nieuwe functionaliteiten gelanceerd, die nu beschikbaar zijn in het Werkgeverscentrum voor werkgevers.

COVID-19 Bedrijfsupdates

Bedrijfsupdates op Glassdoor houden werkzoekenden op de hoogte over de manier waarop uw bedrijf reageert op de COVID-19-pandemie. Gebruik deze updates om hen te laten zien hoe u zorg draagt voor uw werknemers en hoe u uw huidige wervingsbeleid hanteert.

Als u een COVID-19-bedrijfsupdate maakt, wordt het nieuws op uw profiel gedeeld met een speciaal zichtbare toepassing en zal ook worden gedeeld in de wekelijkse vervolg e-mails. U kunt nu een bedrijfs update instellen specifiek voor COVID-19.  U kunt ook met terugwerkende kracht eerdere bedrijfsupdates aanduiden als relevant voor COVID-19. Alle werkgevers met een Glassdoor-account hebben toegang tot deze functie.

Navigeer in uw Werkgeverscentrum naar Werkgeversprofiel> Bedrijfsupdates om het te bekijken.

 

wg

 

Status Wervingspiek

Informeer kandidaten of er een piek in de ‘vraag naar werknemers’ is door op de "Wervingspiek" indicator van uw profiel te klikken. Omdat kandidaten kunnen filteren op openstaande vacatures, zal dit de zichtbaarheid van uw vacatures ook vergroten. U kunt deze status op elk moment bijwerken.  Alle werkgevers met een Glassdoor-account hebben toegang tot deze functie.

wervingspiek

Werkgeverscentrum banner alert met wervingsstatus en link naar bedrijfsupdates

Bij Glassdoor is het onze missie om overal ter wereld mensen te helpen een baan en bedrijf te vinden, passend bij hun keuze. Meer dan ooit zetten we ons volledig in om werkzoekenden de middelen te bieden, waarmee zij helder zicht krijgen op de juist passende functies en bedrijven die nog steeds mensen werven.

Glassdoor helpt werkzoekenden om banen te vinden in een snel veranderende arbeidsmarkt met nieuwe normen voor werkplekken. Daartoe brengt Glassdoor ook een nieuwe specifieke COVID-19 vacaturepagina uit, die kandidaten effectiever koppelt met werkgevers. De pagina bevat meerdere manieren waarop werkzoekenden bedrijven in hun omgeving kunnen vinden die nu vacante functies aanbieden en actief werven.

Lees hier meer:

Covid-19 Hulpmiddelen 

Blog Banner 2 NL

 

Labels: