Reviews voor ADP | Glassdoor.nl

Reviews van ADP

Bijgewerkt op 14 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 8525 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
ADP CEO Carlos A. Rodriguez
Carlos A. Rodriguez
4.277 Beoordelingen
  1. "Top werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Grote organisatie, internationaal, altijd in beweging, mooie arbeidsvoorwaarden en hele leuke collega's.

    Minpunten

    Sommige processen duren redelijk lang.

    Advies aan management

    -

    ADP2019-04-03

    Reactie van ADP

    April 8, 2019

    Thank you for your review and sharing with us on Glassdoor.

  2. "Fijne werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Talent Acquisition in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ADP

    Pluspunten

    Informele cultuur, redelijk flexibel, goed salaris, prettige arbeidsvoorwaarden, leuke extra’s, potentie om te groeien, erkenning voor het harde werken, innovatief.

    Minpunten

    ADP is een organisatie van wereldformaat. Het nemen van beslissingen kan daarom wat langer duren. De faciliteiten zijn verouderd maar daar wordt aan gewerkt! Het kantoor wordt gerenoveerd.

    Advies aan management

    Ga zo door!

    ADP2019-02-22

    Reactie van ADP

    February 24, 2019

    Thank you for sharing your ADP experience with us on Glassdoor. We appreciate the insights and analysis. Your feedback is valuable to us as we strive to have the best working experience in the industry.

  3. "Alle dagen pret"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP

    Pluspunten

    Competitief, cultuur, open, innovatief, zelfstandigheid

    Minpunten

    Bedrijfspanden, catering, locaties panden, interne samenwerking,

    ADP2017-10-04

    Reactie van ADP

    October 24, 2018

    Thank you for your review and sharing with us on Glassdoor.

  4. "Sterk veranderd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Ik hou erg van de mooie sfeer van mouwen opstropen, en de klus klaren. Goede arbeidsvoorwaarden, fijne collega's. Altijd veel vrijheid gehad, en leuke managers.

    Minpunten

    Sterke invloed vanuit VS / hoofdkantoor, de Nederlandse vestiging dreigt een beetje de eigen koers kwijt te raken. Sfeer is niet meer helemaal wat het geweest is.

    Advies aan management

    Ontwikkel een heldere strategie, op dit moment is ADP NL een speelbal. Verbeter snel de sfeer en creëer duidelijkheid waardoor de motivatie terugkomt..

    ADP2016-12-20
  5. Nuttig (3)

    "Toxic environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Payroll Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Good working experience, nice colleagues, modern office, 13th month bonus and working with clients.

    Minpunten

    Work/life balance, dictatorial management, it's all about the efficiency

    ADP2015-11-25
  6. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Leuke werksfeer Leuke collega's marktleider in de wereld

    Minpunten

    matrix organisatie invloed vanuit de VS

    ADP2015-06-08
  7. "Uitdagende maar eerlijke werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Executive 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij ADP

    Pluspunten

    Dynamische omgeving, ADP investeert in persoonlijke ontwikkeling, solide bedrijf dankzij het businessmodel

    Minpunten

    Langzaam carrièrevooruitgang voor lokale medewerkers in het land

    Advies aan management

    Meer carrièrekansen voor lokale medewerkers

    ADP2013-08-14
  8. "amazing company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Analyst in Haiderabad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP voor 5 jaar

    Pluspunten

    One best of the companies i ever worked

    Minpunten

    No downsides very fortunate to be in this company

    Advies aan management

    Superb management

    ADP2019-09-14
  9. "Senior Member of Technical Staff"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Nice compensation and free cab services.

    Minpunten

    All new projects being set up in Hyderabad.

    Advies aan management

    Please use the potential of employees in different locations

    ADP2019-09-15
  10. "Best company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Money Movement Manager in Melbourne
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ADP

    Pluspunten

    My onboarding experience with ADP was seem less. Upon joining ADP I was given the opportunity to learn about my business and people before starting to lead my team. ADP has employee centric work culture and is big on diversity. I enjoy coming to work everyday which makes every day enjoyable.

    Minpunten

    I have not come across one till now

    Advies aan management

    Continue to inculcate positive team culture while keeping our clients on the front foot.

    ADP2019-09-12
Er zijn 8525 reviews gevonden
</>Embed