Pluspunten
* Hoog salarais * Vast contract
Minpunten
* Ontslagen worden in je proeftijd zonder pardon. Ik heb mensen zien gaan in hun proeftijd. Wordt je niet geplaatst in je proeftijd bij een klant, dan vlieg je eruit. Zo is een Duitse man zelfs verhuisd met heel zijn gezin en daarna ontslagen in zijn proeftijd. Denk goed na, voordat je je huidige baan opzegt, want de directeur heeft alleen oog voor zijn eigen business! * Geen toestemming voor vakantie, als je in de leegloop (op de bank) zit. De directeur wil je paraat houden voor een opdracht. Echter als je bij een klant zit, geeft de klant geen toestemming, want die heeft je net ingehuurd. * Maar 20 vakantie dagen in één jaar. * ONTSLAG NEMEN KOST GELD! Lease auto inleveren, na ontslag betekend een flinke boete. Dit gaat per jaar, dus als je nog 1 maand moet voor je contract afloopt, dan laat hij je betalen voor een heel jaar. Dat is een bedrag zo groot als een maand salaris. * ONTSLAG NEMEN KOST GELD! Voor interne opleidingen tussen werknemers wordt op de achtergrond kosten voor gerekend. Als je dan weg wilt, rekent hij 2 jaar afschrijving. Blijkt opeens dat een uurtje scrum kennis delen je 600 euro gekost heeft... * Ziekte regeling is er niet. De opmerking: ik ben nooit ziek klinkt mooi, maar het gaat niet om ziek zijn zoals verkoudheid, maar om onvoorziene ziekte, zoals een ongeluk op wintersport, of in het verkeer. Dan krijgt je nog maar een fractie van je salaris.