Reviews voor Coolblue | Glassdoor.nl

Reviews van Coolblue

Bijgewerkt op 22 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
71%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Coolblue Algemeen directeur Pieter Zwart
Pieter Zwart
157 Beoordelingen
  1. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Floormanager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Intensief en hard werken maar mogelijkheden genoeg om aan de toekomst te bouwen

    Minpunten

    Veel taken en werkdruk, het is de randen opzoeken

    Coolblue2020-03-13
  2. "-"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    erg betrokken werkgever - veel verantwoordelijkheid en vrijheid

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn niet erg concurrerend

    Verder lezen
    Coolblue2020-03-22
  3. "Mooi bedrijf, fijne mensen, minder hechte cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Coolblue voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer vriendelijke sfeer, toegankelijke collega's, platte bedrijfscultuur, innovatief

    Minpunten

    Weinig kansen op echt doorgroeien, groei zo snel en hard dat je je een nummer voelt, salaris.

    Coolblue2020-03-20
  4. "Leuk, jong bedrijf. Zeker een aanrader."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - SEA Specialist in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor 3 jaar

    Pluspunten

    Jong en dynamisch bedrijf, veel vrijheid om dingen op te zetten en vooral een hele goede sfeer

    Minpunten

    Salarissen zijn zeker in het begin niet top, maar je kunt wel vrij snel omhoog gaan in salaris

    Coolblue2020-03-15
  5. "Top bedrijf, veel geleerd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagiair in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    Erg open sfeer, mensen helpen je graag en je leert daardoor heel veel.

    Minpunten

    Soms krijg je iets teveel verantwoordelijkheid voor de hoeveelheid ervaring die je hebt,

    Coolblue2020-03-03
  6. "Developer"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Voormalige werknemer - Developer in Rotterdam

    Ik voltijd gewerkt bij Coolblue voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega en mogelijk tot cursussen

    Minpunten

    Salaris is niet heel hoog

    Coolblue2020-02-20
  7. "Valt erg tegen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bezorger/driver in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuke groep mensen, goede sfeer over het algemeen.

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden. Je verliest vakantiedagen wanneer je ziek bent (wachtdag). Ondertussen worden ritten steeds langer gemaakt, met meer stops en minder tijd per stop waardoor je jezelf lichamelijk kapot werkt. Extra tijd die je kwijt bent om te tanken, uit te laden en op te ruimen wordt niet bij de rittijden opgeteld, hier ben je nog minimaal Een halfuur aan kwijt. Bijna niemand neemt zijn/haar pauzes omdat ze nog een beetje op tijd thuis willen zijn. Deze worden uiteraard niet doorbetaald. Wanneer je vast werkt op bijvoorbeeld een maandag en er valt een feestdag op de maandag wordt je een andere dag ingepland i.p.v. dat je hem uitbetaald krijgt. Vanaf hogerop word verkoop tijdens de rit gestimuleerd door beloningen aan te bieden die geschikter zijn voor een 15 jarige (Powerbanks oa), of spelcomputers voor teamleiders. Waar, door de lange rittijden, de bezorgers sowieso niks aan hebben. Alles voor een glimlach, maar niet voor de bezorgers.

    Verder lezen
    Coolblue2020-02-28
  8. Nuttig (1)

    "Coolblue, gewoon niet doen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Klantenservicemedewerker in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Coolblue gewerkt

    Pluspunten

    Intensief inwerktraject. Gezonde en betaalbare lunch. Centraal gelegen op Weena en dus zeer bereikbaar met het ov. Doorgroeien mogelijk, mits je vaak ja kan knikken zonder een kritische houding aan te nemen.

    Minpunten

    Geen eerlijkheid omtrent jouw contractverlenging. Proeftijd lijkt een spel van het middenmanagement, dat geen eerlijkheid geeft over jouw toekomst bij dit bedrijf. Flexibel contract klinkt mooi, maar planningseisen zijn zeer ongunstig. Geen volledige reiskostendekking, tenzij je full-time werkt. Willen graag werknemers die niet kritisch kijken naar processen en methoden. Angstcultuur onder nieuw personeel.

    Verder lezen
    Coolblue2020-02-26
  9. "Coolblue magazijnmedewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Coolblue voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuk team Ruimte om te groeien Gezellige vrijdagborrels

    Minpunten

    Het leerplafond is snel bereikt. Je kan groeien, mits je onder de juiste persoon werkt. Mensen houden van roddelen over elkaar.

    Verder lezen
    Coolblue2020-02-11
  10. "Veel mogelijkheden voor persoonlijke groei, maar niet zoveel salaris voor developers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden tot persoonlijke groei. Tijdens mijn tijd heb ik bij veel verschillende teams en verschillende technieken gewerkt en heb ik hier heel erg veel over mijzelf geleerd.

    Minpunten

    Als je kijkt naar andere (grotere) bedrijven is het salaris niet echt marktconform

    Coolblue2020-02-04
Er zijn 197 reviews gevonden