Reviews van Coolblue

Bijgewerkt op Jul 20, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

284 van meer dan 371 reviews gevonden

4.1
75%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Coolblue Algemeen directeur Pieter Zwart
Pieter Zwart
228 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Het bedrijf wordt vaak als opstap gebruikt in de arbeidsmarkt(in 24 reviews)

  • "Hierdoor werk je vaak met jonge mensen samen(in 24 reviews)

  • Minpunten
  • "Verschillende uren in het bedrijf(in 17 reviews)

  • "Relatief laag salaris vergeleken met andere bedrijven(in 16 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      🚀

      Jul 11, 2021 - Product Owner 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vanaf dag één op mijn plek

      Minpunten

      Kan er eigenlijk geen verzinnen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Team Translations is een eiland

      Jul 20, 2021 - Redacteur/Vertaler in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Korting, thuiswerken, hoofdkantoor is vlakbij Rotterdam Centraal

      Minpunten

      Toxic positivity, hiërarchisch, wie het eerst komt wordt altijd voorgetrokken

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Top bedrijf met oog voor werknemer

      Jul 8, 2021 - Servicemedewerker/Verkoopmedewerker in Arnhem
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je voelt je echt deel van een team. Super enthousiaste en gezellige werksfeer. Vanuit management wordt er goed gekeken naar jouw individuele behoeften. Er is ook oog voor als het even wat minder met je gaat.

      Minpunten

      Salaris blijft wat aan de lage kant.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Goede werkgever

      Jul 20, 2021 - Bezorger in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke bedrijfscultuur en ruimte voor ontwikkeling

      Minpunten

      Door de groei van het bedrijf heb je soms langere dagen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      100 dagen review!

      May 12, 2021 - Security Specialist in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Iedereen is erg behulpzaam en zorgt ervoor dat je je meteen welkom voelt. Super leuk team om in te werken. Inwerk traject is goed geregeld. Zowel online als offline wordt er van alles gedaan om je kennis te laten maken met Coolblue en je collega's Je krijgt alles wat je nodig hebt om te kunnen werken, en meer! Relaxe, informele sfeer waarin je gestimuleerd wordt om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Het maken van fouten mag als je er maar van leert en het de volgende dag een stukje beter doet.

      Minpunten

      Nog geen enkele kunnen ontdekken tot zover

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Gezellige sferen all-round

      Jun 23, 2021 - Fietsbezorger in Haarlem
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Altijd erg gezellig binnen en buiten de winkel om.

      Minpunten

      Soms kan de communicatie moeilijk lopen omdat veel online gaat als fietsbezorger, maar dit verschilt per locatie.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuke baan

      Jul 7, 2021 - Witgoed bezorging in Groningen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      goede sfeer, fijne collega's, komt op veel verschillende plekken, lekker onderweg, afwisseling tussen rijden en fysiek bezig zijn, ontmoet leuke mensen

      Minpunten

      vaak in het weekend werken

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fijne collega's, weinig visie.

      Jun 9, 2021 - Team Lead in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Toffe collega's en altijd een fijne sfeer. Platte hierarchie en een prima werk-privé balans. Werksfeer is en was er altijd top

      Minpunten

      "Marktconform salaris", dus je weet wat dat betekend. Relatief aan de rest van de sector hevig onderbetaald en kale secundaire arbeidsvoorwaarden. In ieder geval op het gebied van software development ontbreekt iedere vorm van langetermijnvisie. Teams zoeken zelf uit hoe ze met tech debt omgaan, hoe ze hun software ontwerpen, etcetera. Tech management heeft een hoop werk te doen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Junior Product Manager bij Coolblue

      Jul 7, 2021 - Junior Product Manager in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Werksfeer, collega's, informeel, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid

      Minpunten

      De arbeidsvoorwaarden (inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden) zijn acceptabel, maar niet heel goed

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      a

      Jul 11, 2021 - Product Manager in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Open cultuur met gezellige mensen

      Minpunten

      Toekomstperspectief erg beperkt, weinig doorgroeimogelijkheden

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 284 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Coolblue-werkzoekenden

    Business Analyst
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Pricing en Assortiment specialist

    Werkt u bij Coolblue? Deel uw ervaringen

    Coolblue logo
    of