Reviews voor Coolblue | Glassdoor.nl

Reviews van Coolblue

Bijgewerkt op 11 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
70%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Coolblue Algemeen directeur Pieter Zwart
Pieter Zwart
149 Beoordelingen
  1. Nuttig (2)

    "Geweldig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerker in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Coolblue voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Sfeer is top Ontzettend leuke collega's Prima feedback en mogelijkheden d.m.v. aangeboden cursussen

    Minpunten

    Platte organisatiestructuur maar toch een aantal werknemers die zich beter voelen dan anderen.

    Coolblue2019-10-22
  2. "Coolblue magazijnmedewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Coolblue voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuk team Ruimte om te groeien Gezellige vrijdagborrels

    Minpunten

    Het leerplafond is snel bereikt. Je kan groeien, mits je onder de juiste persoon werkt. Mensen houden van roddelen over elkaar.

    Verder lezen
    Coolblue2020-02-11
  3. "Veel mogelijkheden voor persoonlijke groei, maar niet zoveel salaris voor developers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden tot persoonlijke groei. Tijdens mijn tijd heb ik bij veel verschillende teams en verschillende technieken gewerkt en heb ik hier heel erg veel over mijzelf geleerd.

    Minpunten

    Als je kijkt naar andere (grotere) bedrijven is het salaris niet echt marktconform

    Coolblue2020-02-04
  4. "Okee"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Agent Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    Gezellige collegas en goede sfeer

    Minpunten

    Hoge druk en slecht salaris

    Coolblue2020-01-31
  5. "Prettige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Coolblue gewerkt

    Pluspunten

    Toffe locatie, behulpzame collega's en een goede sfeer

    Minpunten

    Verloning ligt niet erg hoog en de focus op kwaliteit ligt erg hoog. dit is eigelijk ook positief.

    Verder lezen
    Coolblue2020-01-16
  6. "Software Developer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Commercial Trash Driver in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Internationale collega's - Mogelijkheid om cursussen te volgen tijdens werk - Goede werkomgeving (Macbooks, Dell monitors, Standing desks) - VVV (Update van het bedrijf elke maand met gratis bier) - Locatie

    Minpunten

    - Salaris (is best wel laag in vergelijking met andere vergelijkbare bedrijven) - Oude systemen

    Verder lezen
    Coolblue2020-01-24
  7. "Gezellige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker 

    Ik werk deeltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Cultuur, opleidingsmogelijkheden en de mate van zelfstandigheid.

    Minpunten

    Weinig flexibiliteit in werktijden.

    Coolblue2020-01-02
  8. "Leuk bedrijf, maar laag salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medewerker Klantenservice in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je kan erg open met mensen spreken op alle niveaus en je hebt aardig wat vrijheid. Daarnaast kun je ook goed met je leidinggevende een regeling treffen als er dingen aan de hand zijn.

    Minpunten

    Het salaris veert niet mee met de inflatie en dat is erg jammer, zeker als een bedrijf het erg goed doet.

    Verder lezen
    Coolblue2019-12-05
  9. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Coolblue

    Pluspunten

    Goede werkgever: goede arbeidsvoorwaarden en doorstroommogelijkheden.

    Minpunten

    Beetje Amerikaanse bedrijfscultuur, verder niks

    Coolblue2019-11-19
  10. "Beste sfeer die ik meegemaakt heb"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Bannerdeveloper in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Coolblue voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ontspanning, ontwikkeling. Vrienden, Poolen, VVV, Borrels, stabiel, Kerst in de zomer.

    Minpunten

    Specifieke functies, Kantine is prijzig

    Coolblue2019-10-15

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 204 reviews gevonden