Reviews voor Coolblue | Glassdoor.nl

Reviews van Coolblue

Bijgewerkt op 21 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 175 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Coolblue CEO Pieter Zwart
Pieter Zwart
132 Beoordelingen
  1. "Fijne plek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assortimentsspecialist in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    I have been working at Coolblue voltijd for less than a year

    Pluspunten

    Heel flexibel en je krijgt veel begeleiding en zelfstandigheid, ook is de sfeer heel prettig om in te werken.

    Minpunten

    het is soms teveel een speeltuin en het salaris ligt extreem uit elkaar IT vs Business

    Advies aan management

    Beter op de hoogte zijn wat een toegevoegde waarde van een functie is.

    Coolblue2019-06-21
  2. "goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    super leuk prettig gezellig aangenaam

    Minpunten

    ik zou geen minpunten weten

    Coolblue2019-06-20
  3. "Fijne werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Veel geleerd en mooie projecten kunnen realiseren binnen deze vrienden cultuur. - Mooi bedrijf om voor te mogen werken. - Geen dag is hetzelfde

    Minpunten

    - Voortdurende veranderstrategie. - Door de enorme groei is cultuur steeds moeilijker te waarborgen. - Hoog verloop, kennis en senioriteit lopen te vaak weer naar buiten

    Advies aan management

    - Durf eens terug te kijken.

    Coolblue2019-06-17
  4. "Leuke sfeer, uniek bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Telecomadviseur in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    I worked at Coolblue deeltijd for less than a year

    Pluspunten

    - Ontzettend goede sfeer - Plezier - Gratis fruit en snacks - Coaching - Omgang met klanten

    Minpunten

    - Heel erg gericht op verkoop - Heel erg gericht op cijfers - NPS is heilig - Geen aandacht aan duurzaamheid

    Advies aan management

    Probeer duurzaamheid en sociale impact meer te verweven in je bedrijfsstrategie in plaats van het verkopen van zo veel mogelijk spullen en kassakoopjes.

    Coolblue2019-04-27
  5. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    Collega’s, werksfeer, flexibiliteit en mentaliteit. Je kan lachen en serieus zijn.

    Minpunten

    Het salaris ligt aan de lage kant. Vakanties aanvragen is ook wel moeilijk

    Advies aan management

    Vakantieaanvragen niet snel afkeuren en daarin ook meer flexibiliteit geven.

    Coolblue2019-04-22
  6. "Goede werkgever leuke sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue

    Pluspunten

    Goede werkgever en leuke sfeer. Vooral voor jonge mensen aantrekkelijk

    Minpunten

    Studiebudget, groeit snel en daardoor weinig stabiliteit mbt teams.

    Coolblue2019-03-03
  7. Nuttig (3)

    "Enorme vriendenpolitiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Logistiek medewerker in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor 3 jaar

    Pluspunten

    Gratis BHV/Heftruck & reachtruck centificaten

    Minpunten

    enorme vriendenpolitiek. Slecht management. In de zomer VEEL te warm. Iedereen is gek op de regels. Wanneer je 1 klein dingetje fout doet. Krijg je het gelijk te horen van je senior. en omdat het magazijn enorm is en er veel mensen werken ziet de senior niet alles. Maar hij hoort wel alle minpunten van jou collega's.

    Advies aan management

    Je doet niks aan vriendenpolitiek. Het zal altijd blijven. Let maar eens op in het magazijn wie er wel een box krijg van de senior in de ochtend en wie niet. Pik je gelijk de matties van de senior eruit. En die trekken ze natuurlijk allemaal voor.

    Coolblue2019-02-27

    Reactie van Coolblue

    April 9, 2019Backoffice medewerker

    Beste, Vervelend dat werken bij Coolblue niet is wat je ervan had verwacht. Mocht je hier nog een keer met iemand over willen praten? Stuur dan een mailtje naar: k.vandenwollenberg@coolblue.nl Met vriendelijke groet, Sandra van Coolblue

  8. Nuttig (2)

    "Rariteiten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    I worked at Coolblue deeltijd for less than a year

    Pluspunten

    Het was gezellig en er werd weinig gewerkt.

    Minpunten

    Er werd weinig gewerkt, waardoor je je vaak een beetje begon te vervelen. Ik ben iemand die na een paar dagen feedback vraagt aan z'n trainers en heb erg prettige feedback gekregen. Tot ik op een dag plots op het matje werd geroepen en iets totaal anders te horen kreeg en zonder pardon ontslagen werd. Dag Coolblue! Blijkt dat de trainers glashard tegen me hadden gelogen en daar ben je als nieuwe werknemer dan de dupe...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Als je iemand wil ontslaan, dan is het wel zo eerlijk om verhaal te halen en te kijken of iets wel klopt. Je medewerkers zijn niet altijd gouden haantjes.

    Coolblue2019-03-21

    Reactie van Coolblue

    April 9, 2019Backoffice medewerker

    Beste, Vervelend dat je jouw tijd bij Coolblue op deze manier hebt ervaren. Wil je je verhaal kwijt aan iemand binnen Coolblue? Stuur dan even een mailtje naar: k.vandenwollenberg@coolblue.nl. Met vriendelijke groet, Sandra van Coolblue

  9. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Online Marketeer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Coolblue voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fijne inspirerende werkomgeving, leuke collega’s

    Minpunten

    Salaris, te weinig vrijheid in werk.

    Advies aan management

    Minder arrogant

    Coolblue2019-02-04
  10. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Host in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    I worked at Coolblue deeltijd for less than a year

    Pluspunten

    Goede werkgever, loon is goed voor studenten op zoek naar een bijbaan, voor volwassenen minder aantrekkelijk wegens het vaste tarief ongeacht leeftijd.

    Minpunten

    Uurloon staat vast ongeacht leeftijd, verandert dus niet

    Coolblue2019-01-29
Er zijn 175 reviews gevonden