Reviews van Coolblue

Bijgewerkt op Oct 13, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

305 van meer dan 408 reviews gevonden

4.0
76%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Coolblue Algemeen directeur Pieter Zwart
Pieter Zwart
249 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Het bedrijf wordt vaak als opstap gebruikt in de arbeidsmarkt(in 24 reviews)

  • "Hierdoor werk je vaak met jonge mensen samen(in 24 reviews)

  • Minpunten
  • "Verschillende uren in het bedrijf(in 17 reviews)

  • "Relatief laag salaris vergeleken met andere bedrijven(in 16 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Eerlijk, open, direct

      Oct 3, 2021 - Developer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ontzettend fijne werkcultuur, goede doorgroeiopties en fijne collega's

      Minpunten

      Salaris is aan de lagere kant, maar niet beroerd

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 2.0
      Huidige werknemer

      werk

      Oct 13, 2021 - Medewerker Klantenservice 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      leuke collega's, leuk team, leuke borrels

      Minpunten

      te weinig salaris en hoge werkdruk

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer

      leuke baan

      Sep 28, 2021 - pakketbezorger in Breda
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      flexibel, leuke collega's, erg sportief

      Minpunten

      ik heb geen min punten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer

      Coach

      Sep 22, 2021 - Coach customer contact in Arnhem
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Je krijgt super veel vrijheid voor het invullen van jouw functie - Je bent veel aan het coachen (3 coachees per dag) - Je leidinggevende luistert naar je en neemt je serieus - Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen - Veel in contact met verschillende stakeholders

      Minpunten

      - Je staat in een winkel. Je bent niet dedicated aan het opleiden. - Niveau van je coach collega’s is heel uiteen lopend (doorstroom vanuit lagere functies en een enkeling heeft een studieachtergrond) - Doorgroeien is alleen mogelijk naar het hoofdkantoor - De functie is volop in ontwikkeling. Daardoor weten ze nog niet precies hoe ze de functie willen aankleden. Echter moeten ideeën gedeeld worden met diverse stakeholders en duren veranderingen relatief lang om door te voeren.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Enorm goed

      Sep 20, 2021 - Front End Developer in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkgever, ging prettig naar het werk

      Minpunten

      Kantoor was wat ver van mijn huis

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Topbedrijf

      Sep 13, 2021 - fietskoerier in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige medewerkers, alles is goed geregeld

      Minpunten

      Jammer genoeg kan ik geen minpunten bedenken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Gezelligheid vs salaris

      Sep 5, 2021 - Allround winkelmedewerker 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke sociale en gezellige collega's. Mudmasters en leuke feestjes. Korting op producten.

      Minpunten

      Salaris is erg karig vergeleken met de rest van de markt. Harde max op 1950 bruto full time. Dus rijk wordt je er nooit. Veel collega's gaan snel weer weg, dus een hoog verloop van personeel. Doorgroeien wordt enerzijds gestimuleerd, maar is anderzijds een keiharde afvalrace. Ik heb het er veel zien proberen en weinig zien slagen.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    8. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Onprofessioneel

      Oct 8, 2021 - Retourmedewerker in Tilburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fantastisch bedrijfsfeest en vaak flexibiliteit van teamleiders

      Minpunten

      Zeer onprofessionele werkomgeving. Leidinggevende zijn vaak ongekwalificeerde, onervaren en over het algemeen vervelende mensen. Hoofdkantoor heeft geen idee wat er op de werkvloer gebeurt omdat de leidinggevenden jaknikkers zijn en er wordt neergekeken op magazijn medewerkers.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Goede werkgever

      Sep 1, 2021 - Account Manager in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede werksfeer en fijne collega's die weten van aanpakken

      Minpunten

      Grote werkdruk en geen bonusstructuur

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige werknemer

      De glimlach komt ook echt van binnenuit

      Aug 27, 2021 - Category Buyer in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede zorgen voor werknemers Collegialiteit is erg belangrijk en het is erg gezellig Ze gaan echt een stap verder om je prettig te voelen

      Minpunten

      Hoge doorloop qua personeel. Intern bieden ze veel opties om door te groeien waardoor je ook intern veel verschuivingen hebt.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 305 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Coolblue-werkzoekenden

    Business Analyst
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Pricing en Assortiment specialist

    Werkt u bij Coolblue? Deel uw ervaringen

    Coolblue logo
    of