Reviews voor Deloitte | Glassdoor.nl

Reviews van Deloitte

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 26054 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Deloitte CEO Cathy Engelbert
Cathy Engelbert
5863 Beoordelingen
  1. "Aangename locatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Geweldige mensen en leer opportuniteiten.

    Minpunten

    Heel veel competitie en hoge werk druk.

    Deloitte2019-05-10
  2. "Deloitte"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Goede en in formele werk sfeer op kantoor en met collega's, regelmatig team uitjes en etentjes op kosten van Deloitte, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals telefoon en auto met tankpas

    Minpunten

    Drukke periodes al is dit van te voren al bekend, eerste keer toch goed aanpoten maar hierin wordt je wel goed ondersteund

    Deloitte2019-05-06
  3. "Sollicitatieprocedure"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Werkstudent in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Deloitte voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - snel - duidelijk - digitaal - assesment - verslag/rapport

    Minpunten

    Er is gedeeltijke een hoge werklast

    Deloitte2019-05-03
  4. "Vooruitstrevende werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Binnen het bedrijf zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden. Je hebt de kans op met veel verschillende mensen samen te werken aan veel verschillende projecten. Dit is uitdagend en leerzaam. De sfeer is goed, men is hulpzaam en er heerst een teamgevoel. Verder wordt er veel aandacht besteed aan diversiteit.

    Minpunten

    Binnen de organisatie is er vrijwel alleen de mogelijkheid om tot hogere levels te promoveren en weinig support om je organisatie breed te orienteren.

    Deloitte2019-05-01
  5. "Monitor Deloitte Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 9 jaar

    Pluspunten

    Sterk op inhoud en training, mooie projecten

    Minpunten

    Soms bureaucratisch en te veel admin

    Deloitte2019-04-25
  6. "Bait and switch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Executive Assistant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Deloitte voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Grote organisatie met veel talentvolle werknemers. Voor starters een leerzame maar harde werkomgeving.

    Minpunten

    Hoge werkdruk. Slechte begeleiding vanuit teamleader. Te jonge mensen op posities met te veel verantwoordelijkheid. Hoge omloopsnelheid personeel in ondersteunende functies.

    Advies aan management

    Verbeter begeleiding en onboarding!

    Deloitte2019-05-11
  7. "Trendy toekomstgericht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte

    Pluspunten

    Innovatief en toekomst georiënteerd Bewust van een nodige wisseling van cultuur Goede competitieve marktpositie

    Minpunten

    Grote en logge organisatie Veel werknemers per kantoor en Nederland breed Grote competitie van werknemers onderling Uitdagende markt met veel veranderingen en onzekere toekomst op sommige vakgebieden.

    Advies aan management

    Het verankeren van nieuwe waardes en cultuur gaat vanuit een leiderschapsrol als learning by doing en lead by example

    Deloitte2019-05-06
  8. "Prima opleidingsplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 6 jaar

    Pluspunten

    goede leer mogelijkheden en doorgroei

    Minpunten

    graai cultuur wordt steeds erger als je er lang blijft hangen

    Advies aan management

    waardering is meer dan alleen centen

    Deloitte2019-05-06
  9. "Goed bedrijf om te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Executive Assistant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Deloitte voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    Veel leermogelijkheden en ontwikkelings mogelijkheden. Teams willen het beste uit zichzelf halen.

    Minpunten

    Het is een grote organisatie met gebaande paden, als je daar niet in past, is het lastig om een nieuw pad te bewandelen.

    Deloitte2019-04-20
  10. "Thesis intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Master Thesis Student 

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Als thesis intern krijg je twee vaste begeleiders. Daarnaast heb je toegang tot enorm veel interne kennis van Deloitte en externe kennis van klanten in het kader van je thesis.

    Minpunten

    Selectie procedure kan redelijk lang duren.

    Deloitte2019-04-17
Er zijn 26054 reviews gevonden