Reviews voor Deloitte | Glassdoor.nl

Reviews van Deloitte

Bijgewerkt op 17 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 28683 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Deloitte CEO Joe Ucuzoglu - US
Joe Ucuzoglu - US
44 Beoordelingen
  1. "De plek om ervaring en netwerk op te doen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant bij Human Capital, onderdeel Consulting in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 3 jaar

    Pluspunten

    Afwisselende opdrachten, ambitieuze jonge collega's en ontwikkelingsmogelijkheden te over.

    Minpunten

    Als je stabiliteit zoekt en op de lange termijn iets wil opbouwen.

    Advies aan management

    Meer vakantiedagen dan de huidige 26.

    Deloitte2019-07-04
  2. "Perfecte springplank"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

    Pluspunten

    Focus op learning en instappen. Begeleiding ook die nodig is bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt.

    Minpunten

    Hoge druk en focus op hiërarchie, waardoor het menselijke aspect soms komt te vervallen.

    Deloitte2019-07-02
  3. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Deloitte voor 5 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit; groeimogelijkheden; resources, zowel materieel als people

    Minpunten

    Druk mbt productiviteit; geen 9 to 5

    Deloitte2019-06-24
  4. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Auditor in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Deloitte voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Professioneel, goede leerschool, teamspirit, fijne collega’s

    Minpunten

    Subjectief beoordelingssysteem en soms te weinig betrokkenheid van bepaalde managers

    Advies aan management

    Wees soms menselijker

    Deloitte2019-06-23
  5. "Ideale plek om eerste werkervaring op te doen"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Junior Legal Counsel 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Deloitte

      Pluspunten

      Ideale plek om eerste werkervaring op te doen

      Minpunten

      Geen echte minpunten te vermelden

      Deloitte2019-06-20
    • "Consultant"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Deloitte voor 5 jaar

      Pluspunten

      Goede startersplek met een redelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden (auto, telefoon, thuiswerken, eigen tijden bepalen), informele werksfeer

      Minpunten

      Competitetieve werkomgeving, weinig specialisme, veel managers met weinig vakinhoudelijke kennis, geen transparant promotie process

      Advies aan management

      Minder dezelfde kwaliteiten verwachten van alle werknemers en meer aandacht besteden aan de kwaliteit van het werk d.m.v. groeimogelijkheden aan te bieden voor specialistisch werk

      Deloitte2019-06-28
    • "Goede marktaftoetsing"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Investment Manager 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

      Pluspunten

      Veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden

      Minpunten

      Teveel verschillende bedrijven op korte termijn

      Deloitte2019-06-11
    • "Senior Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Deloitte

      Pluspunten

      Netwerk, Deloitte merk op je CV

      Minpunten

      Kostenbesparende organisatie, je bent een nummer/resource, eens in een bepaald team geraak je er héél moeilijk uit, geen training voor jouw carrière maar voor hun cijfers en om je uurrate nog hoger te trekken zodat ze je als specialist kunnen verkopen...

      Advies aan management

      Veel te veel vennoten die walgelijk veel geld verdienen op de rug van de werkmieren. Dit is geweten in de organisatie en is geen aangenaam gevoel. Dit werkt value for the customer helemaal tegen en katalyseert egoïsme en ellebogengedrag

      Deloitte2019-06-21
    • "EA review"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Executive Assistant in Amsterdam
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Deloitte voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Vrijheid, zelfstandig, veel mogelijkheden, gemoedelijk, relaxed

      Minpunten

      Onduidelijke info verstrekking, bureaucratisch, log orgaan, onpersoonlijk,

      Deloitte2019-05-30
    • "Top!"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Deloitte

      Pluspunten

      Je ziet veel en krijgt veel kansen

      Minpunten

      heel starre structuur om de klant alles te bieden.

      Advies aan management

      kijk over de posities heen.

      Deloitte2019-05-24
    Er zijn 28683 reviews gevonden