Hou er wel rekening mee dat je jouw weg moet zoeken in een giftige omgeving van zelfingenomen controlefreaks en in het bijzonder als je niet tot de clan behoort.
Informatie wordt achtergehouden en waarheden worden naar de hand gezet. Gemakkelijk slachtoffers zoeken als het fout loopt, zodat men zelf buiten strijd blijft. Stel eerst jezelf en de interne werking van het bedrijf in vraag als 'Best managed company', in plaats van de schuld steeds op de werknemer te schuiven en hem te straffen.
Bedrijf dat graag hoog van de toren blaast, maar uiteindelijk niet veel voorstelt. Men is steeds veel duurder dan concurrenten. Er lopen namelijk te veel dure paradepaardjes rond die graag aan zelfverrijking doen. Daarentegen is de verloning veel te laag in vergelijking met de concurrent, ongezonde werk-/privébalans. Iedere euro wordt 10 maal besproken, als het om personeelsgerelateerde zaken gaat.
Hokjesdenken, weinig empathie en discriminatie.
Groot verloop van werknemers. En dit in 'The Best Workplace'?
Verouderde technologieën en programmeringstools die al geruime tijd obsolete zijn.
Achter de nominaties, trofeeën, podiumplaatsjes en promoties die veroverd worden, zitten politiek venijnige, niet-collegiale, toxische praktijken.
Toen ik solliciteerde, geloofde ik de negatieve kritiek niet die hier vermeld werd, want alles wordt fantastisch verbloemd als je er start. Achteraf is alles duidelijk waarom.