Reviews voor ING | Glassdoor.nl

Reviews van ING

Bijgewerkt op 20 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1248 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
ING CEO Ralph Hamers
Ralph Hamers
294 Beoordelingen
  1. "Alle ruimte om je te ontwikkelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Financieel Adviseur in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    I have been working at ING voltijd for less than a year

    Pluspunten

    -veel doorgroeimogelijkheden - ontwikkel jezelf zoveel als je wilt op kosten van de bank - zeer goede werksfeer - je wordt gewardeerd

    Minpunten

    Het is een merk en daar word je vaak op aangesproken door klanten of derden.

    ING2019-06-08
  2. "Geen antwoord op uitdagingen van deze tijd"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Data Scientist in Amsterdam

      Ik werk voltijd bij ING voor 5 jaar

      Pluspunten

      Veel zekerheid en stabiliteit, mogelijkheid om in het buitenland te werken

      Minpunten

      Topmanagement heeft geen duidelijke visie op de toekomst van ING (teveel korte termijn en sales focus)

      ING2019-05-31
    • "ING Analyst"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Analyst in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij ING voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Zeer interessant bedrijf met leuke mensen en deals

      Minpunten

      Lange uren maak je elke dag, maar dat is ok

      ING2019-05-06
    • "Ok"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Business Analyst in Brussel
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij ING voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Internationaal Flexibel Verloning Balans privé en werk

      Minpunten

      Niet volledig ownership bij uitvoering werk

      ING2019-05-16
    • "Salaris ING Financieel Adviseur"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij ING

      Pluspunten

      goede cao naleving, agile manier van werken, goed contact met regiomanager

      Minpunten

      Weinig beveiliging in de bankhal, veel focus op internetbankieren waardoor klantcontact minder fijn

      ING2019-04-24
    • "Goede sfeer, weinig doorgroeimogelijkheden"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - IT Manager in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij ING voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Goede werkomstandigheden, goed loon, open cultuur.

      Minpunten

      Slechte afspraken waar we ons aan moeten houden, veel rare interne procedures, weinig doorgroeimogelijkheden.

      Advies aan management

      verschaf haalbare carièrepaden

      ING2019-04-24
    • "Goed betaald, saaie werkomgeving"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Team Manager in Etterbeek
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij ING voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Goed en hoog Salaris, extra legale voordelen

      Minpunten

      logge onderneming weinig carriere mogelijkheden Starre collega's

      Advies aan management

      Moderniseer

      ING2019-05-07
    • "Goed"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Private Banking Manager in Brussel
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      I have been working at ING voltijd for less than a year

      Pluspunten

      Goede werkomstandigheden voor iedereen Leuke voordelen

      Minpunten

      Slechte afspraken waar we ons aan moeten houden

      Advies aan management

      Meer samenwerken en afspraken invoeren

      ING2019-04-05
    • "Retail banker loans"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Retail banker loans in Antwerpen
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij ING voor 3 jaar

      Pluspunten

      Loon Begeleiding Opleidingen Sollicitatie ging zeer vlot Goede opvolging

      Minpunten

      Doorgroeimogelijkheden Geen andere minpunten bij ING

      ING2019-04-04
    • "Personal development"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Financial Advisor in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      I have been working at ING voltijd for less than a year

      Pluspunten

      You are given the possibility to take a lot of intern and extern courses to keep developing yourself.

      Minpunten

      I don't have any minus so far

      ING2019-04-02
    Er zijn 1248 reviews gevonden