Reviews voor ING | Glassdoor.nl

Reviews van ING

Bijgewerkt op 21 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1286 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
ING CEO Ralph Hamers
Ralph Hamers
304 Beoordelingen
  1. "Fijne werkgever maar niet uitdagend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Support in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij ING gewerkt

    Pluspunten

    Internationale bekendheid, grote organisatie met veel ervaring

    Minpunten

    Werkzaamheden waren te simpel waardoor de uitdaging er snel vanaf ging

    ING2019-08-21
  2. "Prettige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ING voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede ontwikkelingsmogelijkheden en vee zelfstandigheid

    Minpunten

    Organisatie is breed georganiseerd, waardoor doorgroei binnen eenzelfde afdeling lastig is

    Advies aan management

    Meer oog voor de medewerkers en welke mogelijkheden daaraan te bieden. Meer bewust van werkdruk

    ING2019-08-06
  3. "Prachtige werkgever maar toxic management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij ING gewerkt

    Pluspunten

    Uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    Binnen klantenservice sprake van ‘toxic management’. Angstcultuur. Veel interne doorgroei naar leidinggevende posities met als gevolg dat men de feeling met de realiteit (arbeidsmarkt, partnermanagement) kwijt is.

    Advies aan management

    Cultuur doorbreken door op hoger management niveau externen aan te nemen.

    ING2019-08-14
  4. "ING"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ING

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, keuze aan opleidingen prive en voor het werk

    Minpunten

    Een spontaan dagje vrij vragen is heel vaak onmogelijk

    ING2019-07-11
  5. "Professioneel, ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Communications Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ING voor 5 jaar

    Pluspunten

    Vernieuwende arbeidsvoorwaarden, internationale werkomgeving, goed salaris, ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

    Minpunten

    De reputatie van banken wordt vaak in één adem genoemd en vooral de negatieve aspecten.

    Advies aan management

    Zichtbaar zijn voor medewerkers.

    ING2019-07-08
  6. "Alle ruimte om je te ontwikkelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Financieel Adviseur in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ING

    Pluspunten

    -veel doorgroeimogelijkheden - ontwikkel jezelf zoveel als je wilt op kosten van de bank - zeer goede werksfeer - je wordt gewardeerd

    Minpunten

    Het is een merk en daar word je vaak op aangesproken door klanten of derden.

    ING2019-06-08
  7. "Geen antwoord op uitdagingen van deze tijd"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Data Scientist in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij ING voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel zekerheid en stabiliteit, mogelijkheid om in het buitenland te werken

    Minpunten

    Topmanagement heeft geen duidelijke visie op de toekomst van ING (teveel korte termijn en sales focus)

    ING2019-05-31
  8. "ING Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ING voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Zeer interessant bedrijf met leuke mensen en deals

    Minpunten

    Lange uren maak je elke dag, maar dat is ok

    ING2019-05-06
  9. "Ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ING voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Internationaal Flexibel Verloning Balans privé en werk

    Minpunten

    Niet volledig ownership bij uitvoering werk

    ING2019-05-16
  10. "Salaris ING Financieel Adviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ING

    Pluspunten

    goede cao naleving, agile manier van werken, goed contact met regiomanager

    Minpunten

    Weinig beveiliging in de bankhal, veel focus op internetbankieren waardoor klantcontact minder fijn

    ING2019-04-24
Er zijn 1286 reviews gevonden