Reviews voor Infor | Glassdoor.nl

Reviews van Infor

Bijgewerkt op 16 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
71%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
Infor CEO Kevin Samuelson
Kevin Samuelson
50 Beoordelingen
  1. "Vrijheid en Verantwoordelijkheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Director 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel ruimte genomen voor onboarding (coach toegewezen, goed gedocumenteerde werkwijzen en les materiaal). Arbeidsvoorwaarden en loopbaan aspiraties zijn goed bespreekbaar en worden serieus genomen en nagekomen. Thuiswerken meer regel dan uitzondering. Wereldwijde spreiding collega's. Klanten regionaal gemanaged, afhankelijk van eigen thuisland.

    Minpunten

    Je moet overweg kunnen met remote werken. Amerikaanse leest moet je liggen (financieel gedreven). Net wat meer besef van internationale (regionale culturele) verschillen ipv door een Amerikaanse bril te kijken en te beoordelen.

    Advies aan management

    Door de ervaren medewerkers ruimte te geven voor advies en besluitvorming binnen eigen functie gebied, kunnen zij zich nog meer ontplooien. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel en dat moet vooral zo blijven. Transparantie naar (potentiele) klanten bevordert het ontstaan van langdurige relaties met klanten (partnerships).

    Infor2019-10-16
  2. "Mooi bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Specialist in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Infor

    Pluspunten

    Nette communicatie, goede begeleiding, enthousiast en toegankelijk team en mooie uitdagingen om aan te werken

    Minpunten

    ik heb geen min punten

    Advies aan management

    nvt

    Infor2019-10-16
  3. "Algemene indruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Architect in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel capabele mensen, diversiteit aan werk.

    Minpunten

    Niet iedereen even gemotiveerd, processen zwak. Nauwelijks tot geen roadmap. Ad hoc werken.

    Infor2019-09-11
  4. "Infor as employer..?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Subscribtion Service manager in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Organisation where you are able to grow, and can create your own opportunities. And within the organisation C-level and is very accessible for initiatives that give a good result. There is room for own development in learning new skills and training within the company as well with external resources. As for strategy they have chosen very sm

    Minpunten

    However there are a lot of benefits, it is important to keep turnover coming and always excel. This is not a downfall, however you need to like this if you work at Infor.

    Advies aan management

    No comments

    Infor2019-05-28
  5. "Goed werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Infor voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goed samenwerking, werk/prive balans, collegas'

    Minpunten

    Niet heel innovatiev, technologie stack kan beter

    Infor2018-10-20
  6. "Geweldige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Financial Analyst in Barneveld
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Infor

    Pluspunten

    Sfeer, collega's, omgeving top. Ik heb met ontzettend veel plezier met al die buitenlandse collega's gewerkt. En ik zou het zo weer doen.

    Minpunten

    Erg snelle wereld, soms wordt er wel erg makkelijk gedacht over de tijd van een ander. Betrokkenheid bij de mens mag iets beter.

    Advies aan management

    Iets meer persoonlijke aandacht zou fantastisch geweest zijn, ik heb met heel veel plezier bij infor gewerkt.

    Infor2017-10-03
  7. "Channel Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Channel Manager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Infor voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met veel mogelijkheden

    Minpunten

    Slecht luisterend management, verschuilen achter corp procedures, niet entrepreneurial, klanten staan op 2e plaats, weinig business ethiek.

    Advies aan management

    Verbeter de minpunten!

    Infor2017-09-12
  8. "Focus op product, focus op mensen kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Solutions Architect 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor 10 jaar

    Pluspunten

    + introductie en ontwikkeling (in house) van nieuwe technologieen + grote set aan goeie producten die doorontwikkeld worden + veel fijne collega's die veel ondersteuning bieden (wat je uiteraard wel zelf moet vragen) + veel (carriere) mogelijkheden door veel inhouse technologieen + relatief veel vrijheid in het uitvoeren van je rol; eigen verantwoordelijkheid + korte communicatie lijnen

    Minpunten

    - veel specialisten die daardoor veel moeten reizen - meeste afdelingen zijn silo's. Zowel tussen verkoop-services-development als tussen de producten - er is een overdaad aan knowledge management initiatieven, waardoor de kracht verloren gaat - projecten moeten strakker voorbereid worden en er moet flexibiliteit in de uitvoering ingebouwd worden - leiding is erg gesloten met name over veranderingen / slecht... nieuws / problemen

    Meer weergeven

    Advies aan management

    structureer knowledge management over producten, mensen en projecten en communiceer pro-actiever (meer info, minder regels)

    Infor2017-04-25
  9. Nuttig (1)

    "Global IT company met goede visie en strategie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Barneveld

    Ik werk voltijd bij Infor

    Pluspunten

    Wereldwijd aanwezig met mogelijkheid tot zowel lokale als internationale projecten bij grote bedrijven. Applicaties die prima aansluiten bij de IT vraag van moderne bedrijven. Sterke cloud-strategie en UI design. Door de grootte van Infor zijn er goede lokale en internationale carrièremogelijkheden. Prima collega's.

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn gemiddeld tot goed te noemen, maar compensatie van overwerk en inzet in het buitenland kan beter.

    Advies aan management

    Verantwoordelijkheden dichter bij de werkvloer leggen is een punt van aandacht.

    Infor2017-01-25
  10. "Infor een dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Infor

    Pluspunten

    Je werkt met collega's die altijd bereid zijn je te helpen. Betrekkelijk weinig verloop, hierdoor ken je de collega's. Je werkt met de nieuwste technologie. je krijgt de mogelijkheden je te ontplooien - veel studiemogelijkheden. Combinatie nationaal/internationaal mogelijk.

    Minpunten

    Geen duidelijk carriere pad, langzaam maar zeker vergrijst het technische personeel in Nederland. De persoonlijke doelen die je moet behalen zijn niet altijd duidelijk omschreven.

    Advies aan management

    Besteed aandacht aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Infor2017-01-25
Er zijn 1979 reviews gevonden