Reviews voor Infor | Glassdoor.nl

Reviews van Infor

Bijgewerkt op 21 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1850 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Infor CEO Charles Phillips
Charles Phillips
982 Beoordelingen
  1. "Infor as employer..?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Subscribtion Service manager in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Organisation where you are able to grow, and can create your own opportunities. And within the organisation C-level and is very accessible for initiatives that give a good result. There is room for own development in learning new skills and training within the company as well with external resources. As for strategy they have chosen very sm

    Minpunten

    However there are a lot of benefits, it is important to keep turnover coming and always excel. This is not a downfall, however you need to like this if you work at Infor.

    Advies aan management

    No comments

    Infor2019-05-28
  2. "Goed werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Infor voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goed samenwerking, werk/prive balans, collegas'

    Minpunten

    Niet heel innovatiev, technologie stack kan beter

    Infor2018-10-20
  3. "Changing directions"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Infor

    Pluspunten

    Stable growth, huge installed base

    Minpunten

    Each 12-18 months changing directions and organisation

    Infor2017-12-04
  4. "Geweldige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Financial Analyst in Barneveld
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Infor

    Pluspunten

    Sfeer, collega's, omgeving top. Ik heb met ontzettend veel plezier met al die buitenlandse collega's gewerkt. En ik zou het zo weer doen.

    Minpunten

    Erg snelle wereld, soms wordt er wel erg makkelijk gedacht over de tijd van een ander. Betrokkenheid bij de mens mag iets beter.

    Advies aan management

    Iets meer persoonlijke aandacht zou fantastisch geweest zijn, ik heb met heel veel plezier bij infor gewerkt.

    Infor2017-10-03
  5. "Channel Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Channel Manager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Infor voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met veel mogelijkheden

    Minpunten

    Slecht luisterend management, verschuilen achter corp procedures, niet entrepreneurial, klanten staan op 2e plaats, weinig business ethiek.

    Advies aan management

    Verbeter de minpunten!

    Infor2017-09-12
  6. "Focus op product, focus op mensen kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Solutions Architect 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor 10 jaar

    Pluspunten

    + introductie en ontwikkeling (in house) van nieuwe technologieen + grote set aan goeie producten die doorontwikkeld worden + veel fijne collega's die veel ondersteuning bieden (wat je uiteraard wel zelf moet vragen) + veel (carriere) mogelijkheden door veel inhouse technologieen + relatief veel vrijheid in het uitvoeren van je rol; eigen verantwoordelijkheid + korte communicatie lijnen

    Minpunten

    - veel specialisten die daardoor veel moeten reizen - meeste afdelingen zijn silo's. Zowel tussen verkoop-services-development als tussen de producten - er is een overdaad aan knowledge management initiatieven, waardoor de kracht verloren gaat - projecten moeten strakker voorbereid worden en er moet flexibiliteit in de uitvoering ingebouwd worden - leiding is erg gesloten met name over veranderingen / slecht nieuws...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    structureer knowledge management over producten, mensen en projecten en communiceer pro-actiever (meer info, minder regels)

    Infor2017-04-25
  7. Nuttig (1)

    "Global IT company met goede visie en strategie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Consultant in Barneveld

    Ik werk voltijd bij Infor

    Pluspunten

    Wereldwijd aanwezig met mogelijkheid tot zowel lokale als internationale projecten bij grote bedrijven. Applicaties die prima aansluiten bij de IT vraag van moderne bedrijven. Sterke cloud-strategie en UI design. Door de grootte van Infor zijn er goede lokale en internationale carrièremogelijkheden. Prima collega's.

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn gemiddeld tot goed te noemen, maar compensatie van overwerk en inzet in het buitenland kan beter.

    Advies aan management

    Verantwoordelijkheden dichter bij de werkvloer leggen is een punt van aandacht.

    Infor2017-01-25
  8. "Infor een dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Infor

    Pluspunten

    Je werkt met collega's die altijd bereid zijn je te helpen. Betrekkelijk weinig verloop, hierdoor ken je de collega's. Je werkt met de nieuwste technologie. je krijgt de mogelijkheden je te ontplooien - veel studiemogelijkheden. Combinatie nationaal/internationaal mogelijk.

    Minpunten

    Geen duidelijk carriere pad, langzaam maar zeker vergrijst het technische personeel in Nederland. De persoonlijke doelen die je moet behalen zijn niet altijd duidelijk omschreven.

    Advies aan management

    Besteed aandacht aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Infor2017-01-25
  9. "What has happened, dear Infor?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Director 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infor voor 10 jaar

    Pluspunten

    The relationship with direct colleagues is definitely a plus as well as the ability to work from home. Infor can offer a good and very competitive compensation package Generous on its PTO package

    Minpunten

    - Mainly financially driven. Looking for a proper go-to market strategy is looking for a needle in a hay-stack - Lack of proper partner strategy - Serious disconnect between employees and executive management.

    Advies aan management

    - Start looking into (and listen to) your own IP instead of hiring further "Seagull Managers" from outside - Empower your employees, trust your mid-management level even when they're not from Oracle

    Infor2016-10-31
  10. "Interessante producten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Software Architect in Barneveld
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Infor

    Pluspunten

    Producten waarmee gewerkt wordt zijn erg interessant, grote klanten, internationaal georiënteerd, goede visie.

    Minpunten

    Geen direkteur Nederland, waardoor de interne organisatie als los zand gevoeld kan worden. Geen standaarden voor groeipad, carriere.

    Advies aan management

    Jonge mensen aannemen. Loopbanen begeleiden.

    Infor2016-05-04
Er zijn 1850 reviews gevonden