Reviews van Philips

Bijgewerkt op 8 aug 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
83%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
  1. "Gave kansen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Philips voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Je kunt veel leren, grote flexibiliteit, gave strategie

    Minpunten

    Soms traag, complexe organisatie, veel stakeholders

  2. "Ervaring"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Order Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    - Flexibele werktijden - Mogelijkheid tot leren - Open sfeer

    Minpunten

    Als je graag wat wil zien veranderen is dat geen probleem, maar de molen werkt langzaam. Als ze eenmaal draait is ze ook niet meer te stoppen.

    Verder lezen

    Reactie van Philips

    July 24, 2020Talent Brand Manager

    Bedankt dat je je ervaring bij Philips in Eindhoven hier met ons deelt. Het is fijn om te horen dat je een goede tijd bij ons hebt gehad. Je advies wordt erg gewaardeerd en wordt genoteerd. We wensen je al het goeds voor de toekomst.


  3. "Outsource unless"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Cloud Solution Architect in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Philips

    Pluspunten

    Philips betaald goed en is een sociaal bedrijf.

    Minpunten

    Veel werk wordt uitbesteed aan India, het lange termijn perspectief voor technische mensen is onzeker. De gemiddelde leeftijd is hoog

  4. "Management Trainee"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Management Trainee in Amsterdam

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    a lot of flexibility both in changing positions within the company, but also working-wise

    Minpunten

    nothing in particular, perhaps that you have to pay for lunch

    Reactie van Philips

    July 10, 2020Talent Brand Manager

    Hi, and thanks for taking the time to share your thoughts on your traineeship you've done with us. It's great to hear that you're looking back as positive as you've described here. I'm of course not sure what your career brought you, but know that we're always looking for talent. That's why I'd like to encourage you to keep an eye out on our jobs portal on: https://jobs.philips.com. All the best!

  5. "Mooie kans om verder te groeien"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - stagaire in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Philips gewerkt

    Pluspunten

    Mooi leerproces, veel kansen binnen de onderneming

    Minpunten

    Geen die ik zo kan bedenken

    Reactie van Philips

    June 4, 2020Talent Brand Manager

    We zijn blij om te horen dat je veel geleerd hebt tijdens je stage bij Philips in Eindhoven en dat je met een goed gevoel terugkijkt op deze periode. Bedankt dat je dit met ons deelt en al het beste voor de toekomst gewenst!

  6. "Ervaring"

    5.0
    Huidige werknemer - Regulatory Affairs Specialist in Eindhoven

    Ik werk voltijd bij Philips

    Pluspunten

    Top bedrijf goed voor medewerkers

    Minpunten

    Geen minpunten op te noemen

    Reactie van Philips

    May 14, 2020Talent Brand Manager

    Bedankt voor je korte recensie, dat stellen we altijd op prijs. Het is goed om te horen je eerste indrukken erg positief zijn. Ik wens je veel succes toe vanaf hier in je positie als Regulatory Affairs Specialist!

  7. "Review"

    4.0
    Voormalige werknemer - Demand Planner in Eindhoven

    Ik heb voltijd gewerkt bij Philips

    Pluspunten

    fijne werksfeer, goede werkplek

    Minpunten

    hard werken, work life balans, altijd je laten zien.

    Reactie van Philips

    April 23, 2020Talent Brand Manager

    Bedankt voor je korte recensie op dit platform en bedankt voor je tijd bij ons als Demand Planner te Eindhoven. Ik wil je graag het beste toewensen voor al je vervolgstappen in je carrière. En wie weet kruisen onze paden zich ooit weer!

  8. "Geweldige diversiteit, veel mooie ervaringen wereldwijd"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Security & Safety Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Philips voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel variatie en met wereldwijde mogelijkheden.

    Minpunten

    Security is nu nog adviserend, geen eigen management voor Physical security.

    Verder lezen

    Reactie van Philips

    March 26, 2020Talent Brand Manager

    Wat leuk dat u al ruim tien jaar op ons kantoor in Eindhoven werkt! Fijn om te horen dat uw functie als Security & Safety Manager zo divers is en zo goed bevalt. Bedankt dat u uw ervaring en feedback hier met ons deelt en nog een prettige week gewenst!

  9. "Business Owner"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Owner in Eindhoven

    Ik voltijd gewerkt bij Philips voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Interessante en complexe internationale opdracht

    Minpunten

    Grote en soms lastige verschillen in doelstellingen tussen bedrijfdonderdelen

    Reactie van Philips

    February 27, 2020Talent Brand Manager

    Goed om te horen dat je een leuke en uitdagende tijd bij ons hebt gehad op ons kantoor in Eindhoven. Bedankt voor het delen van je ervaring en eerlijke feedback en al het succes voor de toekomst gewenst!

  10. "Good Company to learn"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Graduate Student in Eindhoven
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Philips

    Pluspunten

    Good teams, interesting products, new technology, you learn a lot on the job

    Minpunten

    I don't have a Cons

    Reactie van Philips

    January 15, 2020Talent Brand Manager

    Thanks for your concise review - that's always appreciated! I hope it will indeed prove to be a very educational experience for you as graduate, very much bound in a more practical setting. After you graduate, I hope you'll consider checking out our online job listings, over at: https://jobs.philips.com.

Er zijn 208 reviews gevonden