Reviews voor Redbook ICT | Glassdoor.nl

Reviews van Redbook ICT

Bijgewerkt op 23 mei 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

5.0
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Best of both worlds"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Redbook ICT gewerkt

    Pluspunten

    Professionele cultuur,, hecht team, zeer betrokken management. Een goede combinatie van kwaliteit en fun

    Minpunten

    Reisafstand naar sommige projecten is wat groot omdat het bedrijf vanuit 1 vestiging heel Nederland bedient

    Verder lezen
    Redbook ICT2019-05-24
  2. "Redbook is TOP"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    Huidige werknemer - Salesforce Consultant/Developer in Almere-Buiten
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Redbook ICT voor 3 jaar

    Pluspunten

    - goede werksfeer / fijne collega's - flexibele werktijden - voldoende mogelijkheden voor zelf ontplooiing - practice development belangrijk binnen Redbook - leuke, leerzame projecten - naast werk is fun heel belangrijk

    Minpunten

    - aaneensluiting van urenplanning is niet altijd makkelijk cq mogelijk - beloning is goed maar je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer, pensioen en AOV

    Verder lezen
    Redbook ICT2017-06-16
  3. "Leuk bedrijf met veel vrijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Salesforce Consultant in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Redbook ICT

    Pluspunten

    Veel vrijheid in je werkzaamheden Mogelijkheden jezelf op te leiden en certificeren Behulpzame collega's

    Minpunten

    Locatie ligt wat ver van de binnenstad

    Redbook ICT2017-03-01

    Reactie van Redbook ICT

    March 16, 2017HR

    Dank voor deze review!

    Verder lezen
  4. "Serious business, maar vooral veel FUN!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing en Communicatie Manager in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Redbook ICT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Al twee jaar werk ik met veel plezier bij Redbook. Mijn werkzaamheden, mijn collega’s, maar ook de omgeving waarin ik mag werken - sinds kort hebben we een nieuw kantoor - geven mij veel energie. Binnen het team hangt een goede en gezellige werksfeer. Je werkt resultaatgericht binnen een team met een platte organisatiestructuur. Dit geeft voldoende verantwoordelijkheid binnen je functie en bied je de gelegenheid om snel te schakelen met het management. Er wordt flexibiliteit geboden vanuit het bedrijf door de mogelijkheid om thuis te werken. Redbook biedt mij de kans om mee te kijken in de keuken van het ondernemerschap, actief mee te denken over en te participeren in de (werk)processen. Naast dat Redbook zelf de afgelopen jaren hard is gegroeid wordt er ook gekeken naar persoonlijke groei en is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ieder jaar wordt er samen met het management gekeken naar persoonlijke leerdoelen, die gedurende het jaar worden geëvalueerd. Met regelmaat worden er leuke activiteiten gepland met het team, zoals teammeetings, events en vrijdagmiddagborrels.

    Minpunten

    Ik zou dit geen minpunt willen noemen, maar wel iets om in acht te nemen als je bij Redbook wilt komen werken: De flexibiliteit die Redbook zijn medewerkers biedt heeft als keerzijde dat in sommige gevallen andere activiteiten zoals een teammeeting, cursussen, zelfstudie voor certificering en teamuitjes buiten reguliere kantoortijden plaatsvinden.

    Verder lezen
    Redbook ICT2017-01-19
  5. "Topervaring bij Redbook"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Redbook ICT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Er wordt veel gedaan om je in staat te stellen je te ontwikkelen. De werksfeer is fijn, mensen zijn resultaatgericht maar er wordt ook veel gelachen en georganiseerd onder en voor collega's. Die balans is fijn. Werkzaamheden en klantcontacten zijn door de aard van dit segment en bedrijf divers en nooit saai. Het salarismodel zorgt dat je goed kunt verdienen als je inzet en kwaliteit levert. Iedereen probeert elkaar daarin aan te sporen en te helpen dus de cultuur die mede daardoor ontstaat is professioneel en scherp. De groei is ook stevig. Binnen twee jaar meer dan 10 mensen en we gaan hard door. Dat houdt het dynamisch en levendig. Redbook is lekker bezig en ik heb t naar m'n zin.

    Minpunten

    Investering in jezelf en het bedrijf zal je gedeeltelijk in eigen tijd doen.

    Verder lezen
    Redbook ICT2017-01-07
  6. "Samen te werk."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Salesforce Consultant in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Redbook ICT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vriendelijke werkomgeving, collega's gunnen elkaar hun kennis en tijd. Een goed voorbeeld zijn de workshops/trainingen die voor elkaar worden georganiseerd om optimaal gebruik te maken van alle beschikbare kennis wanneer hier tijd voor is of als hier vraag naar is. Thuis werken is mogelijk, maar het is veel gezelliger op kantoor ;) Ideeën worden graag gehoord, je bent onderdeel van een team die graag samen verder komt.

    Minpunten

    workshops en andere (extra) activiteiten vinden niet altijd altijd plaats tijdens reguliere werkuren. Enige flexibiliteit is vereist om het maximale uit het werk te halen.

    Verder lezen
    Redbook ICT2016-12-29

    Reactie van Redbook ICT

    January 3, 2017HR

    Dank voor deze review! Het punt van 'work-life-balance' zullen we dit jaar oppakken met een programma wat daar op gericht is.

    Verder lezen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 6 reviews gevonden