Reviews voor SAP | Glassdoor.nl

Reviews van SAP

Bijgewerkt op Dec 10, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.5
93%
Aanbevelen bij een kennis
SAP Co CEOs Jennifer Morgan and Christian Klein
Jennifer Morgan and Christian Klein
13 Beoordelingen
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij SAP

    Pluspunten

    Super werkomgeving, fijne collega's en arbeidsomstandigheden

    Minpunten

    zeker niet van toep assing

    SAP2019-12-06
  2. "Prima werkgever voor diegenen die een grote organisatie waarderen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij SAP

    Pluspunten

    innovatief, betrouwbaar, leuke mensen, veel expertise beschikbaar

    Minpunten

    complex, log en niet heel snel

    Advies aan management

    meer ondernemerschap stimuleren

    SAP2019-12-10
  3. "Top bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP

    Pluspunten

    Leer mogelijkheden, internationaal, verantwoordelijkheid, collega’s

    Minpunten

    Corporate organisatie dus corporate regels

    SAP2019-11-09
  4. "Geweldige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werksfeer, tools, collega's, beloning, waardering

    Minpunten

    Het gaat vaker om de perceptie dan de daadwerkelijk gedane effort.

    SAP2019-09-13
  5. Nuttig (1)

    "sap"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 3 jaar

    Pluspunten

    geweldige mensen, prima producten, goede visie op de toekomst

    Minpunten

    weinig tot niets, heb het naar mijn zin

    Advies aan management

    ga zo door

    SAP2019-05-06
  6. "Beste werkgever in mijn carrière"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Presales Consultant in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik ben zojuist 50 jaar mogen worden en heb tijdens mijn bijna 30 jaar carrière al diverse werkgevers gehad. Na ruim 1,5 jaar in dienst te zijn van SAP mag ik concluderen dat het verreweg de beste werkgever is. De arbeidsvoorwaarden zijn top. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heb ik niet beter meegemaakt. Je staat zelf aan het stuur van je verdere ontwikkeling. De mogelijkheden zijn er meer dan genoeg.... Locatie en moment van werken kan je grotendeels zelf bepalen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    SAP is een high performance organisatie. De werk/privé balans kan hierdoor onder druk komen te staan, maar er is een goede balans in piekmomenten. Piekmomenten zijn een natuurlijk onderdeel van een presales functie. Het geeft mij persoonlijk juist veel energie.

    SAP2018-12-05
  7. "Flexibel en innovatief bedrijf om voor te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super bedrijf om voor te werken, te leren en te groeien. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling om het beste uit de medewerkers te halen. Zeer goede, sterk bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en volop carrière mogelijkheden binnen iedere afdeling. Zelf ervaar ik een fijne onderlinge en open sfeer tussen collega's en medewerkers krijgen veel vrijheid in hun werk. Voor starters een geweldige kans... om op breed vlak te leren en je carrière te beginnen!

    Meer weergeven

    Minpunten

    Zeer resultaat- en target gedreven en de werkdruk kan hoog zijn. Veel politiek en complexe processen. Bepaalde zaken zijn moeilijk voor elkaar te krijgen ivm beleid.

    SAP2018-11-30
  8. "Great place to work & grow"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SAP voor 10 jaar

    Pluspunten

    SAP is een hele fijne werkgever die veel te bieden heeft voor persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Daarnaast flexibele arbeidsvoorwaarden die mee kunnen veranderen naar gelang de levensfase of privéomstandigheden van een werknemer. Er is veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën, creativiteit. Ook veel aandacht en concrete programma's voor de gezondheid van medewerkers.

    Minpunten

    SAP biedt veel, maar vraagt ook veel verantwoordelijkheid, tijd, prestaties.

    Advies aan management

    Verdere innovatie van arbeidsvoorwaarden om mee te groeien met de veranderende behoeften van nieuwe werknemers.

    SAP2018-12-05
  9. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - "Healthcare" "professional" in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij SAP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Prachtig innovatief bedrijf met een mooie bedrijfscultuur en aandacht voor haar medewerkers. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, internationale carrière mogelijkheden, Healtcare, en talent development

    Minpunten

    De werkdruk kan hoog zijn en resultaat gedreven. Vanwege het internationale karakter kunnen sommige functies erg solistisch zijn.

    SAP2018-11-19
  10. "SAP Nederland"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Services Sales in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij SAP

    Pluspunten

    Mooi bedrijf, gedreven mensen, fijne collega's en aandacht voor de groep. Prestatiegericht.

    Minpunten

    De commercieele druk kan hoog zijn.

    SAP2017-07-04
Er zijn 11951 reviews gevonden
</>Embed