Reviews van Takeaway.com

Bijgewerkt op Sep 12, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

54 van meer dan 246 reviews gevonden

3.7
68%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Takeaway.com Founder and CEO Jitse Groen
Jitse Groen
91 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Leuk informele sfeer, veel doorgroeimogelijkheden(in 5 reviews)

  • "Er zijn redelijke doorgroeimogelijkheden en de sfeer is er goed(in 5 reviews)

  • Minpunten
  • "Er wordt ook eten besteld bij slecht weer(in 4 reviews)

  • "Geen minpunten , ik heb geen klachten(in 3 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer

      Takeaway

      Dec 31, 2020 - Supervisor in Enschede
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Het is heel Divers werk

      Minpunten

      Je moet soms erg snel werken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor deze mooie review, heel fijn om te lezen! We hopen dat je het nog lang naar je zin zult hebben bij Just Eat Takeaway.com.

    2. 1.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Niet goed

      May 16, 2021 - Office Assistant in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Wel fijn salaris opzich Maar niet gezellig

      Minpunten

      Veel te slecht met personeel omgaan

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 2.0
      Huidige werknemer

      salaris take away

      Feb 14, 2021 - Koerier in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      ze bieden veel flexibiliteit en zelfstandigheid

      Minpunten

      je krijgt een te laag salaris

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      prima

      Dec 16, 2020 - Bezorger in Enschede
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      salaris op tijd en op een vaste dag in de week

      Minpunten

      het werk is bij slecht weer minder aangenaam

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor het achterlaten van een review, dat wordt enorm gewaardeerd en we houden rekening met je feedback!

    5. 5.0
      Voormalige werknemer

      Driver Captain

      Sep 7, 2020 - Driver Captain in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibiliteit, , , , ,

      Minpunten

      Weersomstandigheden, , , , ,

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor je goede review! Aan de weersomstandigheden kunnen we jammer genoeg niets veranderen (wat zou het toch fijn zijn als dat kon), maar we proberen zeker de nodige flexibiliteit te bieden, dus het is fijn om te lezen dat je dat waardeert.

    6. 4.0
      Voormalige werknemer

      Goed werk als je een strijder bent

      Jul 28, 2020 - Parttime medewerker in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Elektrische fiets is een top extra.

      Minpunten

      Fietsen wanneer het koud is.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Wat fijn om deze review te lezen en te zien dat je een goede tijd bij Takeaway.com gehad hebt! Bedankt om hier de tijd voor te nemen.

    7. 3.0
      Voormalige werknemer

      Bezorger

      Jun 7, 2020 - Horecamedewerker in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      -Leuke collega’s -Zelf uren kiezen -Echt flexibel -Goeie communicatie tussen jij en baas

      Minpunten

      -Betaald redelijk ok -Soms gezeik met mensen in hogere functie

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven, je feedback wordt enorm gewaardeerd! Heel fijn om te lezen dat je leuke collega's had en dat de communicatie goed verliep. Bij Takeaway.com zorgen we ervoor dat bezorgers in dienst zijn vanaf dag één en daarnaast hebben we onlangs een functionaliteit toegevoegd waarmee de klant een fooi kan geven in de app of via de website en we horen van bezorgers op verschillende locaties dat ze een mooi extra inkomen halen uit de fooien.

    8. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Jong bedrijf met veel mogelijkheden

      May 23, 2020 - Hub coördinator in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk informele sfeer, veel doorgroeimogelijkheden.

      Minpunten

      Salaris aan de lage kant.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor deze mooie review en goed om te lezen dat je zo'n fijne tijd hebt gehad. Bij Takeaway.com controleren we altijd onze salarisschalen om er zeker van te zijn dat deze concurrerend zijn met de markt, maar we stellen je feedback op prijs!

    9. 1.0
      Voormalige werknemer

      Asociale leiding, Schandpaal, mensonterende werkwijze, DENK 2 KEER NA VOOR SOLLICITATIE

      Jun 5, 2020 - Driver in Tilburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zelfstandig werk wat het enige pluspunt is wat ik kan benoemen bij deze werkgever.

      Minpunten

      Leidinggevende zeer asociaal, iedereen kan vervangen worden, ze behandelen als minderwaardige en willen nog net niet dat je hun schoenen schoon likt. Leiding zal er aan het einde van je proefperiode alles aan doen jou weg te werken voordat je aan een jaarcontract kunt komen dit word ook in het midden van de HUB met je gecommuniceerd waar al je collega's van kunnen genieten. Ook word er een schandpaal maandelijks geïntroduceerd waarop je voor en achternaam en de negatieve punten van jou staan beschreven die tentoongesteld word in de HUB. Hulp hoef je niet te verwachten want je moet na 2 orders alle Channels en hun werkwijze in de vingers hebben want meer hulp hoef je niet te verwachten, ze vervangen je nog liever. Denk wel even 2 keer na voordat je met deze werkgever in zee wilt gaan.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      We vinden het enorm jammer om te lezen dat je je tijd bij Takeaway.com op zo'n manier ervaren hebt en we willen je bedanken om de tijd te nemen voor het schrijven van deze feedback. Dit is niet in lijn met de cultuur van Takeaway.com en we willen vermijden dat dit zich nog eens voordoet, dus we gaan het verder oppakken met de desbetreffende teams. Mocht je nog verder willen bespreken, dan kan je een email sturen naar feedback@takeaway.com.

    10. 1.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Vervelende leidinggevende die jou als minderwaardige behandelen

      Jun 2, 2020 - Driver in Tilburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk eenvoudig simpel zelfstandig werk

      Minpunten

      Leiding is zeer asociaal en zal jou nooit serieus nemen. Ook zullen ze jou bij binnenkomst gelijk in een hokje duwen zonder dat ze jou eenmaal kennen. Er is een schandpaal waar jij word gekeurd na de maand. Hierin staan je voor en ACHTERNAAM ongevraagd en zal jou werk gekeurd worden en aanschouwd in de hub. Er word bekeken of jij fouten maakt, of orders te laat bezorgd en deze zal in een top 10 aanschouwd worden in de hub.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review achter te laten en we vinden het jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We nemen deze feedback erg serieus want dit is niet de cultuur die we bij Takeaway.com nastreven en we willen vermijden dat er nog meer werknemers dit gevoel ervaren. We zullen dit verder oppakken met het team in kwestie. Mocht je dit graag nog verder bespreken, dan willen we je vragen om een email te sturen naar feedback@takeaway.com.

    Weergave: 1 - 10 van 54 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Takeaway.com-werkzoekenden

    Data Analyst
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Takeaway.com? Deel uw ervaringen

    Takeaway.com logo
    of