Reviews van Takeaway.com

Bijgewerkt op 31 dec 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.1
89%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Takeaway.com Founder and CEO Jitse Groen
Jitse Groen
74 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Leuk informele sfeer, veel doorgroeimogelijkheden(in 5 reviews)

  • "Er zijn redelijke doorgroeimogelijkheden en de sfeer is er goed(in 5 reviews)

Minpunten
Meer pluspunten en minpunten
Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
  1. "Takeaway"

    5.0
    Huidige werknemer - Supervisor in Enschede

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Het is heel Divers werk

    Minpunten

    Je moet soms erg snel werken

    Reactie van Takeaway.com

    January 12, 2021Employer Branding Specialist

    Bedankt voor deze mooie review, heel fijn om te lezen! We hopen dat je het nog lang naar je zin zult hebben bij Just Eat Takeaway.com.

  2. "prima"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Bezorger in Enschede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Takeaway.com gewerkt

    Pluspunten

    salaris op tijd en op een vaste dag in de week

    Minpunten

    het werk is bij slecht weer minder aangenaam

    Reactie van Takeaway.com

    January 12, 2021Employer Branding Specialist

    Bedankt voor het achterlaten van een review, dat wordt enorm gewaardeerd en we houden rekening met je feedback!


  3. "Driver Captain"

    5.0
    Voormalige werknemer - Driver Captain in Amsterdam

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Flexibiliteit, , , , ,

    Minpunten

    Weersomstandigheden, , , , ,

    Reactie van Takeaway.com

    September 8, 2020Employer Branding Specialist

    Bedankt voor je goede review! Aan de weersomstandigheden kunnen we jammer genoeg niets veranderen (wat zou het toch fijn zijn als dat kon), maar we proberen zeker de nodige flexibiliteit te bieden, dus het is fijn om te lezen dat je dat waardeert.

  4. "Goed werk als je een strijder bent"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Parttime medewerker in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Elektrische fiets is een top extra.

    Minpunten

    Fietsen wanneer het koud is.

    Reactie van Takeaway.com

    August 3, 2020Employer Branding Specialist

    Wat fijn om deze review te lezen en te zien dat je een goede tijd bij Takeaway.com gehad hebt! Bedankt om hier de tijd voor te nemen.

  5. "Bezorger"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Horecamedewerker in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Takeaway.com

    Pluspunten

    -Leuke collega’s -Zelf uren kiezen -Echt flexibel -Goeie communicatie tussen jij en baas

    Minpunten

    -Betaald redelijk ok -Soms gezeik met mensen in hogere functie

    Reactie van Takeaway.com

    July 7, 2020Employer Branding Specialist

    Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven, je feedback wordt enorm gewaardeerd! Heel fijn om te lezen dat je leuke collega's had en dat de communicatie goed verliep. Bij Takeaway.com zorgen we ervoor dat bezorgers in dienst zijn vanaf dag één en daarnaast hebben we onlangs een functionaliteit toegevoegd waarmee de klant een fooi kan geven in de app of via de website en we horen van bezorgers op verschillende locaties dat ze een mooi extra inkomen halen uit de fooien.

  6. "Jong bedrijf met veel mogelijkheden"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Hub coördinator in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Takeaway.com voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuk informele sfeer, veel doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Salaris aan de lage kant.

    Verder lezen

    Reactie van Takeaway.com

    July 7, 2020Employer Branding Specialist

    Bedankt voor deze mooie review en goed om te lezen dat je zo'n fijne tijd hebt gehad. Bij Takeaway.com controleren we altijd onze salarisschalen om er zeker van te zijn dat deze concurrerend zijn met de markt, maar we stellen je feedback op prijs!

  7. "Asociale leiding, Schandpaal, mensonterende werkwijze, DENK 2 KEER NA VOOR SOLLICITATIE"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Driver in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Zelfstandig werk wat het enige pluspunt is wat ik kan benoemen bij deze werkgever.

    Minpunten

    Leidinggevende zeer asociaal, iedereen kan vervangen worden, ze behandelen als minderwaardige en willen nog net niet dat je hun schoenen schoon likt. Leiding zal er aan het einde van je proefperiode alles aan doen jou weg te werken voordat je aan een jaarcontract kunt komen dit word ook in het midden van de HUB met je gecommuniceerd waar al je collega's van kunnen genieten. Ook word er een schandpaal maandelijks geïntroduceerd waarop je voor en achternaam en de negatieve punten van jou staan beschreven die tentoongesteld word in de HUB. Hulp hoef je niet te verwachten want je moet na 2 orders alle Channels en hun werkwijze in de vingers hebben want meer hulp hoef je niet te verwachten, ze vervangen je nog liever. Denk wel even 2 keer na voordat je met deze werkgever in zee wilt gaan.

    Verder lezen

    Reactie van Takeaway.com

    July 7, 2020Employer Branding Specialist

    We vinden het enorm jammer om te lezen dat je je tijd bij Takeaway.com op zo'n manier ervaren hebt en we willen je bedanken om de tijd te nemen voor het schrijven van deze feedback. Dit is niet in lijn met de cultuur van Takeaway.com en we willen vermijden dat dit zich nog eens voordoet, dus we gaan het verder oppakken met de desbetreffende teams. Mocht je nog verder willen bespreken, dan kan je een email sturen naar feedback@takeaway.com.

  8. "Vervelende leidinggevende die jou als minderwaardige behandelen"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Driver in Tilburg
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Takeaway.com gewerkt

    Pluspunten

    Leuk eenvoudig simpel zelfstandig werk

    Minpunten

    Leiding is zeer asociaal en zal jou nooit serieus nemen. Ook zullen ze jou bij binnenkomst gelijk in een hokje duwen zonder dat ze jou eenmaal kennen. Er is een schandpaal waar jij word gekeurd na de maand. Hierin staan je voor en ACHTERNAAM ongevraagd en zal jou werk gekeurd worden en aanschouwd in de hub. Er word bekeken of jij fouten maakt, of orders te laat bezorgd en deze zal in een top 10 aanschouwd worden in de hub.

    Verder lezen

    Reactie van Takeaway.com

    July 7, 2020Employer Branding Specialist

    Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review achter te laten en we vinden het jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We nemen deze feedback erg serieus want dit is niet de cultuur die we bij Takeaway.com nastreven en we willen vermijden dat er nog meer werknemers dit gevoel ervaren. We zullen dit verder oppakken met het team in kwestie. Mocht je dit graag nog verder bespreken, dan willen we je vragen om een email te sturen naar feedback@takeaway.com.

  9. "Goeie baan voor mensen die beginnen in de arbeidsmarkt"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - fietskoerier in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Makkelijk werk, kan muziek luisteren tijdens werk. Geen enkel ervaring nodig.

    Minpunten

    Leert er niks van, geen collegiaal contact.

  10. "Prima werkgever voor een bijbaan"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Callcenter Agent in Enschede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Goede sfeer, makkelijk veel uren maken voor een bijbaan.

    Minpunten

    Vaak inflexibel wat betreft beleid ten opzichte van klanten.

    Verder lezen
Weergave: 1 - 10 van 47 reviews in het Nederlands