Reviews van Takeaway.com

Bijgewerkt op 16 mei 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

52 van meer dan 238 reviews gevonden

3,7
71%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Takeaway.com Founder and CEO Jitse Groen
Jitse Groen
91 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Leuk informele sfeer, veel doorgroeimogelijkheden(in 5 reviews)

  • "Er zijn redelijke doorgroeimogelijkheden en de sfeer is er goed(in 5 reviews)

  • Minpunten
  • "Er wordt ook eten besteld bij slecht weer(in 4 reviews)

  • "Geen minpunten , ik heb geen klachten(in 3 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5,0
      Huidige werknemer

      Takeaway

      31 dec 2020 - Supervisor in Enschede
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Het is heel Divers werk

      Minpunten

      Je moet soms erg snel werken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor deze mooie review, heel fijn om te lezen! We hopen dat je het nog lang naar je zin zult hebben bij Just Eat Takeaway.com.

    2. 1,0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Niet goed

      16 mei 2021 - Office Assistant in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Wel fijn salaris opzich Maar niet gezellig

      Minpunten

      Veel te slecht met personeel omgaan

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      prima

      16 dec 2020 - Bezorger in Enschede
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      salaris op tijd en op een vaste dag in de week

      Minpunten

      het werk is bij slecht weer minder aangenaam

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor het achterlaten van een review, dat wordt enorm gewaardeerd en we houden rekening met je feedback!

    4. 2,0
      Huidige werknemer

      salaris take away

      14 feb 2021 - Koerier in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      ze bieden veel flexibiliteit en zelfstandigheid

      Minpunten

      je krijgt een te laag salaris

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 1,0
      Voormalige werknemer

      Asociale leiding, Schandpaal, mensonterende werkwijze, DENK 2 KEER NA VOOR SOLLICITATIE

      5 jun 2020 - Driver in Tilburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zelfstandig werk wat het enige pluspunt is wat ik kan benoemen bij deze werkgever.

      Minpunten

      Leidinggevende zeer asociaal, iedereen kan vervangen worden, ze behandelen als minderwaardige en willen nog net niet dat je hun schoenen schoon likt. Leiding zal er aan het einde van je proefperiode alles aan doen jou weg te werken voordat je aan een jaarcontract kunt komen dit word ook in het midden van de HUB met je gecommuniceerd waar al je collega's van kunnen genieten. Ook word er een schandpaal maandelijks geïntroduceerd waarop je voor en achternaam en de negatieve punten van jou staan beschreven die tentoongesteld word in de HUB. Hulp hoef je niet te verwachten want je moet na 2 orders alle Channels en hun werkwijze in de vingers hebben want meer hulp hoef je niet te verwachten, ze vervangen je nog liever. Denk wel even 2 keer na voordat je met deze werkgever in zee wilt gaan.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      We vinden het enorm jammer om te lezen dat je je tijd bij Takeaway.com op zo'n manier ervaren hebt en we willen je bedanken om de tijd te nemen voor het schrijven van deze feedback. Dit is niet in lijn met de cultuur van Takeaway.com en we willen vermijden dat dit zich nog eens voordoet, dus we gaan het verder oppakken met de desbetreffende teams. Mocht je nog verder willen bespreken, dan kan je een email sturen naar feedback@takeaway.com.

    6. 5,0
      Voormalige werknemer

      Driver Captain

      7 sep 2020 - Driver Captain in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Flexibiliteit, , , , ,

      Minpunten

      Weersomstandigheden, , , , ,

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor je goede review! Aan de weersomstandigheden kunnen we jammer genoeg niets veranderen (wat zou het toch fijn zijn als dat kon), maar we proberen zeker de nodige flexibiliteit te bieden, dus het is fijn om te lezen dat je dat waardeert.

    7. 4,0
      Voormalige werknemer

      Goed werk als je een strijder bent

      28 jul 2020 - Parttime medewerker in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Elektrische fiets is een top extra.

      Minpunten

      Fietsen wanneer het koud is.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Wat fijn om deze review te lezen en te zien dat je een goede tijd bij Takeaway.com gehad hebt! Bedankt om hier de tijd voor te nemen.

    8. 4,0
      Huidige werknemer

      Prima werkgever voor een bijbaan

      22 apr 2020 - Callcenter Agent in Enschede
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede sfeer, makkelijk veel uren maken voor een bijbaan.

      Minpunten

      Vaak inflexibel wat betreft beleid ten opzichte van klanten.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4,0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Jong bedrijf met veel mogelijkheden

      23 mei 2020 - Hub coördinator in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk informele sfeer, veel doorgroeimogelijkheden.

      Minpunten

      Salaris aan de lage kant.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt voor deze mooie review en goed om te lezen dat je zo'n fijne tijd hebt gehad. Bij Takeaway.com controleren we altijd onze salarisschalen om er zeker van te zijn dat deze concurrerend zijn met de markt, maar we stellen je feedback op prijs!

    10. 1,0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Vervelende leidinggevende die jou als minderwaardige behandelen

      2 jun 2020 - Driver in Tilburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk eenvoudig simpel zelfstandig werk

      Minpunten

      Leiding is zeer asociaal en zal jou nooit serieus nemen. Ook zullen ze jou bij binnenkomst gelijk in een hokje duwen zonder dat ze jou eenmaal kennen. Er is een schandpaal waar jij word gekeurd na de maand. Hierin staan je voor en ACHTERNAAM ongevraagd en zal jou werk gekeurd worden en aanschouwd in de hub. Er word bekeken of jij fouten maakt, of orders te laat bezorgd en deze zal in een top 10 aanschouwd worden in de hub.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van Takeaway.com

      Employer Branding Specialist

      Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review achter te laten en we vinden het jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We nemen deze feedback erg serieus want dit is niet de cultuur die we bij Takeaway.com nastreven en we willen vermijden dat er nog meer werknemers dit gevoel ervaren. We zullen dit verder oppakken met het team in kwestie. Mocht je dit graag nog verder bespreken, dan willen we je vragen om een email te sturen naar feedback@takeaway.com.

    Weergave: 1 - 10 van 52 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij Takeaway.com-werkzoekenden

    Data Analyst
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Takeaway.com? Deel uw ervaringen

    Takeaway.com logo
    of