Reviews voor Takeaway.com | Glassdoor.nl

Reviews van Takeaway.com

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 73 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Takeaway.com CEO Jitse Groen
Jitse Groen
31 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "Modern bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Enschede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Takeaway.com voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Goed salaris, leuke werksfeer en waardering voor je werk.

    Minpunten

    Nog geen minpunten ontdekt tot nu toe.

    Advies aan management

    Blijf zo doorgaan

    Takeaway.com2018-11-14
  2. "Bezorgen bij takeaway"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bezorger in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Takeaway.com voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Je hebt vrij veel keuzevrijheid naarmate de dagen en uren dat je werkt. Voor de rest spendeer je veel tijd buiten & in beweging.

    Minpunten

    Regen, kou, wind of zon, tenzij het een feestdag is krijg je 10 euro per u. Je kan dit goed noemen, persoonlijk vind ik het een beetje een triestige ruil van geld voor tijd & energie.

    Takeaway.com2019-02-07
  3. "Dynamisch en flexibel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Snel bedrijf waar veel mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken naar kracht en potentieel in plaats van alleen maar naar "kunnen" en papiertjes. In je opstart periode wordt uitgebreid te tijd gegeven om te zorgen dat je zo goed mogelijk bent geïnformeerd over Thuisbezorgd en haar activiteiten. Goede werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Nog geen grote minpunten kunnen vinden.

    Takeaway.com2019-02-06
  4. "Thuisbezorgd.nl"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    Bij Thuisbezorgd.nl word je goedbetaald voor het werk dat je doet. Er zijn redelijke doorgroeimogelijkheden en de sfeer is er goed. Positie-afhankelijk krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en te innoveren.

    Minpunten

    Door de constante groei van het bedrijf wordt er niet altijd op de details gelet. Daarnaast is de communicatie soms niet optimaal. In sommige gevallen is het management niet altijd op de hoogte wat er op de vloer speelt. Echter moet ik het eerste bedrijf nog tegenkomen waar alle bovenstaande issues niet meespelen.

    Advies aan management

    Focus niet alleen op wat komen gaat maar kijk soms ook wat er nu speelt.

    Takeaway.com2019-02-02
  5. "Fantastische 1e werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Genoeg carrière mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Het bedrijf groeit zo onwijs hard dat je iedere week nieuwe gezichten ziet en het iets minder persoonlijk wordt.

    Takeaway.com2018-10-10
  6. "Aangenaam verrast"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    er zijn veel doorgroeimogelijkheden, aantrekkelijke salaris en voordelen, super kantoor, gezellige werksfeer, prima collega's, goede managing .

    Minpunten

    sommigen zijn wat meer strevers dan anderen, maar is niet echt een minpunt.

    Takeaway.com2018-10-02
  7. "Flexibele werkgever"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk bij Takeaway.com

      Pluspunten

      zelf kiezen wanneer je werkt

      Minpunten

      buiten werken met slecht weer

      Takeaway.com2018-08-23
    • "Takeaway.com/Thuisbezorgd"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Bezorger/driver in Amsterdam
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb deeltijd gewerkt bij Takeaway.com voor minder dan een jaar

        Pluspunten

        1,5 week vantevoren beschikbaarheid aangeven, goed salaris, leuk werk

        Minpunten

        Minder leuk om met slecht weer te werken

        Advies aan management

        -

        Takeaway.com2018-05-28
      • "GOED"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Assistent in Brussel

        Ik heb voltijd gewerkt bij Takeaway.com voor minder dan een jaar

        Pluspunten

        Goed, dynamisch, flexibile, young, enthousiasm

        Minpunten

        Hierarchy, stress, chaos, resultaatgericht,

        Takeaway.com2018-03-26
      • "Gezellig, niet uitdagend"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Marketeer in Amsterdam
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijd gewerkt bij Takeaway.com voor minder dan een jaar

        Pluspunten

        - Leuke collega's - Leuk kantoor

        Minpunten

        - Management weet niet wat ze aan het doen zijn. - Niet uitdagend, simpel werk.

        Advies aan management

        - Neem managers aan die ook echt weten hoe ze een manager moeten zijn en niet zelf overlopen qua werk en nooit wat afgeven.

        Takeaway.com2018-03-18
      Er zijn 73 reviews gevonden