Reviews voor Takeaway.com | Glassdoor.nl

Reviews van Takeaway.com

Bijgewerkt op 5 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
73%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Takeaway.com CEO Jitse Groen
Jitse Groen
44 Beoordelingen
  1. "voelt als Thuis en als een avontuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    .Dynamisch Gezellig Iedere week is anders Verantwoordelijkheid Samenwerking met verschillende afdelingen Internationaal en inclusief

    Minpunten

    Steeds meer specialisten i.p.v. generalisten.

    Verder lezen
    Takeaway.com2019-07-09
  2. "Thuisbezorgd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bezorger in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Werken bij thuisbezorgd is een zelfstandige baan, waarin je de stad goed leert kennen.

    Minpunten

    Het weer is een onvoorspelbare factor.

    Takeaway.com2019-08-18
  3. "Bedrijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - fietskoerier in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Takeaway.com voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Alles is hier goed, krijgt goede uitrusting, veel uitbetaald en het is ook lekker fietsen met een e-bike

    Minpunten

    Geen minpunten , ik heb geen klachten!

    Verder lezen
    Takeaway.com2019-06-21
  4. "Review takeaway.com"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Enschede
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Aardige collega's en makkelijk tegenover vakanties gezien tijdelijke functie

    Minpunten

    Supervisors voelden zich superieur tegenover andere medewerkers en erg streng met regels omtrent pauze, praten met collega's en muziek. Schreeuwen werd als normaal gezien.

    Verder lezen
    Takeaway.com2019-07-06
  5. "Dynamisch en flexibel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Snel bedrijf waar veel mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken naar kracht en potentieel in plaats van alleen maar naar "kunnen" en papiertjes. In je opstart periode wordt uitgebreid te tijd gegeven om te zorgen dat je zo goed mogelijk bent geïnformeerd over Thuisbezorgd en haar activiteiten. Goede werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Nog geen grote minpunten kunnen vinden.

    Takeaway.com2019-02-06
  6. Nuttig (1)

    "Thuisbezorgd.nl"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    Bij Thuisbezorgd.nl word je goedbetaald voor het werk dat je doet. Er zijn redelijke doorgroeimogelijkheden en de sfeer is er goed. Positie-afhankelijk krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en te innoveren.

    Minpunten

    Door de constante groei van het bedrijf wordt er niet altijd op de details gelet. Daarnaast is de communicatie soms niet optimaal. In sommige gevallen is het management niet altijd op de hoogte wat er op de vloer speelt. Echter moet ik het eerste bedrijf nog tegenkomen waar alle bovenstaande issues niet meespelen.

    Verder lezen
    Takeaway.com2019-02-02
  7. "Modern bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Enschede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Goed salaris, leuke werksfeer en waardering voor je werk.

    Minpunten

    Nog geen minpunten ontdekt tot nu toe.

    Verder lezen
    Takeaway.com2018-11-14
  8. "Fantastische 1e werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Takeaway.com

    Pluspunten

    Genoeg carrière mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Het bedrijf groeit zo onwijs hard dat je iedere week nieuwe gezichten ziet en het iets minder persoonlijk wordt.

    Takeaway.com2018-10-10
  9. "Takeaway.com/Thuisbezorgd"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Bezorger/driver in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Takeaway.com gewerkt

    Pluspunten

    1,5 week vantevoren beschikbaarheid aangeven, goed salaris, leuk werk

    Minpunten

    Minder leuk om met slecht weer te werken

    Verder lezen
    Takeaway.com2018-05-28
  10. "Gezellig, niet uitdagend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketeer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Takeaway.com gewerkt

    Pluspunten

    - Leuke collega's - Leuk kantoor

    Minpunten

    - Management weet niet wat ze aan het doen zijn. - Niet uitdagend, simpel werk.

    Verder lezen
    Takeaway.com2018-03-18
Er zijn 99 reviews gevonden