Leuk bedrijf om te starten binnen online marketing
Pluspunten
TradeTracker is een leuk bedrijf om te leren over online marketing en de dingen die daar bij komen kijken. Het is een goede start voor je carriere omdat je veel meekrijgt via adverteerders en ook affiliates. Je leert snel en krijgt de verantwoordelijkheid over verschillende klanten in je portfolio. Je wordt vrijgelaten in je werk en kan zelf beslissen wat je het beste vindt voor je klanten. Die vrijheid waardeerde ik altijd wel. TradeTracker is als affiliate netwerk een centraal punt in de markt, waardoor je veel meekrijgt over trends en ontwikkelingen in online marketing zelf. Het is een bedrijf met veel jonge mensen. De sfeer is daardoor relaxt en erg informeel. Er werd hard gewerkt, maar ook veel gelachen. De humor zal ik nooit meer vergeten. Het kantoor zag er mooi uit!
Minpunten
Het bedrijf is nog in ontwikkeling, dus wilde je er iets van maken dan was dat voor een groot deel je eigen ding. Het voelde soms een beetje als een te snel gegroeide start-up. Éen HR afdeling ontbrak, maar er werd altijd wel met je meegedacht. De kantine was nog niet open, hopelijk is dat nu wel zo. Dat duurde wel een beetje lang