Reviews voor Uber | Glassdoor.nl

Reviews van Uber

Bijgewerkt op Oct 14, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 64 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
83%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Uber CEO Dara Khosrowshahi
Dara Khosrowshahi
40 Beoordelingen
  1. Nuttig (4)

    "Mooi bedrijf, veel ruimte en vertrouwen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is een giga-snel groeiend bedrijf, de wereld ziet er na een paar maanden compleet anders uit. Dynamisch en kansrijk zijn ' key' en dat is fijn voor een werknemer; je kan je ei kwijt.Heb je een goed idee? Go for it! Die mentaliteit is heel plezierig. Er werken een hoop jonge, gedreven mensen.

    Minpunten

    Omdat het bedrijf zo snel groeit komen er continu nieuwe collega's bij. Erg leuk, maar cultuur-bewaking is dat erg belangrijk.

    Uber2016-05-30
  2. Nuttig (1)

    "Sterk hierarchisch, bureaucratisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer-II in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Veel aandacht voor interne bedrijfsimago, goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Weinig tot geen autonomie. Veranderingen zijn moeilijk door te voeren. Slechte relatie tussen product en engineering. Engineering wordt geacht geen vragen te stellen maar uit te voeren. De negatieve veranderingen vind je eerst in het nieuws, daarna krijg je de interne mail.

    Verder lezen
    Uber2019-09-17
  3. "Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is a company were you can strive for loads of opportunities. And the lunches are great;-)!

    Minpunten

    You need to love the US review apporach

    Uber2018-12-31
  4. Nuttig (1)

    "Account manager UberEATS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Uber

    Pluspunten

    Leuk gevarieerd werk, gelijkvloerse cultuur waar samen hard en doelgericht wordt gewerkt. Flexibiliteit is noodzaak, je dag kan er elke dag weer anders uitzien dan verwacht.

    Minpunten

    Er is geen gestructureerd programma voor het opleiden van werknemers, hier zou nog een verbeterslag gemaakt kunnen worden.

    Verder lezen
    Uber2016-11-24
  5. Nuttig (12)

    "Een unieke rit!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Jong, dynamisch, ambitieus... De meeste cliches over het werken bij een bedrijf als UBER zijn waar. Maar er is nog meer, hoge mate van flexibiliteit, veel invloed op beslissingen, snelle doorgroeimogelijkheden en naast hard werken ook veel fun met collega's. Als een van de hardst groeiende en populairste bedrijven van dit moment krijg je de unieke kans om hier tussen hoog opgeleide mensen van over de hele wereld te werken.

    Minpunten

    UBER geeft je een hoge mate van flexibiliteit. Waar je werkt, welke uren je werkt, hoe je werkt.. Zoals in elke start-up is er bij UBER nog weinig structuur, daar moet je wel mee om kunnen gaan, met andere woorden: het leuk vinden om zelf dingen op te pakken. Je wordt niet aan de hand genomen of verteld wat je moet doen, daar moet je zelf achterkomen. Dat geeft je veel flexibiliteit om invloed uit te oefenen op de werkwijze. Maar het kan soms ook beangstigend zijn.

    Uber2016-01-26
  6. Nuttig (1)

    "cash accountant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Uber

    Pluspunten

    free working environment, colleagues are friendly

    Minpunten

    it is not organized, everything is changing frequently

    Verder lezen
    Uber2015-11-09
  7. "Uber Eats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Uber gewerkt

    Pluspunten

    Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people

    Minpunten

    the salary is not very competitive

    Uber2018-07-08
  8. Nuttig (1)

    "Poor leadership and management led to low team morale and bad culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Commops Coordinator in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Uber gewerkt

    Pluspunten

    1. The pay and benefit are above the local job market average. 2. Product managers, marketing, data team and engineers are on average smart and capable. 3. Learning opportunities

    Minpunten

    - The middle to senior management level is the core problem of Uber. Some ethical issues and unprofessional behavior by them were raised to HR but no actions were taken to address those issues. Those managers yet still kept their jobs or received promotions. - Layoffs at Uber severely hurt team morale, on top of the poor leadership and management - Playing political games far outweights doing the job well

    Verder lezen
    Uber2019-10-12
  9. "Compliance analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Compliance Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    1. Ability to learn 2. Diverse community

    Minpunten

    1. It is a project that will eventually end

    Uber2019-09-22
  10. "IMO: Company with great vision full of tech challenges"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    - Feels like you're a part of a product that changes the way people move from one point to another - Good benefits

    Minpunten

    I can't come up with anything negative for now :)

    Uber2019-09-03
Er zijn 64 reviews gevonden
</>Embed