Reviews van Uber

Bijgewerkt op 16 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.2
83%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Uber CEO Dara Khosrowshahi
Dara Khosrowshahi
54 Beoordelingen
  1. "Geweldig Bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Regionale analyses en inzichten in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    + tempo van verandering en innovatie + zeer goede cultuur (wekelijkse HH om teambanden te bevorderen, regelmatige teamvieringen, nadruk op het leren kennen van je collega's en het prioriteren van relaties)

    Minpunten

    - Gebrek aan structuur (goed omdat je het proces zelf kunt maken, keerzijde is dat sommige dingen nog steeds erg in de opstartmodus zitten) - Constant veranderende omgeving (jaarlijkse prestaties en enkele andere kernzaken veranderen bijna jaarlijks)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Uber2019-12-16
  2. "Awesome company if you want to make a difference"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr HR Business Partner in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Great people, clever and driven people, lot of autonomy, can do mentality, positive energy, great benefits, flexible working

    Minpunten

    Long hours, however flexible working promoted well

    Uber2019-12-02
  3. "Work"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is a company were you can strive for loads of opportunities. And the lunches are great;-)!

    Minpunten

    You need to love the US review apporach

    Uber2018-12-31
  4. Nuttig (1)

    "Account manager UberEATS"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Uber

    Pluspunten

    Leuk gevarieerd werk, gelijkvloerse cultuur waar samen hard en doelgericht wordt gewerkt. Flexibiliteit is noodzaak, je dag kan er elke dag weer anders uitzien dan verwacht.

    Minpunten

    Er is geen gestructureerd programma voor het opleiden van werknemers, hier zou nog een verbeterslag gemaakt kunnen worden.

    Verder lezen
    Uber2016-11-24
  5. Nuttig (4)

    "Mooi bedrijf, veel ruimte en vertrouwen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is een giga-snel groeiend bedrijf, de wereld ziet er na een paar maanden compleet anders uit. Dynamisch en kansrijk zijn ' key' en dat is fijn voor een werknemer; je kan je ei kwijt.Heb je een goed idee? Go for it! Die mentaliteit is heel plezierig. Er werken een hoop jonge, gedreven mensen.

    Minpunten

    Omdat het bedrijf zo snel groeit komen er continu nieuwe collega's bij. Erg leuk, maar cultuur-bewaking is dat erg belangrijk.

    Uber2016-05-30
  6. Nuttig (12)

    "Een unieke rit!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Jong, dynamisch, ambitieus... De meeste cliches over het werken bij een bedrijf als UBER zijn waar. Maar er is nog meer, hoge mate van flexibiliteit, veel invloed op beslissingen, snelle doorgroeimogelijkheden en naast hard werken ook veel fun met collega's. Als een van de hardst groeiende en populairste bedrijven van dit moment krijg je de unieke kans om hier tussen hoog opgeleide mensen van over de hele wereld te werken.

    Minpunten

    UBER geeft je een hoge mate van flexibiliteit. Waar je werkt, welke uren je werkt, hoe je werkt.. Zoals in elke start-up is er bij UBER nog weinig structuur, daar moet je wel mee om kunnen gaan, met andere woorden: het leuk vinden om zelf dingen op te pakken. Je wordt niet aan de hand genomen of verteld wat je moet doen, daar moet je zelf achterkomen. Dat geeft je veel flexibiliteit om invloed uit te oefenen op de werkwijze. Maar het kan soms ook beangstigend zijn.

    Uber2016-01-26
  7. Nuttig (2)

    "cash accountant"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Uber

    Pluspunten

    free working environment, colleagues are friendly

    Minpunten

    it is not organized, everything is changing frequently

    Verder lezen
    Uber2015-11-09
  8. "Uber Eats"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Uber gewerkt

    Pluspunten

    Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people

    Minpunten

    the salary is not very competitive

    Uber2018-07-08
  9. "Een school met hoge standaard voor engineering"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineering Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    + Een omgeving waar het delen van kennis en burgerschap worden gekoesterd + Uitstekende engineering + Slimme en getalenteerde collega's + Genoeg kansen om buiten je gebied en rol te werken + Voordelen zijn zeker een GROTE plus + Managers die een stap opzij zetten, je plaats geven om te schijnen, te groeien en genoeg te weten te komen over engineering zodat je engineering teams kunt bijstaan en ze duidelijk kunt begeleiden. + Ontwrichtend bedrijf, je krijgt echt het gevoel dat je aan iets belangrijks werkt dat een positieve impact zal hebben op de wereld.

    Minpunten

    - Overhead bespreken van tijdlijnen en zeer frequent updates krijgen van projecten als gevolg van een gebrek aan zichtbaarheid, behendige gewoonten en procedures. Dit komt voornamelijk door de snelle groei. - Lange werkuren, ik kan me voorstellen dat dit voor sommigen een probleem is. Zorg ervoor dat je jouw eigen grenzen instelt. Er is genoeg te doen, tijd is zeer beperkt :)

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Uber2019-12-02
  10. "Een van de beste plekken om een impact te hebben op grote schaal!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd Strategie & Planning in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber

    Pluspunten

    - werken met enkele van de slimste mensen in de tech-industrie - spannend en uitdagend werk om de mobiliteit op wereldschaal te veranderen en te verbeteren - geweldige bedrijfscultuur (in tegenstelling tot de perceptie van buitenaf) - zeer aantrekkelijke arbeidsomstandigheden met veel ontwikkelingsmogelijkheden

    Minpunten

    - bedrijf moet terug naar meer snelheid ondanks zijn omvang - soms werken we aan te veel dingen tegelijk - werken met het SF-hoofdkwartier van de EU betekent ook dat er op sommige dagen verschillende werktijden zijn.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel