Reviews voor Uber | Glassdoor.nl

Reviews van Uber

Bijgewerkt op Dec 2, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
79%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Uber CEO Dara Khosrowshahi
Dara Khosrowshahi
46 Beoordelingen
  1. "Awesome company if you want to make a difference"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr HR Business Partner in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Great people, clever and driven people, lot of autonomy, can do mentality, positive energy, great benefits, flexible working

    Minpunten

    Long hours, however flexible working promoted well

    Uber2019-12-02
  2. Nuttig (1)

    "Sterk hierarchisch, bureaucratisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer-II in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Veel aandacht voor interne bedrijfsimago, goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Weinig tot geen autonomie. Veranderingen zijn moeilijk door te voeren. Slechte relatie tussen product en engineering. Engineering wordt geacht geen vragen te stellen maar uit te voeren. De negatieve veranderingen vind je eerst in het nieuws, daarna krijg je de interne mail.

    Advies aan management

    Luister naar je werknemers.

    Uber2019-09-17
  3. "Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is a company were you can strive for loads of opportunities. And the lunches are great;-)!

    Minpunten

    You need to love the US review apporach

    Uber2018-12-31
  4. Nuttig (1)

    "Account manager UberEATS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Uber

    Pluspunten

    Leuk gevarieerd werk, gelijkvloerse cultuur waar samen hard en doelgericht wordt gewerkt. Flexibiliteit is noodzaak, je dag kan er elke dag weer anders uitzien dan verwacht.

    Minpunten

    Er is geen gestructureerd programma voor het opleiden van werknemers, hier zou nog een verbeterslag gemaakt kunnen worden.

    Advies aan management

    Communicatie kan hier en daar beter, soms wordt belangrijke informatie te laat gedeeld.

    Uber2016-11-24
  5. Nuttig (4)

    "Mooi bedrijf, veel ruimte en vertrouwen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is een giga-snel groeiend bedrijf, de wereld ziet er na een paar maanden compleet anders uit. Dynamisch en kansrijk zijn ' key' en dat is fijn voor een werknemer; je kan je ei kwijt.Heb je een goed idee? Go for it! Die mentaliteit is heel plezierig. Er werken een hoop jonge, gedreven mensen.

    Minpunten

    Omdat het bedrijf zo snel groeit komen er continu nieuwe collega's bij. Erg leuk, maar cultuur-bewaking is dat erg belangrijk.

    Uber2016-05-30
  6. Nuttig (12)

    "Een unieke rit!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Jong, dynamisch, ambitieus... De meeste cliches over het werken bij een bedrijf als UBER zijn waar. Maar er is nog meer, hoge mate van flexibiliteit, veel invloed op beslissingen, snelle doorgroeimogelijkheden en naast hard werken ook veel fun met collega's. Als een van de hardst groeiende en populairste bedrijven van dit moment krijg je de unieke kans om hier tussen hoog opgeleide mensen van over de hele wereld te... werken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    UBER geeft je een hoge mate van flexibiliteit. Waar je werkt, welke uren je werkt, hoe je werkt.. Zoals in elke start-up is er bij UBER nog weinig structuur, daar moet je wel mee om kunnen gaan, met andere woorden: het leuk vinden om zelf dingen op te pakken. Je wordt niet aan de hand genomen of verteld wat je moet doen, daar moet je zelf achterkomen. Dat geeft je veel flexibiliteit om invloed uit te oefenen op de... werkwijze. Maar het kan soms ook beangstigend zijn.

    Meer weergeven
    Uber2016-01-26
  7. Nuttig (1)

    "cash accountant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Uber

    Pluspunten

    free working environment, colleagues are friendly

    Minpunten

    it is not organized, everything is changing frequently

    Advies aan management

    there is no advice for the management

    Uber2015-11-09
  8. "Uber Eats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Uber gewerkt

    Pluspunten

    Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people

    Minpunten

    the salary is not very competitive

    Uber2018-07-08
  9. "Compliance Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Compliance Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    1. Leervermogen 2. Diverse gemeenschap

    Minpunten

    1. Het is een project dat uiteindelijk ophoudt

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Uber2019-09-22
  10. "Mijns inziens: bedrijf met een goede visie vol met technische uitdagingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    - Voelt alsof je deel uitmaakt van een product dat verandert hoe mensen zich verplaatsen - Goede voordelen

    Minpunten

    Ik kan nu niets negatiefs bedenken :)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Uber2019-09-03
Er zijn 72 reviews gevonden
</>Embed