Reviews voor Unilever | Glassdoor.nl

Reviews voor Unilever

Laatst bijgewerkt 18 november 2018
3.386 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

4,0
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Unilever CEO Paul Polman
Paul Polman
1.709 beoordelingen

3.386 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. Uitgelichte review

    "Trots om hier te mogen werken"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Personal Assistant in Rotterdam
    Huidige werknemer - Personal Assistant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Wellbeing van medewerker staat voorop
    Focus op duurzaamheid
    In-house fitness
    Volop sociale activiteiten

    Minpunten

    Grillige toekomst door vele reorganisaties

    Advies aan management

    Hou de Nederlandse trots vast!

    Reactie van Unilever

    18 jun. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you for your feedback and your contribution at Unilever.


  2. "Unilever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Nutrition assistant manager in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Nutrition assistant manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 5 jaar)

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, fijne collegas. Veel mogelijkheden en hele leuke merken om voor te werken.

    Minpunten

    Eigenlijk weinig minpunten fijne werkgever

    Advies aan management

    Geen consessies in lange termijnplannen mbt duurzaamheid en gezondheid

    Reactie van Unilever

    7 sep. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you for your feedback and your contribution at Unilever.

  3. "Gedreven mensen, veel mogelijkheden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever

    Pluspunten

    Zeer gedreven mensen wat veel energie geeft, veel middelen dus je kunt grote campagnes opzetten en uitvoeren. Heel zichtbaar werk.

    Minpunten

    Niet mens georiënteerd, focus ligt vooral op winst en niet zozeer op sustainability wat je wel zou verwachten.

    Advies aan management

    Mensen zijn je belangrijkste assets, investeer daar in. Zorg dat duurzaamheid gaat leven door hier in target setting wat mee te doen.

    Reactie van Unilever

    27 jul. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thanks for your review and your feedback.


  4. "Goede werkgever"

    StarStarStarStarStar
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Goede werkgever met prettige cultuur

    Minpunten

    Groot bedrijf waardoor er soms snelheid mist

    Reactie van Unilever

    14 jun. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you for taking the time to leave a review about your experience of Unilever.


  5. Nuttig (1)

    "Been there, done that"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Satat uitermate goed op je CV, toen ik een ander job wilde werd ik overal uitgenodigd en was iedereen onder de indruk dat ik bij Unilever werkte. Veel gratis Unilever producten kreeg je mee. Gedurende mijn tijd bij Unilever bijvoorbeeld nooit pindakaas uit de winkel gekocht omdat je een pindakaas bon kreeg. Wasmiddelen kon je goedkoop inkopen bij uitverkopen die eens in de zoveel tijd plaatsvonden

    Minpunten

    Zoals bij vele bedrijven moet je de juiste connecties hebben om hogerop te komen. Je kan zo goed zijn als je wil maar als hoger management je niet mag dan kom je er niet tussen. Veel jobs worden gegund op basis van het ik mag je gehalte

    Reactie van Unilever

    30 mei 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you very much for taking the time to leave a review of your role with us. All the best in your new role.


  6. "werkervaring unliver"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Controller in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Business Controller in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Interessante opdrachten werken op verschillende locaties goede arbeidsvoorwaarden met goede carrière mogelijkheden. Werken met gedreven coleega's

    Minpunten

    werkdruk is aan de hoge kant het verloop op afdelingen is hoog. Veel collega's kampen met burn-outs door de hoge werkdruk daarnaast is de sfeer door de vele reorganisaties niet altijd even prettig

    Reactie van Unilever

    8 mei 2018

    Thank you very much for taking the time to leave a review of your role with us. It’s really pleasing to see that you highlight a number of positives, including good working conditions and career... Meer


  7. "Goede werkgever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Leading Hand in Brussel (België)
    Voormalige werknemer - Leading Hand in Brussel (België)
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    - Er worden veel kansen aangeboden
    - Er zijn heel veel toffe collega's
    - Er heerst een aangename Sfeer
    - Werknemers ontvangen een goede verloning

    Minpunten

    - Er heerst een hoge werkdruk waardoor er niet altijd tijd is om aan meer tijdrovende projecten voldoende tijd te spenderen

    Advies aan management

    Blijf voldoende aandacht schenken aan de cultuur en aan de mensen.

    Reactie van Unilever

    3 apr. 2018

    Hi. Thanks for your review and feedback. It’s great to see that you highlight the atmosphere in the office and the opportunities offered. We’ll ensure that your comments around workload are passed to... Meer

  8. "Good employer"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planner in Brussel (België)
    Huidige werknemer - Planner in Brussel (België)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    careerpath
    Good remuneration
    Many chances
    Education and training

    Minpunten

    Structure and complexity
    Too slow
    High pressure

    Reactie van Unilever

    19 mrt. 2018 – The Talent Team

    Hi. Thanks for your review and feedback. It’s great to see that you highlight renumeration and training as particular positives of your time here. We’ll ensure that your comments around structure and... Meer


  9. "Positief en Stimulerend"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Rotterdam
    Huidige werknemer - Account Manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    - Positieve Sfeer op de werkvloer
    - Jong bedrijf
    - Leergierige mensen
    - Informele werksfeer (persoonlijk vind ik dit erg prettig)
    - Veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling en creativiteit

    Minpunten

    - Traag in acteren op huidige trends
    - Vaak veel focus op korte termijn
    - Veel onnodig administratief werk wat processen vertraagd
    - Geen structurele processen/mogelijkheden om feedback te geven naar managers boven je eigen work level, dit gebeurd alleen structureel naar de werknemers onder hem/haar. Dit vind ik een erg vreemde manier van beoordelen. Niet iedereen voelt zich vrij en zelfverzekerd genoeg om uit zichzelf feedback te geven aan zijn/haar line-manager.

    Advies aan management

    - Zorg voor een hogere throughput van bijv. product ideeën, de markt gaat zo snel maar hier kunnen we niet altijd snel genoeg op acteren.
    - Zorg voor een structurele oplossing voor het beoordeling proces; waarbij er feedback gevraagd wordt voor line-managers aan de mensen onder hem/haar. Dus niet alleen het top-down principe wat er nu heerst.


  10. "Open en Informele onderneming"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Open informele sfeer. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als starter op de arbeidsmarkt.

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden na 4 a 5 jaar. Salaris niet meer markt conform na 4 a 5 jaar ervaring op de arbeidsmarkt.


3.386 van 4.006 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen