Reviews voor Unilever | Glassdoor.nl

Reviews voor Unilever

Laatst bijgewerkt 19 februari 2019
3.519 reviews

Filter

Filter


4,0
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Unilever CEO Alan Jope
Alan Jope
30 beoordelingen

Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. Uitgelichte review

    "Trots om hier te mogen werken"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Personal Assistant in Rotterdam
    Huidige werknemer - Personal Assistant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Wellbeing van medewerker staat voorop
    Focus op duurzaamheid
    In-house fitness
    Volop sociale activiteiten

    Minpunten

    Grillige toekomst door vele reorganisaties

    Advies aan management

    Hou de Nederlandse trots vast!

    Reactie van Unilever

    18 jun. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you for your feedback and your contribution at Unilever.


  2. "Fijne sfeer, Persoonlijke ontwikkeling belangrijk"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever

    Pluspunten

    Fijne sfeer, goede mogelijkheden voor persoonelijke ontwikkelingen

    Minpunten

    terughoudend in garanties geven voor contracten. hoge werkdruk

  3. "Als starter bij Unilever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Carriere mogelijkheden, leuke collega’s, mature processen & best practices, meteen volwaardige verlofregeling voor schoolverlaters

    Minpunten

    Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is niet ideaal

    Reactie van Unilever

    18 feb. 2019

    Thank you for sharing your feedback on your Unilever experience. All the very best.


  4. "Erg mooi bedrijf"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    Super bedrijf, hele leuke collega's waar je veel van kunt leren.

    Minpunten

    Als je als starter niet binnenkomt als trainee, zijn de mogelijkheden gelimiteerd.

    Advies aan management

    Meer mogelijkheden bieden aan uitzendkrachten.

    Reactie van Unilever

    20 nov. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thanks for your review about your time so far at Unilever.


  5. "Unilever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Nutrition assistant manager in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Nutrition assistant manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 5 jaar)

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, fijne collegas. Veel mogelijkheden en hele leuke merken om voor te werken.

    Minpunten

    Eigenlijk weinig minpunten fijne werkgever

    Advies aan management

    Geen consessies in lange termijnplannen mbt duurzaamheid en gezondheid

    Reactie van Unilever

    7 sep. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you for your feedback and your contribution at Unilever.


  6. "Gedreven mensen, veel mogelijkheden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever

    Pluspunten

    Zeer gedreven mensen wat veel energie geeft, veel middelen dus je kunt grote campagnes opzetten en uitvoeren. Heel zichtbaar werk.

    Minpunten

    Niet mens georiënteerd, focus ligt vooral op winst en niet zozeer op sustainability wat je wel zou verwachten.

    Advies aan management

    Mensen zijn je belangrijkste assets, investeer daar in. Zorg dat duurzaamheid gaat leven door hier in target setting wat mee te doen.

    Reactie van Unilever

    27 jul. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thanks for your review and your feedback.


  7. "Goede werkgever"

    StarStarStarStarStar
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland (Verenigd Koninkrijk)

    Ik heb een voltijdbaan bij Unilever (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Goede werkgever met prettige cultuur

    Minpunten

    Groot bedrijf waardoor er soms snelheid mist

    Reactie van Unilever

    14 jun. 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you for taking the time to leave a review about your experience of Unilever.

  8. Nuttig (2)

    "Been there, done that"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Satat uitermate goed op je CV, toen ik een ander job wilde werd ik overal uitgenodigd en was iedereen onder de indruk dat ik bij Unilever werkte. Veel gratis Unilever producten kreeg je mee. Gedurende mijn tijd bij Unilever bijvoorbeeld nooit pindakaas uit de winkel gekocht omdat je een pindakaas bon kreeg. Wasmiddelen kon je goedkoop inkopen bij uitverkopen die eens in de zoveel tijd plaatsvonden

    Minpunten

    Zoals bij vele bedrijven moet je de juiste connecties hebben om hogerop te komen. Je kan zo goed zijn als je wil maar als hoger management je niet mag dan kom je er niet tussen. Veel jobs worden gegund op basis van het ik mag je gehalte

    Reactie van Unilever

    30 mei 2018 – Employer Brand Specialist

    Thank you very much for taking the time to leave a review of your role with us. All the best in your new role.


  9. "werkervaring unliver"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Controller in Rotterdam
    Voormalige werknemer - Business Controller in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Interessante opdrachten werken op verschillende locaties goede arbeidsvoorwaarden met goede carrière mogelijkheden. Werken met gedreven coleega's

    Minpunten

    werkdruk is aan de hoge kant het verloop op afdelingen is hoog. Veel collega's kampen met burn-outs door de hoge werkdruk daarnaast is de sfeer door de vele reorganisaties niet altijd even prettig

    Reactie van Unilever

    8 mei 2018

    Thank you very much for taking the time to leave a review of your role with us. It’s really pleasing to see that you highlight a number of positives, including good working conditions and career... Meer


  10. "Goede werkgever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Leading Hand in Brussel (België)
    Voormalige werknemer - Leading Hand in Brussel (België)
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Unilever (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    - Er worden veel kansen aangeboden
    - Er zijn heel veel toffe collega's
    - Er heerst een aangename Sfeer
    - Werknemers ontvangen een goede verloning

    Minpunten

    - Er heerst een hoge werkdruk waardoor er niet altijd tijd is om aan meer tijdrovende projecten voldoende tijd te spenderen

    Advies aan management

    Blijf voldoende aandacht schenken aan de cultuur en aan de mensen.

    Reactie van Unilever

    3 apr. 2018

    Hi. Thanks for your review and feedback. It’s great to see that you highlight the atmosphere in the office and the opportunities offered. We’ll ensure that your comments around workload are passed to... Meer