Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Amazon | Vacatures bij Amazon | Salarissen bij Amazon | Arbeidsvoorwaarden bij Amazon
      Sollicitatiegesprekken van AmazonSollicitatiegesprekken voor Work From Home Customer Service Representative bij AmazonSollicitatiegesprek bij Amazon

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Work From Home Customer Service Representative

19 nov 2023
      Baltimore, MD

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Amazon (Baltimore, MD)

Sollicitatiegesprek

There isn't a formal interview process. Interview is existent. Once you apply, all that had to be done is a questionnaire that you had to answer. Everything was automated. I really enjoyed the process.

Vraag 1

There wasn't any formal interview question as it was all automated.
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Work From Home Customer Service Representative bij Amazon

Sollicitatiegesprek voor de functie Customer Service Representative (Work From Home)

23 aug 2024
      Warangal

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Amazon (Warangal) in sep 2024

Sollicitatiegesprek

it should be sweet and simple .It should be friendly .it should not take more time.Hr should be friendly with the employement team.Training should be perfect.Employer should able do the task give by the team leader

Vraag 1

Tell me about urself.It should explain the role of job.

23 aug 2024

Ik heb gesolliciteerd bij Amazon

Sollicitatiegesprek

I hope this is a good one for the peopling of the Hopewell Interaction very good opportunity for the jop less people and the Great opportunity for me, I like the jop opportunity for the peopling

Work from home jop time
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Google
      4.2★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Meta
      4.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.