Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor EY | Vacatures bij EY | Salarissen bij EY | Arbeidsvoorwaarden bij EY
      Sollicitatiegesprekken van EYSollicitatiegesprekken voor Treinee bij EYSollicitatiegesprek bij EY

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

15 aug 2023
      Neutrale ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij EY (São Paulo, ) in mei 2023

Sollicitatiegesprek

São muito educados e positivos, na entrevista, você fica super a vontade e pode ser você mesmo. Primeiro eles se apresentam, depois cada candidato se apresenta e eles apresentam a empresa, o plano de carreira e os benefícios.

Vraag 1

Perguntam sobre você e seu nível de inglês, e o que na sua vida foi mais desafiador.

Overige sollicitatiereviews voor Treinee bij EY

22 mrt 2026
      Neutrale ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij EY (São Paulo, ) in mrt 2026

Sollicitatiegesprek

É o primeiro filtro. A empresa analisa currículos e, em alguns casos, aplica testes online (lógica, inglês, conhecimentos específicos). Objetivo: reduzir o número de candidatos para os mais aderentes à vaga.

Vraag 1

quais seus objetivos profissionais para

8 sep 2025
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. De procedure duurde 2 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij EY (São Paulo, ) in jul 2025

Sollicitatiegesprek

Após a dinâmica em grupo presencial, que teve atividades interessantes em grupo e sozinho também, após isso fui convidado para uma entrevista online com o gestor da área, em que era uma entrevista para me conhecer melhor

Vraag 1

Conte mais sobre você, e o que você espera da empresa

26 jun 2025
      Negatieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij EY in mei 2025

Sollicitatiegesprek

Foi um processo bem demorado, começou ás 08:00 e só saímos por volta de 12:00. Acredito que as atividades realizadas não conseguiram avaliar de forma assertiva as habilidades sociais e técnicas dos candidatos.

Vraag 1

Perguntaram sobre mim e uma atividade diferente que eu tenha interesse.