Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Philips | Vacatures bij Philips | Salarissen bij Philips | Arbeidsvoorwaarden bij Philips
      Sollicitatiegesprekken van PhilipsSollicitatiegesprekken voor Field Service Engineer bij PhilipsSollicitatiegesprek bij Philips

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

28 sep 2011
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Philips in sep 2011

Sollicitatiegesprek

First applied online, and also gave a copy of my resume to a current employee. From that point, it took over 5 months before finally getting the interview, but persistence pays off. 4 days after the interview, I was notified to submit more information, and a day after that the background check was initiated. About 2 weeks after that, I was offered the position.

Vraag 1

Why should we hire you as opposed to the other candidates?
      1 Antwoord

Overige sollicitatiereviews voor Field Service Engineer bij Philips

30 mrt 2026
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Portugal
      Geen aanbod
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Philips (Portugal) in mrt 2026

Sollicitatiegesprek

Fornecimento de informacoes acerca da empresa. Descricao dos detalhes do trabalho a realizar para esta posicao, esclarecimento de duvidas, questoes sobre mim e sobre a minha disponibilidade e interesse na vaga em questao. Salario nao foi discutido.

Vraag 1

Se estava disposto a fazer deslocacoes
      1 Antwoord

27 dec 2025
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Ik heb gesolliciteerd bij Philips

Sollicitatiegesprek

Applied online before Online screening assessment was completed and pre recorded interview before interview with managers. Hr then called with the offer and contract was sent out started 2 months later

Vraag 1

How would you handle a difficult job
      Vraag beantwoorden

20 jan 2026
      Florence
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Philips (Florence) in okt 2025

Sollicitatiegesprek

Sono stato contattato dall’HR, seguito poi dal colloquio con il responsabile, veramente ottimo “colloquio” e mi sono sentito tantissimo a mio agio. Il processo è stato molto veloce e sono stato seguito dall’inizio in maniera costante.

Vraag 1

Se fossi disposto ad avere orari flessibili
      Vraag beantwoorden