Reviews voor Sr. Software Engineer bij Capgemini

Reviews per functie

9 reviews
3,0
20 feb 2025

Pluspunten

Good environment, fun projects and freedom

Minpunten

Salary, untransparent salary process, to get raise you need to do extra work on top of your client work

7 dec 2023

Pluspunten

Ik ben nu vijf dagen werkzaam bij Capgemini en het is tot nu toe een geweldige ervaring. Een van de grootste pluspunten die ik heb ontdekt, is de buitengewone ondersteuning en begeleiding die ik heb ontvangen. Vanaf dag één voel ik me volledig geïntegreerd in het team, en de collega's hebben me hartelijk verwelkomd en geholpen om me snel thuis te voelen. Wat me echt opviel, is de toewijding van Capgemini aan de professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Er zijn tal van mogelijkheden voor training en opleiding, waardoor ik het gevoel heb dat mijn groei en succes echt worden gestimuleerd. Kortom, de positieve sfeer, het warme welkom en de focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling maken Capgemini een uitstekende werkplek. Ik kijk ernaar uit om mijn carrière hier verder uit te bouwen!

Minpunten

Die ben ik nog niet tegen gekomen

Weergave: 1 - 3 van 9 reviews

Glassdoor heeft 105.315 reviews over Capgemini die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Capgemini. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Capgemini bij je past.