Reviews van ISM eCompany

Bijgewerkt op Jul 20, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

21 van meer dan 46 reviews gevonden

4.3
85%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
ISM eCompany Oprichter en Directeur-Eigenaar Karel van der Woude
Karel van der Woude
27 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Geweldig bedrijf om voor te werken

    Jul 20, 2021 - Senior Recruiter in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Ontwikkelingsmogelijkheden - Medewerkerstevredenheid - Band met collega's - Informele sfeer

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten verzinnen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Een hele fijne werkgever

    Apr 19, 2021 - Marketing Executive in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    MT vindt werknemerstevredenheid belangrijk. Fijne collega's en een goede sfeer onderling. Mooie cases voor leuke klanten. Gaaf kantoor.

    Minpunten

    Kantoortuin kan een beetje lawaaierig zijn, maar je krijgt een goede koptelefoon.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Fantastisch bedrijf, toffe sfeer, helaas te ver weg

    Jan 15, 2021 - Senior E-mail Marketing Specialist in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Echt een superleuk bedrijf, goede werksfeer, er doet je aan niks ontkomen. Er wordt veel ondernomen en aangeboden. Ruimte om jezelf te verbeteren en ook om nieuwe dingen te proberen. Had het bedrijf in Eindhoven of dichterbij Eindhoven gelegen dan had ik er zo graag weer opnieuw willen werken, maar Rotterdam is te ver om werk en privé goed te kunnen combineren. Ik heb alleen maar lof voor mijn lieve en leuke ex-collega's! Verder positief: Tafeltennis, Collega's, Gratis trainingen en evenementen bijwonen

    Minpunten

    Als ik dan toch iets moet verzinnen, dan is dat dat in mijn tijd er maar 1 keer per week een gezamenlijke lunch was, maar door het tafeltennissen maakt dat het meer dan goed!

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Een bedrijf in beweging

    Apr 8, 2019 - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel vrijheid om ondernemend bezig te zijn en een verschil te maken. Mooie en zichtbare klanten.

    Minpunten

    Prachtig om op een bijzondere locatie te werken (Van Nelle fabriek), maar in een oud gebouw gaan nog wel eens dingen stuk.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Een plek waar je echt dingen kan neerzetten

    Sep 13, 2017 - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuk bedrijf, successen worden echt goed gevierd, korte lijnen, groeit hard, niet hiërarchisch, je kan echt projecten oppakken die het bedrijf en de business impacten.

    Minpunten

    Omdat je zoveel en snel kan bouwen en de business zo snel veranderd zijn er geen grote gestandaardiseerde groei paden. Als je dus veel kaders nodig hebt en je gestandaardiseerde ontwikkelprogrammas zoekt dan zal het nog wel even wennen zijn (omgekeerd krijg je wel ontwikkelmogelijkheden die gericht zijn op jouw individuele behoeften ipv one size fits all).

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer

    Dynamisch en vooruitstrevend full-service bureau

    Sep 7, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Mooie klanten om voor te werken - Veel kennis in huis - Open cultuur/sfeer - Veel ruimte voor eigen initiatief

    Minpunten

    Geen idee. Niet van toepassing

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Leuke werkgever in een super mooi pand

    Sep 21, 2017 - ECommerce Consultant in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Inspirerende werkomgeving Leuke collega's Uitdagende klanten en projecten Succes worden op een leuke manier gevierd We bestaan al 25 jaar! :)

    Minpunten

    Kan soms wat rumoerig zijn vanwege de open ruimte

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Sfeervolle organisatie met oog voor de werknemers

    Sep 6, 2017 - Online Advertising Consultant in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Veel feestjes - Één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland - Specialistische kennis - Zelfontwikkeling staat hoog in de vaandel - Het werken voor grote namen - Veel meer...

    Minpunten

    Ik kan zo snel niet echt minpunten benoemen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Super goed bedrijf!

    Sep 6, 2017 - E-commerce Success Manager in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Jong bedrijf met veel talent om je heen waar je veel van kunt leren. - Veel ruimte om zelf ondernemend bezig te zijn en te blijven leren. - Erg leuke werksfeer waar iedereen zich al snel thuis voelt.

    Minpunten

    - Geen R&D waardoor innovatie/doorontwikkeling van kennis en diensten soms sneller zou kunnen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Mooi bedrijf, goede sfeer en unieke kansen!

    Sep 12, 2017 - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bij ISM eCompany krijg je veel vrijheid om eigen ideeën uit te voeren. Je werkt samen met gepassioneerde collega's, waar je veel van kan leren en goed mee kan borrelen :)

    Minpunten

    Bij ISM eCompany word je snel 'losgelaten' en verwacht dat je zelfstartend bent, je wordt niet aan de hand genomen. Dit werkt niet voor iedereen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 21 Reviews

Werkt u bij ISM eCompany? Deel uw ervaringen

ISM eCompany logo
of