Reviews van ISM eCompany

- Laagste beoordeling
- Meest recent
- Oudste eerst
Erg leuk, veel vrijheid
22 sep. 2022 - Digital Strategist in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
- Vrijheid - Leuke klanten en opdrachten - Sfeer = super - Unique gebouw (kantoor)
Minpunten
- Geen bonussen - Vakantiedagen (25)
- Huidige werknemer★★★★★
Geweldig bedrijf om voor te werken
20 jul. 2021 - Senior Recruiter in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
- Ontwikkelingsmogelijkheden - Medewerkerstevredenheid - Band met collega's - Informele sfeer
Minpunten
Ik kan geen minpunten verzinnen
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Een hele fijne werkgever
19 apr. 2021 - Marketing Executive in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
MT vindt werknemerstevredenheid belangrijk. Fijne collega's en een goede sfeer onderling. Mooie cases voor leuke klanten. Gaaf kantoor.
Minpunten
Kantoortuin kan een beetje lawaaierig zijn, maar je krijgt een goede koptelefoon.
Verder lezen - Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Fantastisch bedrijf, toffe sfeer, helaas te ver weg
15 jan. 2021 - Senior E-mail Marketing Specialist in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Echt een superleuk bedrijf, goede werksfeer, er doet je aan niks ontkomen. Er wordt veel ondernomen en aangeboden. Ruimte om jezelf te verbeteren en ook om nieuwe dingen te proberen. Had het bedrijf in Eindhoven of dichterbij Eindhoven gelegen dan had ik er zo graag weer opnieuw willen werken, maar Rotterdam is te ver om werk en privé goed te kunnen combineren. Ik heb alleen maar lof voor mijn lieve en leuke ex-collega's! Verder positief: Tafeltennis, Collega's, Gratis trainingen en evenementen bijwonen
Minpunten
Als ik dan toch iets moet verzinnen, dan is dat dat in mijn tijd er maar 1 keer per week een gezamenlijke lunch was, maar door het tafeltennissen maakt dat het meer dan goed!
Verder lezen - Huidige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Een bedrijf in beweging
8 apr. 2019 - Anonieme werknemer in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Veel vrijheid om ondernemend bezig te zijn en een verschil te maken. Mooie en zichtbare klanten.
Minpunten
Prachtig om op een bijzondere locatie te werken (Van Nelle fabriek), maar in een oud gebouw gaan nog wel eens dingen stuk.
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Een plek waar je echt dingen kan neerzetten
13 sep. 2017 - Anonieme werknemer in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Leuk bedrijf, successen worden echt goed gevierd, korte lijnen, groeit hard, niet hiërarchisch, je kan echt projecten oppakken die het bedrijf en de business impacten.
Minpunten
Omdat je zoveel en snel kan bouwen en de business zo snel veranderd zijn er geen grote gestandaardiseerde groei paden. Als je dus veel kaders nodig hebt en je gestandaardiseerde ontwikkelprogrammas zoekt dan zal het nog wel even wennen zijn (omgekeerd krijg je wel ontwikkelmogelijkheden die gericht zijn op jouw individuele behoeften ipv one size fits all).
- Huidige werknemer★★★★★
Dynamisch en vooruitstrevend full-service bureau
7 sep. 2017 - Anonieme werknemerAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
- Mooie klanten om voor te werken - Veel kennis in huis - Open cultuur/sfeer - Veel ruimte voor eigen initiatief
Minpunten
Geen idee. Niet van toepassing
- Huidige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Leuke werkgever in een super mooi pand
21 sep. 2017 - ECommerce Consultant in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Inspirerende werkomgeving Leuke collega's Uitdagende klanten en projecten Succes worden op een leuke manier gevierd We bestaan al 25 jaar! :)
Minpunten
Kan soms wat rumoerig zijn vanwege de open ruimte
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Sfeervolle organisatie met oog voor de werknemers
6 sep. 2017 - Online Advertising Consultant in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
- Veel feestjes - Één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland - Specialistische kennis - Zelfontwikkeling staat hoog in de vaandel - Het werken voor grote namen - Veel meer...
Minpunten
Ik kan zo snel niet echt minpunten benoemen.
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Super goed bedrijf!
6 sep. 2017 - E-commerce Success Manager in RotterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
- Jong bedrijf met veel talent om je heen waar je veel van kunt leren. - Veel ruimte om zelf ondernemend bezig te zijn en te blijven leren. - Erg leuke werksfeer waar iedereen zich al snel thuis voelt.
Minpunten
- Geen R&D waardoor innovatie/doorontwikkeling van kennis en diensten soms sneller zou kunnen.
Veelgestelde vragen over ISM eCompany-reviews
ISM eCompany heeft een algemene beoordeling van 4,4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 49 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 88% van de werknemers zou werken bij ISM eCompany aanraden aan vrienden en 86% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 3% verbeterd.
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van ISM eCompany hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij ISM eCompany. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 88% van de werknemers van ISM eCompany vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden ISM eCompany met een waarde van 4,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,2 voor cultuur en waarden en 4,0 voor loopbaanmogelijkheden.
Loopbanen die populair zijn bij ISM eCompany-werkzoekenden
Werkt u bij ISM eCompany? Deel uw ervaringen