Reviews voor ISM eCompany | Glassdoor.nl

Reviews van ISM eCompany

Bijgewerkt op Apr 8, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.3
93%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
ISM eCompany Oprichter en Directeur-Eigenaar Karel van der Woude
Karel van der Woude
17 Beoordelingen
  1. "Een bedrijf in beweging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ISM eCompany

    Pluspunten

    Veel vrijheid om ondernemend bezig te zijn en een verschil te maken. Mooie en zichtbare klanten.

    Minpunten

    Prachtig om op een bijzondere locatie te werken (Van Nelle fabriek), maar in een oud gebouw gaan nog wel eens dingen stuk.

    ISM eCompany2019-04-08
  2. "Een plek waar je echt dingen kan neerzetten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ISM eCompany voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuk bedrijf, successen worden echt goed gevierd, korte lijnen, groeit hard, niet hiërarchisch, je kan echt projecten oppakken die het bedrijf en de business impacten.

    Minpunten

    Omdat je zoveel en snel kan bouwen en de business zo snel veranderd zijn er geen grote gestandaardiseerde groei paden. Als je dus veel kaders nodig hebt en je gestandaardiseerde ontwikkelprogrammas zoekt dan zal het nog wel even wennen zijn (omgekeerd krijg je wel ontwikkelmogelijkheden die gericht zijn op jouw individuele behoeften ipv one size fits all).

    ISM eCompany2017-09-13
  3. "Dynamisch en vooruitstrevend full-service bureau"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ISM eCompany

    Pluspunten

    - Mooie klanten om voor te werken - Veel kennis in huis - Open cultuur/sfeer - Veel ruimte voor eigen initiatief

    Minpunten

    Geen idee. Niet van toepassing

    ISM eCompany2017-09-08
  4. "Leuke werkgever in een super mooi pand"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ECommerce Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ISM eCompany

    Pluspunten

    Inspirerende werkomgeving Leuke collega's Uitdagende klanten en projecten Succes worden op een leuke manier gevierd We bestaan al 25 jaar! :)

    Minpunten

    Kan soms wat rumoerig zijn vanwege de open ruimte

    ISM eCompany2017-09-21
  5. "Sfeervolle organisatie met oog voor de werknemers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Online Advertising Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ISM eCompany voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Veel feestjes - Één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland - Specialistische kennis - Zelfontwikkeling staat hoog in de vaandel - Het werken voor grote namen - Veel meer...

    Minpunten

    Ik kan zo snel niet echt minpunten benoemen.

    ISM eCompany2017-09-06
  6. "Super goed bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - E-commerce Success Manager in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ISM eCompany voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Jong bedrijf met veel talent om je heen waar je veel van kunt leren. - Veel ruimte om zelf ondernemend bezig te zijn en te blijven leren. - Erg leuke werksfeer waar iedereen zich al snel thuis voelt.

    Minpunten

    - Geen R&D waardoor innovatie/doorontwikkeling van kennis en diensten soms sneller zou kunnen.

    ISM eCompany2017-09-06
  7. "Mooi bedrijf, goede sfeer en unieke kansen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ISM eCompany voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bij ISM eCompany krijg je veel vrijheid om eigen ideeën uit te voeren. Je werkt samen met gepassioneerde collega's, waar je veel van kan leren en goed mee kan borrelen :)

    Minpunten

    Bij ISM eCompany word je snel 'losgelaten' en verwacht dat je zelfstartend bent, je wordt niet aan de hand genomen. Dit werkt niet voor iedereen.

    ISM eCompany2017-09-12
  8. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ISM eCompany

    Pluspunten

    Toonaangevende klanten om voor te werken, informele sfeer, je wordt goed gehoord, veel kennis in-house dat gedeeld wordt, fijne werkplek in de Van Nelle Fabriek en ISM eCompany groeit snel.

    Minpunten

    Aan bureauzijde (zoals bij ISM eCompany) is de werkdruk altijd wat hoger.

    ISM eCompany2017-09-06
  9. "Enthousiast, Energiek, Jong en Vooruitstrevend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ISM eCompany

    Pluspunten

    - Veel mogelijkheid om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen - Informatieve omgang met collega's: er hangt een open sfeer - Veel werk-gerelateerde projecten die organisatie breed worden opgepakt, waarvan successen samen gevierd worden

    Minpunten

    - Gebrek aan structuur. Wat af en toe vervelend is, maar ook een kans om een ander perspectief aan te kunnen nemen.

    Advies aan management

    -

    ISM eCompany2017-09-06
  10. "Benieuwd hoe dit gaat eindigen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij ISM eCompany

    Pluspunten

    Open sfeer Leuke extra's Mooie locatie

    Minpunten

    Geen goede begeleiding Druk op constante verkoop Gaat kapot door groei uiteindelijk

    ISM eCompany2016-11-16
Er zijn 26 reviews gevonden