Reviews voor OGD | Glassdoor.nl

Reviews van OGD

Bijgewerkt op 13 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 73 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
OGD CEO Roel Nikkessen and Daan de la Parra
Roel Nikkessen and Daan de la Parra
44 Beoordelingen
  1. "Servicedesk functie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij OGD voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geweldige sfeer, ruime doorgroeimogelijkheden. Bedrijf doet veel voor werknemers aan activoteiten en uitstapjes etc.

    Minpunten

    Salarissen liggen aan de lage kant

    OGD2019-06-13
  2. "ICT start"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT-servicedesk in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD

    Pluspunten

    Wil je je omscholen naar de ict dan is dit het bedrijf waar het kan!

    Minpunten

    Momenteel nog geen enkel nadeel tegen gekomen.

    OGD2019-05-24
  3. "leuk bijbaantje tijdens je studenten tijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij OGD

    Pluspunten

    Variatie in het werk Op korte termijn aan de slag kunnen gaan

    Minpunten

    geen minpunten aangezien ik hier maar kort heb gewerkt

    OGD2019-05-08
  4. "sollicitatie snelheid"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij OGD

      Pluspunten

      snelheid van de reacties, snelheid gesprekken organiseren, positieve sfeer tijdens gesprekken en telefoongesprekken.

      Minpunten

      generiek aanbod, niet specifiek genoeg voor mijn situatie

      OGD2019-04-30
    • "Unieke bedrijfscultuur"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij OGD voor 5 jaar

      Pluspunten

      Ik voel me vrij om mezelf te zijn Veel evenementen om te socializen met collega's, zoals wekelijkse (thema) borrels, boardgame avonden, LAN weekenden, skireis, zeilweekend, eigen festival (Technival) en meer!

      Minpunten

      Salaris is lager dan waarop ik wilde starten.

      Advies aan management

      Interne communicatie is goed, maar kan nog beter.

      OGD2019-04-25
    • Nuttig (1)

      "Gezellig, hardwerkend bedrijf waar veel mogelijk is"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Teammanager in Enschede
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij OGD voor 10 jaar

      Pluspunten

      - Eigen inbreng brengt je ver - Veeeeel opleidingsmogelijkheden

      Minpunten

      - Bruto maandsalaris aan de onderkant van marktconform

      OGD2019-03-08
    • Nuttig (1)

      "prima"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij OGD

      Pluspunten

      Gezellig, veel ruimte en flexibiliteit, veel opleidingen

      Minpunten

      Laag startsalaris, langetermijnvisie ontbreekt soms, management heeft weinig ervaring

      OGD2019-02-25
    • Nuttig (1)

      "Fijne 1e werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij OGD voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Hele informele en fijne sfeer. Collega's zijn echte vrienden geworden. Er is veel ruimte om te groeien in je kennis en kunde.

      Minpunten

      Startsalaris is vrij laag, hoewel je 'snel' stappen kan maken. De laatste jaren zijn er ontzettend veel (noodgedwongen) veranderingen doorgevoerd. Dit maakt dat heel veel zaken intern nog niet goed op elkaar zijn aangesloten. Verder heb ik het gevoel dat er ontzettend veel (onnodige) overhead is.

      Advies aan management

      Meer management van buitenaf naar binnenhalen.

      OGD2019-02-18
    • Nuttig (3)

      "Opleidings- en groeikansen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Product Manager in Delft
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij OGD voor 10 jaar

      Pluspunten

      Al 15 jaar veel kansen en uitdagende projecten Organisatie met lef Opleidingsmogelijkheden en carriere perspectief Open en directe cultuur functietitels/status niet belangrijk Veel energie en dynamiek Leuke klanten

      Minpunten

      Soms chaotisch en rennen zonder plan Veel meningen

      Advies aan management

      Ga door op de ingeslagen weg en besteedt aandacht aan professionalisering en organiseren van werk. Behoudt de open cultuur en can-do houding!

      OGD2019-02-11
    • "Leuke werkgever, lage salarissen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Starter in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      I have been working at OGD voltijd for less than a year

      Pluspunten

      Leuke evenementen en veel opleidingsmogelijkheden

      Minpunten

      Lage salarissen, je ben een buitenstaander als je niet intern op locatie werkt

      OGD2019-02-04
    Er zijn 73 reviews gevonden