Reviews voor OGD | Glassdoor.nl

Reviews van OGD

Bijgewerkt op 18 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
86%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
OGD Co-CEO's Roel Nikkessen and Daan de la Parra
Roel Nikkessen and Daan de la Parra
51 Beoordelingen
  1. "Super werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij OGD voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Fijne sfeer en collega's, goede arbeidsvoorwaarden, professioneel en gedreven

    Minpunten

    Eigenlijk niks maar omdat je wat moet noemen dan toch meer electrische leaseauto's :)

    Verder lezen
    OGD2020-02-05
  2. Nuttig (1)

    "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij OGD voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    -Er wordt genoeg ruimte geboden hoe je je werk indeelt; -Je krijgt Verantwoordelijkheid, -Er is tijd voor plezier en fun -Als je leergierig bent, kun je daar veel leren -En last but not least: Leuke collega's

    Minpunten

    -Salaris aan de lage kant, maar wordt gecompenseerd met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en uitjes.

    Verder lezen
    OGD2020-02-10
  3. "Veel kansen om door te groeien maar niet in salaris."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Database Administrator in Delft
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij OGD voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Denk dat OGD een goede werkgever is als je net afgestudeerd bent. Er zijn leuke uitdagingen en je hebt voldoende doorgroei en leer mogenlijkheden.

    Minpunten

    Je verdient niet wat je waard bent.

    Verder lezen
    OGD2020-02-18
  4. "Goede werkgever, maar weinig fundatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD

    Pluspunten

    Leuke sfeer, jonge enthousiaste collega's, veel focus op leuke dingen, uitdagende opdrachten en ontwikkelmogelijkheden

    Minpunten

    Mist solide basis waarom vaak ad-hoc keuze gemaakt worden. Sturing is erg beperkt waardoor er veel geimproviseerd wordt soms. Dit wordt aangepakt maar heeft tijd nodig.

    Verder lezen
    OGD2020-01-28
  5. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij OGD

    Pluspunten

    Jong bedrijf, goede sfeer,

    Minpunten

    Detachering, je moet er van houden iedere keer bij andere klant te worden neergezet.

    OGD2020-01-14
  6. "Goede springplank"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij OGD

    Pluspunten

    Collegialiteit, behulpzaamheid, doorgroei mogelijkheden, stimulans tot ontwikkeling.

    Minpunten

    Het geboden salaris is beperkt, ook na doorgroei.

    Verder lezen
    OGD2019-10-29
  7. "inspirerend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij OGD

    Pluspunten

    energieke en actieve werksfeer, fijne slimme collega's die je altijd willen helpen, of een praatje met je maken. iedereen kent elkaar zo'n beetje. er wordt veel georganiseerd, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. platte organisatie, iedereen eenvoudig bereikbaar en benaderbaar. OGD werkt serieus aan haar ontwikkeling, zonder de "work hard, play hard" filosofie uit het oog te verleizen. Goede gezonde lunch voor weinig geld.

    Minpunten

    heb ik nog niet gevonden.

    Verder lezen
    OGD2019-10-15
  8. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    informele werksfeer, hoog opgeleide mensen, geweldige plek om jezelf te ontwikkelen

    Minpunten

    Geen overuren schrijven in een overheadfunctie

    OGD2019-10-14
  9. "Mijn mening"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Procescoordinator in Delft
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexible in werktijden Kans om activiteiten the organiseren

    Minpunten

    Ogd komt soms onvolwassen over in werkwijze

    Verder lezen
    OGD2019-10-09
  10. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Specialist in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij OGD voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer flexibel met inplannen van diensten

    Minpunten

    Helemaal geen minpunten te bekennen

    OGD2019-09-11
Er zijn 77 reviews gevonden
</>Embed