Reviews voor OGD | Glassdoor.nl

Reviews van OGD

Bijgewerkt op 29 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
88%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
OGD CEO Roel Nikkessen and Daan de la Parra
Roel Nikkessen and Daan de la Parra
47 Beoordelingen
  1. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    informele werksfeer, hoog opgeleide mensen, geweldige plek om jezelf te ontwikkelen

    Minpunten

    Geen overuren schrijven in een overheadfunctie

    OGD2019-10-14
  2. "Goede springplank"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij OGD

    Pluspunten

    Collegialiteit, behulpzaamheid, doorgroei mogelijkheden, stimulans tot ontwikkeling.

    Minpunten

    Het geboden salaris is beperkt, ook na doorgroei.

    Advies aan management

    Overwegen om salaris aan te passen aan markt standaard, zodat men niet direct na ontwikkeling de deur zoekt.

    OGD2019-10-29
  3. "inspirerend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij OGD

    Pluspunten

    energieke en actieve werksfeer, fijne slimme collega's die je altijd willen helpen, of een praatje met je maken. iedereen kent elkaar zo'n beetje. er wordt veel georganiseerd, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. platte organisatie, iedereen eenvoudig bereikbaar en benaderbaar. OGD werkt serieus aan haar ontwikkeling, zonder de "work hard, play hard" filosofie uit het oog te verleizen. Goede gezonde lunch voor... weinig geld.

    Meer weergeven

    Minpunten

    heb ik nog niet gevonden.

    Advies aan management

    functiehuis structuur misschien iets duidelijker, salarisschalen en beoordelingsmethodiek zijn wat vaag.

    OGD2019-10-15
  4. "Mijn mening"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Procescoordinator in Delft
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexible in werktijden Kans om activiteiten the organiseren

    Minpunten

    Ogd komt soms onvolwassen over in werkwijze

    Advies aan management

    Weet welke diensten je verkoopt en wife daarvoor verantwoordelijk voor is. We bind nod steeds teveel maatwerk plaats ipv standaarden

    OGD2019-10-09
  5. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Specialist in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij OGD voor 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer flexibel met inplannen van diensten

    Minpunten

    Helemaal geen minpunten te bekennen

    OGD2019-09-11
  6. "Van warm bad naar ijskoude douche"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Helpdesk in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fijne collega's Goede trainingen beschikbaar Veel werk beschikbaar

    Minpunten

    Geen tijdige waarschuwingen bij niet verlengen contract Geen reden gegeven niet verlengen contract Geen doorgroei mogelijkheden software development Relatief laag salaris

    Advies aan management

    Leef uw verantwoordelijkheid na, en adviseer je werknemers meer dan het minimum aantal dagen van te voren als ze een contract niet gaat verlengen. Nu sta ik met lege handen na maanden lof over hoe geweldig klanten me vinden e.d.. Zeer, zeer onbedachtzaam en uiterst onprofessioneel. Ik verwacht dit van een uitzendbureau, niet van een detacheerder die zichzelf prijst op haar "warme bad sfeer".

    OGD2019-08-22
  7. "Servicedesk functie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij OGD voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geweldige sfeer, ruime doorgroeimogelijkheden. Bedrijf doet veel voor werknemers aan activoteiten en uitstapjes etc.

    Minpunten

    Salarissen liggen aan de lage kant

    OGD2019-06-13
  8. "ICT start"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT-servicedesk in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD

    Pluspunten

    Wil je je omscholen naar de ict dan is dit het bedrijf waar het kan!

    Minpunten

    Momenteel nog geen enkel nadeel tegen gekomen.

    OGD2019-05-24
  9. "leuk bijbaantje tijdens je studenten tijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij OGD

    Pluspunten

    Variatie in het werk Op korte termijn aan de slag kunnen gaan

    Minpunten

    geen minpunten aangezien ik hier maar kort heb gewerkt

    OGD2019-05-08
  10. "Unieke bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij OGD voor 5 jaar

    Pluspunten

    Ik voel me vrij om mezelf te zijn Veel evenementen om te socializen met collega's, zoals wekelijkse (thema) borrels, boardgame avonden, LAN weekenden, skireis, zeilweekend, eigen festival (Technival) en meer!

    Minpunten

    Salaris is lager dan waarop ik wilde starten.

    Advies aan management

    Interne communicatie is goed, maar kan nog beter.

    OGD2019-04-25
Er zijn 80 reviews gevonden
</>Embed