Reviews van OGD

Bijgewerkt op Jul 21, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

101 van meer dan 122 reviews gevonden

4.2
88%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
OGD CEO Roel Nikkessen
Roel Nikkessen
63 Beoordelingen
Pluspunten
  • "flexibel dus goed voor studenten(in 9 reviews)

  • "Fijne sfeer en collega's, goede arbeidsvoorwaarden, professioneel en gedreven(in 8 reviews)

  • Minpunten
  • "Hierdoor soms een mismatch met (potentiële) klanten(in 7 reviews)

  • "Het P&O beleid laat naar mijn idee de wensen over en is te weinig bezig met de ontwikkeling van hun werknemers(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer

      -

      Jul 2, 2021 - Functioneel applicatie beheerder in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede werkgever Mooi salaris Leuke borrels

      Minpunten

      Geen geen geen geen geen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Servicedesk medewerker

      Jul 21, 2021 - ICT-servicedesk in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er is altijd wel werk te vinden en mogelijkheden om je zelf te verbeteren via cursussen

      Minpunten

      Managers vergeten af en toe dingen voor jou te fixen

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Dynamisch & informeel bedrijf

      Jun 18, 2021 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Korte lijntjes, jong, informeel, hele prettige cultuur (Silicon Valley-achtig), veel mogelijkheden tot initiatief en ontplooiing, ontwikkeling hoog in het vaandel, snel ontwikkelende organisatie met veel kansen

      Minpunten

      Keerzijde: in sommige aspecten wat minder professioneel, weinig corporate senioriteit in huis (is wel aan het verbeteren), pro-actief handelen is soms nodig om vooruit te komen in je carriere (geen CAO, niet altijd vaste paden)

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Kansen galore

      Mar 5, 2021 - Systeembeheerder in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ik ben vorig jaar maart begonnen bij OGD als trainee. Ik heb toen voor mijzelf de doelen gesteld om voor 31 januari nog de MCSE: Core Infra op mijn naam te zetten, én om binnen 12 maanden beheerder te worden. Nu mag ik dankzij OGD ook met trots zeggen dat dit gelukt is. Ik heb de vrijheid gekregen om cursussen te volgen, certificaten op kosten van OGD te halen, en na 10 maanden kreeg ik een positie aangeboden als junior beheerder. Twee maanden later werd ik ook nog eens toegelaten tot een traject die je opleid tot medior systeembeheerder, waarmee mijn carrière een flinke aftrap heeft gehad. Al met al een prima plek om je te ontwikkelen en jezelf te mogen zijn. Ik kan het dan ook erg aanbevelen.

      Minpunten

      OGD zit qua salaris nèt onder de marktnormen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Systeembeheerder

      May 14, 2021 - Systeembeheerder in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als je werkt bij OGD dan heb je een gezellige club collega's, veel activiteiten wat betreft borrels en spelavonden, interne leertrajecten en cursussen, interessante werkplekken en veel mogelijkheden om door te groeien.

      Minpunten

      Het salaris lijkt wat achter te blijven.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Top bedrijf

      May 7, 2021 - Sales Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Doorgroeimogelijkheden, Cultuur, Plezier maken, Laagdrempelig

      Minpunten

      De strategie, visie en cultuur mogen vaker worden uitgedragen. Soms te bescheiden.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Geweldige werknemerservaring

      Apr 9, 2021 - IT Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Personeelsbeleid - Activiteiten buiten werktijd - Gezelligheid - Topinfrastructuur

      Minpunten

      - Niet de beste (financiële) arbeidsvoorwaarden

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 3.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Jonge, dynamische en informele club.

      Jul 10, 2020 - Account Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Jonge, dynamische club waar écht véél georganiseerd wordt voor personeel. Uitjes, gave feesten, borrels etc. - Informele en open werksfeer. - Platte organisatie en weinig hierarchie. Volop ruimte voor eigen initiatief en eigen inbreng - Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid - OGD is écht anders. Dat moet je ervaren. - Bij OGD werken mensen met echte passie voor techniek / ICT. - Cultuur waarin fouten maken mag, zo lang je er maar van leert. - Eigenlijk is OGD een combi van drie bedrijven: detacheringsbedrijf, IT dienstverlener (outsourcing en projecten) met gedegen technologische kennis in huis, én een software-ontwikkelings bedrijf aangevuld met data-analisten en BI. - Loopt voorop in technologische ontwikkelingen. - Authentieke mensen. Geen ellebogencultuur of dubbele agenda's. Hier kunnen collega's echt vrienden worden. - Management bestaat uit 'vakidioten' die echt passie hebben voor sales en techniek en dit graag overdragen.

      Minpunten

      - Maturity level / professionaliteits niveau is niet wat het zou moeten zijn bij een bedrijf met 600 FTE. - Vrij hoog verloop onder sales. - Salaris onder marktconform. Vele feestjes en sfeer maken dit deels goed. - Leaseregeling onder marktconform - Geen bonusregeling voor sales.... bij concurrenten kun je daardoor als goed bent véél meer verdienen. - Goede mensen behouden is lastig - Bedrijf is soms té informeel c.q. onprofessioneel naar buiten toe. Hierdoor soms een mismatch met (potentiële) klanten. Soms mag het wel wat strakker en zakelijker in de uitstraling naar buiten toe.

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    9. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      heel fijn bedrijf met leuke collega's, waar je jezelf kunt zijn.

      May 8, 2021 - Teamleider in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ontwikkeling, goede sfeer, open cultuur, tolerant.

      Minpunten

      salaris, externe opleidingen, meubilair, thuiswerkvergoeding

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      een leuke springplank organisatie

      Apr 22, 2021 - Senior Service Desk Technician in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      goede luchtige Cultuur, doenersmentaliteit, Certificering is gratis

      Minpunten

      Het salaris groeit niet mee en

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 101 Reviews
    </>Embed

    Loopbanen die populair zijn bij OGD-werkzoekenden

    IT Helpdesk
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij OGD? Deel uw ervaringen

    OGD logo
    of