Reviews voor Oracle | Glassdoor.nl

Reviews van Oracle

Bijgewerkt op 19 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.5
65%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Oracle CEO Safra A. Catz
Safra A. Catz
492 Beoordelingen
  1. "Al met al een mooie omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Specialist 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibele werktijden Het is gebruikelijk om zeer goede managers te vinden Salaris is redelijk goed vergeleken met concurrentie Geweldige balans tussen werk en privé

    Minpunten

    Ze veranderen vaak de organisatiestructuur zonder duidelijke aanwijzingen te geven Niet veel groeimogelijkheden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Oracle2019-09-17
  2. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Engineer in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    - creativiteit wordt ondersteund - geavanceerd productenportfolio - leuke collega’s

    Minpunten

    - bureaucratisch - geen flexibele cultuur

    Verder lezen
    Oracle2020-03-19
  3. "OK. Weinig carrieremogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Consultant in Utrecht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Oracle

    Pluspunten

    Ik zat in een goed team met veel kennis

    Minpunten

    Weinig carrieremogelijkeden binnen het bedrijf Amerikaans.

    Oracle2020-02-04
  4. "Focus op je focus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Principal Product Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 8 jaar

    Pluspunten

    Erg groot groot globaal bedrijf waar veel kan en mag en je erg vrij bent.

    Minpunten

    Je bent ook erg klein in het grote verhaal. Focus op je focus: wat wil je leren en blijf niet te lang.

    Verder lezen
    Oracle2019-12-13
  5. "Facility Coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Groot bedrijf met mooi connecties

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden en keuze vrijheid

    Verder lezen
    Oracle2019-11-19
  6. "Accountmanager bij Oracle Digital Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Alle faciliteiten onder een dak.

    Minpunten

    Geen structuur en leiderschap aanwezig.

    Oracle2019-11-27
  7. "Kille en kortcyclische bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Oracle

    Pluspunten

    Mooi productportfolio, zeer goede leaseregeling, flexibel werken, leuke personeelsvereniging

    Minpunten

    Klant en medewerker staan niet centraal, kille bedrijfs cultuur met een verdeel en heers principe. Sr mngt stuurt kortcyclisch en alleen op revenue, angstcultuur.

    Verder lezen
    Oracle2019-10-15
  8. Nuttig (1)

    "Discutabel bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris is marktconform of wellicht hoger

    Minpunten

    Totaal geen oog voor mensen. Veel last van het Peter principle. Mensen die vooral nooit manager zouden moeten zijn aangezien ze geen enkele people skills hebben.

    Verder lezen
    Oracle2019-07-11
  9. Nuttig (2)

    "Nepotistisch bedrijf met weinig betrokkenheid bij zijn klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Oracle biedt goede arbeidsvoorwaarden en over het algemeen prima oplossingen.

    Minpunten

    Oracle heeft jammer genoeg weinig betrokkenheid bij haar klanten en slaagt er moeilijk in om mee te komen in een Cloud markt. De sales cultuur is nog steeds gericht op ‘hit and run’. Sinds het Europese management wordt gedomineerd door Frans management zijn de resultaten steeds slechter. Slecht management wordt op een nepotistische manier de hand boven het hoofd gehouden.

    Verder lezen
    Oracle2019-03-11
  10. "Goede werk prive balans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Goede werk prive balans, veel ruimte om te ontwikkelen

    Minpunten

    veel interne processen, transparantie is er nauwelijks

    Verder lezen
    Oracle2019-02-06
Er zijn 139 reviews gevonden