Reviews voor Oracle | Glassdoor.nl

Reviews van Oracle

Bijgewerkt op 21 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
64%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Oracle CEO Safra A. Catz
Safra A. Catz
261 Beoordelingen
  1. "Al met al een mooie omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Specialist 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibele werktijden Het is gebruikelijk om zeer goede managers te vinden Salaris is redelijk goed vergeleken met concurrentie Geweldige balans tussen werk en privé

    Minpunten

    Ze veranderen vaak de organisatiestructuur zonder duidelijke aanwijzingen te geven Niet veel groeimogelijkheden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Oracle2019-09-17
  2. "Focus op je focus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Principal Product Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 8 jaar

    Pluspunten

    Erg groot groot globaal bedrijf waar veel kan en mag en je erg vrij bent.

    Minpunten

    Je bent ook erg klein in het grote verhaal. Focus op je focus: wat wil je leren en blijf niet te lang.

    Advies aan management

    Vertaal het grote verhaal continu naar de werkelijkheid van de dagelijkse realiteit van de werknemer.

    Oracle2019-12-13
  3. "Facility Coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Groot bedrijf met mooi connecties

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden en keuze vrijheid

    Advies aan management

    Empowerment!!

    Oracle2019-11-19
  4. "Accountmanager bij Oracle Digital Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    Alle faciliteiten onder een dak.

    Minpunten

    Geen structuur en leiderschap aanwezig.

    Oracle2019-11-27
  5. "Kille en kortcyclische bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Oracle

    Pluspunten

    Mooi productportfolio, zeer goede leaseregeling, flexibel werken, leuke personeelsvereniging

    Minpunten

    Klant en medewerker staan niet centraal, kille bedrijfs cultuur met een verdeel en heers principe. Sr mngt stuurt kortcyclisch en alleen op revenue, angstcultuur.

    Advies aan management

    Meer tijd en aandacht voor je mensen en doorgroeimogelijkheden opdat ze ook bij je willen blijven. Klant centraal en klanttevredenheid opnemen in je beloningsbeleid. Meer lokaal mandaat en stop de doorgeslagen gecentraliseerde processen. De organisatie raakt verstrikt in zijn eigen proces en approval cultuur.

    Oracle2019-10-15
  6. Nuttig (1)

    "Discutabel bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris is marktconform of wellicht hoger

    Minpunten

    Totaal geen oog voor mensen. Veel last van het Peter principle. Mensen die vooral nooit manager zouden moeten zijn aangezien ze geen enkele people skills hebben.

    Advies aan management

    Heeft niet zoveel zin men staat er niet voor open.

    Oracle2019-07-11
  7. Nuttig (2)

    "Nepotistisch bedrijf met weinig betrokkenheid bij zijn klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Oracle biedt goede arbeidsvoorwaarden en over het algemeen prima oplossingen.

    Minpunten

    Oracle heeft jammer genoeg weinig betrokkenheid bij haar klanten en slaagt er moeilijk in om mee te komen in een Cloud markt. De sales cultuur is nog steeds gericht op ‘hit and run’. Sinds het Europese management wordt gedomineerd door Frans management zijn de resultaten steeds slechter. Slecht management wordt op een nepotistische manier de hand boven het hoofd gehouden.

    Advies aan management

    Stop de vriendjespolitiek in het hoger management in Europa maar spreek hen weer aan op het behalen van resultaten. Een frisse wind zou misschien het tij weer kunnen keren (iig in de Benelux en Frankrijk)

    Oracle2019-03-11
  8. "Goede werk prive balans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Goede werk prive balans, veel ruimte om te ontwikkelen

    Minpunten

    veel interne processen, transparantie is er nauwelijks

    Advies aan management

    minder overlegcultuur

    Oracle2019-02-06
  9. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Fijne werkomgeving, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit Oracle. Veel kansen om nieuwe taken en functies aan te pakken, doordat de internationale groei door Oracle flink wordt ondersteund.

    Minpunten

    Sinds NetSuite onderdeel van Oracle is geworden, dienen medewerkers zich helaas aan sommige bureaucratische processen te houden en worden er van tijd tot tijd politieke spelletjes gespeeld. Hoort erbij, maar het werkt niet altijd even fijn.

    Oracle2019-01-15
  10. Nuttig (1)

    "Salesmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Oracle

    Pluspunten

    Goed salaris, prettige collega’s, sterke cultuur. Kwartaal gedreven, waardoor er veel kan gebeuren in korte tijd.

    Minpunten

    Producten niet af. Strategie onduidelijk(er). Senior management is niet alert op de marktverandering.

    Oracle2019-01-21
Er zijn 24831 reviews gevonden