Reviews voor Oracle | Glassdoor.nl

Reviews van Oracle

Bijgewerkt op 17 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
62%
Aanbevelen bij een kennis
66%
Waardeert directeur
Oracle CEO Safra A. Catz & Mark Hurd
Safra A. Catz & Mark Hurd
6.938 Beoordelingen
  1. "Veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Oracle

    Pluspunten

    Salaris is erg goed, goede lease regeling

    Minpunten

    Direct bewijzen anders lig je eruit

    Oracle2018-06-20
  2. "Kille en kortcyclische bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Oracle

    Pluspunten

    Mooi productportfolio, zeer goede leaseregeling, flexibel werken, leuke personeelsvereniging

    Minpunten

    Klant en medewerker staan niet centraal, kille bedrijfs cultuur met een verdeel en heers principe. Sr mngt stuurt kortcyclisch en alleen op revenue, angstcultuur.

    Advies aan management

    Meer tijd en aandacht voor je mensen en doorgroeimogelijkheden opdat ze ook bij je willen blijven. Klant centraal en klanttevredenheid opnemen in je beloningsbeleid. Meer lokaal mandaat en stop de doorgeslagen gecentraliseerde processen. De organisatie raakt verstrikt in zijn eigen proces en approval cultuur.

    Oracle2019-10-15
  3. Nuttig (1)

    "Discutabel bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris is marktconform of wellicht hoger

    Minpunten

    Totaal geen oog voor mensen. Veel last van het Peter principle. Mensen die vooral nooit manager zouden moeten zijn aangezien ze geen enkele people skills hebben.

    Advies aan management

    Heeft niet zoveel zin men staat er niet voor open.

    Oracle2019-07-11
  4. Nuttig (2)

    "Nepotistisch bedrijf met weinig betrokkenheid bij zijn klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Oracle voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Oracle biedt goede arbeidsvoorwaarden en over het algemeen prima oplossingen.

    Minpunten

    Oracle heeft jammer genoeg weinig betrokkenheid bij haar klanten en slaagt er moeilijk in om mee te komen in een Cloud markt. De sales cultuur is nog steeds gericht op ‘hit and run’. Sinds het Europese management wordt gedomineerd door Frans management zijn de resultaten steeds slechter. Slecht management wordt op een nepotistische manier de hand boven het hoofd gehouden.

    Advies aan management

    Stop de vriendjespolitiek in het hoger management in Europa maar spreek hen weer aan op het behalen van resultaten. Een frisse wind zou misschien het tij weer kunnen keren (iig in de Benelux en Frankrijk)

    Oracle2019-03-11
  5. "Goede werk prive balans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Goede werk prive balans, veel ruimte om te ontwikkelen

    Minpunten

    veel interne processen, transparantie is er nauwelijks

    Advies aan management

    minder overlegcultuur

    Oracle2019-02-06
  6. Nuttig (1)

    "Salesmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Oracle

    Pluspunten

    Goed salaris, prettige collega’s, sterke cultuur. Kwartaal gedreven, waardoor er veel kan gebeuren in korte tijd.

    Minpunten

    Producten niet af. Strategie onduidelijk(er). Senior management is niet alert op de marktverandering.

    Oracle2019-01-21
  7. "Working for a big international company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Oracle

    Pluspunten

    Trendsetter. Lots of smart people. Everyone knows your company.

    Minpunten

    Top down management. Job security not so good.

    Oracle2018-11-19
  8. "Internationale corporate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

    Minpunten

    Corporate, dus veel interne processen/procedures

    Advies aan management

    Meer aandacht voor de mensen

    Oracle2018-11-11
  9. "career development werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Regiomanager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Oracle voor 3 jaar

    Pluspunten

    -Career development -Goede doorgroei mogelijkheden -Leuke collega's -

    Minpunten

    intens gedreven door aandeelhouders resultaat

    Oracle2018-09-07
  10. "Wel oke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Oracle

    Pluspunten

    Prachtig kantoor en goede onboarding

    Minpunten

    Oudere werknemers en geen opleidingsmogelijkheden.

    Oracle2018-08-20
Er zijn 23709 reviews gevonden