Reviews van Travix International

Bijgewerkt op 28 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.0
84%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Travix International CEO  John Mangelaars
John Mangelaars
98 Beoordelingen
  1. "Geweldig personeel, fantastische cultuur, toffe plek om talent te ontwikkelen!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Travix International

    Pluspunten

    - Inclusieve werkomgeving: iedereen voelt zich onderdeel van het team. Je bijdrage is geldig en maakt echt een verschil. - Werkelijk diverse en multinationale sfeer: collega's uit zoveel verschillende landen. - De cultuur zorgt voor een gezonde werkervaring! Vrij informele cultuur - je voelt je comfortabel genoeg om je mening te uiten. - Het kantoor is mooi! Een geweldig uitzicht op de stad (het Amsterdam kantoor)

    Minpunten

    - Momenteel nog geen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Travix International

    February 19, 2020Chief People Officer

    Thank you for sharing your experience at Travix! Glad to hear you enjoy working here. Indeed, Travix has a very diverse and inclusive workforce, so everyone feels very welcomed and supported as from their first day.

  2. Nuttig (8)

    "Uninspiring company with bad management"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Travix International voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Hard to find any points that are a plus.

    Minpunten

    - No inspiration - Backstabbing management - Only goal of the company is to be sold to the highest bidder to claim bonusses

    Verder lezen
  3. Nuttig (9)

    "A good place to gain experience in the short run. And that's about it."

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Travix International

    Pluspunten

    - possibility to learn a lot in the short run, challenging industry - international and informal environment - nice office amenities - 30,5 days paid leave

    Minpunten

    - very low salaries - management lacks leadership/people management/team work/soft skills - company's long-term goals are partly confusing (and always changing) - no investment on soft / hard skills development for employees - subjective performance review system - company tends to value external hires more than their own employees

    Verder lezen

    Reactie van Travix International

    May 2, 2018Chief People Officer

    Thank you for taking the time to share your experience at Travix! At Travix, we respect diversity and we collaborate and support one another. We are happy that this environment has made it an excellent environment to thrive for many of our people. Every position offers plenty of room for self-development. Our people are always up for challenging tasks. We are continuously improving in this competitive and fast-paced market. We always strive to give the best to our people by providing room for growth through trainings. However, it is sad to hear that you do not experience this the same way. Currently, we are emphasizing on soft skills trainings with the aim to develop potentials. We intend to further strengthen the skills of our people, through offering trainings in communications, innovation, and influencing.

  4. Nuttig (1)

    "Multicultural environment and a lot of good people"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Work in such multicultural environment with people from all over the world with different backgrounds and skills is an amazing experience. It's a good place for developers who wants to get in touch with people that works with different technologies and maybe try them, since there are several teams working with different stacks and there is always the will of use the best tool for a specific problem. There is a culture of knowledge sharing in all areas and it helps to get to know different aspect of the business or technologies. The office mood is informal and you feel welcomed by the people. Despite several hierarchical layers, everyone is open and reachable. The company invests in development of soft and hard skills of employees.

    Minpunten

    The teams are mixed frequently. While it's important to mix the skills and experiences, it makes hard to keep the teams separation and ownership required for a successful microservices architecture. The job descriptions and titles are a bit messy, because they are not clear and up to date. There are a lot different titles and positions for the exact same work. It complicates the review and progression. Sometimes there is no clear direction about the path of the teams, I guess there is a lack of global understanding. Working remote allowed only for some teams.

    Verder lezen

    Reactie van Travix International

    November 16, 2017CTO

    Thank you for your feedback. At Travix, we are committed to create an inclusive, collaborative and open environment where all our people have the opportunity to develop themselves. We are happy to hear you are experiencing this on a daily basis. We are currently in the process of rolling out an improved way of working, in which cross-functional teams will work more autonomously. Having evolved rapidly from a start-up company to a mature company, we realize we need to finetune our job titles and career paths and are in the process of doing so. We will however make sure we’ll never lose our agile start-up culture along the way. Many thanks for sharing your experiences with us.

  5. Nuttig (1)

    "Cowboy organisatie met potentie!"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Travix International

    Pluspunten

    - Leuke collega's - Een organisatie die hard gegroeid is en potentie heeft om nog vele malen groter te worden - Aansprekende merken als cheaptickets en vliegwinkel - Mouwen opstropen en handson werken

    Minpunten

    - ik miste de lange termijn visie - Ik kreeg het idee dat er regelmatig subjectief beoordeeld werd zaken die een meer objectieve beoordeling nodig hadden (go/no go van projecten, verlengen contracten etc..)

    Verder lezen
  6. "Great company to work for!"

    4.0
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dynamic, multicultural environment where employees are stimulated to take ownership and feel empowered. Personal development and on-the-job learning is encouraged.

    Minpunten

    It can be a challenge to keep up in this fast-moving industry.

  7. "Mooi middelgroot bedrijf"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Test ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Ik heb alleen positieve emoties voor mijn team en van alle collega's. Zeer vriendelijk collectief - Mooie technologie-stack: .NetCore, Golang, cloud-native - Onderwijsbudget voor conferenties en boeken - Soft skills trainingen voor ontwikkelaars - Eenvoudig om een gezonde werk-privé balans te behouden - Hackathons en uitdagende taken

    Minpunten

    - Het salaris is gemiddeld op de markt - Dev-teams worden om de 6-9 maanden opnieuw ingedeeld - Veel werknemers vertrekken na de eerste 2-3 jaar en ik heb het gevoel dat het senior management dat OK vind

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Travix International

    February 20, 2020Chief People Officer

    We are so grateful for your kind words. Thanks for sharing your review with us and the community.

  8. "Productmensen: pas op"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Hoofd Product in Amsterdam
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Travix International voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Goede werk/privé-balans, 'werk waar je wilt'-beleid, wekelijkse/maandelijkse borrels - Mogelijkheden voor mensen die uitblinken om alternatieve functies na te streven - Een goede mix van internationale en Nederlandse mensen

    Minpunten

    - Het ontbreekt er aan visie en strategie; verbintenis tot een gezamenlijk doel betekent dat de teams niet onderling verbonden zijn - Gebrek aan balans en uitvoering van strategie: de dienst lijdt eronder - Een cultuur gedreven door projectaflevering in plaats van door productexperimentatie (ondersteuning rond de productpersoon is slecht) - 'Legacy'-organisatie met ongezonde niveaus van 'organisatieschuld' M.b.t. de balans - Is aan het verbeteren maar het is nog niet echt een bedrijf voor aspirant-productmensen

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Travix International

    December 19, 2019Chief People Officer

    Thank you for your feedback. We recognise some of the comments you have raised. We have recently announced organisational changes that will enable the Product Team to achieve a greater balance between strategy and delivery. Additionally, these changes will reorient the organisation from a project to a product culture. We now have a clear and cohesive customer care strategy with greater investment, delivering a substantially improved customer experience.

  9. "Een perfect bedrijf om je carrière te beginnen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Online Marketeer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Travix International

    Pluspunten

    - Flexibele werkomgeving - Gemiddeld salaris - Internationale werkomgeving - Veel expertises om ervaring op te doen

    Minpunten

    - Starters krijgen onvoldoende informatie over contracten en andere zaken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Travix International

    February 19, 2020Chief People Officer

    Thank you for taking the time to share your feedback! We appreciate and value your input as an employee

  10. "Gelegenheid om aan nieuwe technologieën te werken"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front-End Developer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Travix International

    Pluspunten

    1. Als front-end ontwikkelaar is hier ruimte om te werken aan back-end technologieën. 2. Goed georganiseerd bedrijf en teamleden zijn ondersteunend. 3. Bedrijf biedt verhuispakket. 4. Kans om te werken met mensen uit verschillende delen van de wereld.

    Minpunten

    Zo ver zie ik er nog geen, misschien zal ik updaten als ik er een vind.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van Travix International

    February 19, 2020Chief People Officer

    Thank you for taking the time to share your feedback, we appreciate and value your input as an employee!

Er zijn 40 reviews gevonden