Reviews voor Travix International | Glassdoor.nl

Reviews van Travix International

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
78%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Travix International CEO John Mangelaars
John Mangelaars
93 Beoordelingen
  1. "Geweldig team, dynamische sfeer en de vrijheid om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Vrijheid om je werk daarnaartoe te sturen waar het ertoe doet. - De mensen zijn toegewijd. - Je kunt de richting van het bedrijf beïnvloeden.

    Minpunten

    - Er zijn minder voordelen voor werknemers, maar de werkomgeving compenseert daar weer voor.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-06-18
  2. Nuttig (8)

    "Uninspiring company with bad management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Travix International voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Hard to find any points that are a plus.

    Minpunten

    - No inspiration - Backstabbing management - Only goal of the company is to be sold to the highest bidder to claim bonusses

    Advies aan management

    Be honest to yourself and employees.

    Travix International2018-10-24
  3. Nuttig (9)

    "A good place to gain experience in the short run. And that's about it."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Travix International

    Pluspunten

    - possibility to learn a lot in the short run, challenging industry - international and informal environment - nice office amenities - 30,5 days paid leave

    Minpunten

    - very low salaries - management lacks leadership/people management/team work/soft skills - company's long-term goals are partly confusing (and always changing) - no investment on soft / hard skills development for employees - subjective performance review system - company tends to value external hires more than their own employees

    Advies aan management

    given the high turnover rate the company has, it should start motivating, valuing and investing in their employees. there are a lot of smart and dedicated people in the company who can add value and make a difference.

    Travix International2018-03-13
  4. Nuttig (1)

    "Multicultural environment and a lot of good people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Work in such multicultural environment with people from all over the world with different backgrounds and skills is an amazing experience. It's a good place for developers who wants to get in touch with people that works with different technologies and maybe try them, since there are several teams working with different stacks and there is always the will of use the best tool for a specific problem. There is a... culture of knowledge sharing in all areas and it helps to get to know different aspect of the business or technologies. The office mood is informal and you feel welcomed by the people. Despite several hierarchical layers, everyone is open and reachable. The company invests in development of soft and hard skills of employees.

    Meer weergeven

    Minpunten

    The teams are mixed frequently. While it's important to mix the skills and experiences, it makes hard to keep the teams separation and ownership required for a successful microservices architecture. The job descriptions and titles are a bit messy, because they are not clear and up to date. There are a lot different titles and positions for the exact same work. It complicates the review and progression.... Sometimes there is no clear direction about the path of the teams, I guess there is a lack of global understanding. Working remote allowed only for some teams.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    As the company is a software company, it's a good a idea to listen people who came from different contexts with a alternative perspective and experience in order to improve the development culture.

    Travix International2017-11-07
  5. Nuttig (1)

    "Cowboy organisatie met potentie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Travix International

    Pluspunten

    - Leuke collega's - Een organisatie die hard gegroeid is en potentie heeft om nog vele malen groter te worden - Aansprekende merken als cheaptickets en vliegwinkel - Mouwen opstropen en handson werken

    Minpunten

    - ik miste de lange termijn visie - Ik kreeg het idee dat er regelmatig subjectief beoordeeld werd zaken die een meer objectieve beoordeling nodig hadden (go/no go van projecten, verlengen contracten etc..)

    Advies aan management

    Stap vaker uit de 'Ivoren toren' en zorg voor een lagere drempel om ideeen aan te dragen.

    Travix International2015-06-04
  6. "Great company to work for!"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dynamic, multicultural environment where employees are stimulated to take ownership and feel empowered. Personal development and on-the-job learning is encouraged.

    Minpunten

    It can be a challenge to keep up in this fast-moving industry.

    Travix International2016-03-21
  7. "Geweldige sfeer en veel ontwikkelingsmogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Lern- und Entwicklungsspezialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zeggenschap. - Een flexibel en innovatief bedrijf - Nooit een saai moment - Wereldwijd

    Minpunten

    - Startup-mentaliteit, dus soms een gebrek aan structuur.

    Advies aan management

    Ga door met het opbouwen van strategie en structuur.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-06-04
  8. "Interessante leermogelijkheden!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Personeelschef in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Travix International voor 5 jaar

    Pluspunten

    Travix is een informele, snelle omgeving met veel energie. Met een constante focus op mensen laten groeien heb je veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

    Minpunten

    De snel veranderende omgeving vraagt veel aanpassingsvermogen van Travix. Daarom is verandering een constante factor, wat leidt tot kortetermijnfocus.

    Advies aan management

    Focus en emancipeer, ga door met je inzetten om jonge mensen in hoge posities te krijgen en biedt deze jonge leiders ondersteuning om hun mensen te laten groeien.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-06-04
  9. "Geweldige mensen, veel verantwoordelijkheid, maar een vreemde selectie van managers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Air Team Specialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Travix International voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Travix is een geweldig bedrijf om in te groeien als je van echte verantwoordelijkheden houdt. Ze zeggen vaak: we hebben jonge mensen in grote banen. Helemaal waar. De sfeer op kantoor is vrolijk en ambitieus. Als je een goed idee hebt om dingen te verbeteren, i.e. processen: het woord is aan u!

    Minpunten

    Misschien is dit een klassieke fout die bedrijven begaan, maar Travix kiest (soms) voor teammanagers op basis van ervaring alleen in plaats van te kijken naar echte managementbekwaamheid. Niet geïnspireerd zijn door mijn manager heeft me eigenlijk meestal ontmoedigd om naar de top te reiken. Gelukkig heb ik genoeg intrinsieke motivatie om een goede nalatenschap achter te laten, maar meerdere mensen zijn weggegaan... vanwege hun managers. Bovendien vind ik het vrij moeilijk om verder te gaan als je geen goede relatie hebt met je manager,

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ontwikkel een bekwaamheidsproef om de juiste mensen te selecteren voor teammanagerposities. Laat iedereen solliciteren naar deze functies in plaats van de mensen te selecteren waarvan jullie denken dat ze geschikt zijn voor de baan.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-06-17
  10. "Geen bedrijf om in door te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Chargeback Analyst in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 3 jaar

    Pluspunten

    Fijne collega's, fijne werk-/vrijetijdsbalans

    Minpunten

    Je krijgt niet de ruimte om door te groeien, weinig interne vacatures, slecht management, er wordt momenteel overal bezuinigd

    Advies aan management

    Een aantal belangrijke mensen zijn vertrokken en nooit vervangen. Het is net alsof er geen plan is getrokken voor hoe het bedrijf gerund moet worden, alles is erg chaotisch. Teams communiceren niet goed met elkaar. Managers geven weinig om hun werknemers.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-04-29
Er zijn 31 reviews gevonden