Reviews voor Travix International | Glassdoor.nl

Reviews van Travix International

Bijgewerkt op 11 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
80%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Travix International CEO  John Mangelaars
John Mangelaars
93 Beoordelingen
  1. "Interessante plaats om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Java ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijf gebruikt de nieuwste technologiestack. Als het overeenkomt met de bedrijfsstrategie, heb je de vrijheid om iets nieuws te proberen en verbeteringen en innovaties door te drukken. Mensen zijn ook geweldig, zowel vanuit een persoonlijk als professioneel perspectief.

    Minpunten

    Soms wordt de communicatie tussen teams verbroken, het bedrijf moet werken aan een betere afstemming.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-09-11
  2. Nuttig (8)

    "Uninspiring company with bad management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Travix International voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Hard to find any points that are a plus.

    Minpunten

    - No inspiration - Backstabbing management - Only goal of the company is to be sold to the highest bidder to claim bonusses

    Advies aan management

    Be honest to yourself and employees.

    Travix International2018-10-24
  3. Nuttig (9)

    "A good place to gain experience in the short run. And that's about it."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Travix International

    Pluspunten

    - possibility to learn a lot in the short run, challenging industry - international and informal environment - nice office amenities - 30,5 days paid leave

    Minpunten

    - very low salaries - management lacks leadership/people management/team work/soft skills - company's long-term goals are partly confusing (and always changing) - no investment on soft / hard skills development for employees - subjective performance review system - company tends to value external hires more than their own employees

    Advies aan management

    given the high turnover rate the company has, it should start motivating, valuing and investing in their employees. there are a lot of smart and dedicated people in the company who can add value and make a difference.

    Travix International2018-03-13
  4. Nuttig (1)

    "Multicultural environment and a lot of good people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Work in such multicultural environment with people from all over the world with different backgrounds and skills is an amazing experience. It's a good place for developers who wants to get in touch with people that works with different technologies and maybe try them, since there are several teams working with different stacks and there is always the will of use the best tool for a specific problem. There is a culture of knowledge sharing in all areas and it helps to get to know different aspect of the business or technologies. The office mood is informal and you feel welcomed by the people. Despite several hierarchical layers, everyone is open and reachable. The company invests in development of soft and hard skills of employees.

    Meer weergeven

    Minpunten

    The teams are mixed frequently. While it's important to mix the skills and experiences, it makes hard to keep the teams separation and ownership required for a successful microservices architecture. The job descriptions and titles are a bit messy, because they are not clear and up to date. There are a lot different titles and positions for the exact same work. It complicates the review and progression. Sometimes there is no clear direction about the path of the teams, I guess there is a lack of global understanding. Working remote allowed only for some teams.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    As the company is a software company, it's a good a idea to listen people who came from different contexts with a alternative perspective and experience in order to improve the development culture.

    Travix International2017-11-07
  5. Nuttig (1)

    "Cowboy organisatie met potentie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Travix International

    Pluspunten

    - Leuke collega's - Een organisatie die hard gegroeid is en potentie heeft om nog vele malen groter te worden - Aansprekende merken als cheaptickets en vliegwinkel - Mouwen opstropen en handson werken

    Minpunten

    - ik miste de lange termijn visie - Ik kreeg het idee dat er regelmatig subjectief beoordeeld werd zaken die een meer objectieve beoordeling nodig hadden (go/no go van projecten, verlengen contracten etc..)

    Advies aan management

    Stap vaker uit de 'Ivoren toren' en zorg voor een lagere drempel om ideeen aan te dragen.

    Travix International2015-06-04
  6. "Great company to work for!"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 5 jaar

    Pluspunten

    Dynamic, multicultural environment where employees are stimulated to take ownership and feel empowered. Personal development and on-the-job learning is encouraged.

    Minpunten

    It can be a challenge to keep up in this fast-moving industry.

    Travix International2016-03-21
  7. "Gelegenheid om aan nieuwe technologieën te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front-End Developer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Travix International

    Pluspunten

    1. Als front-end ontwikkelaar is hier ruimte om te werken aan back-end technologieën. 2. Goed georganiseerd bedrijf en teamleden zijn ondersteunend. 3. Bedrijf biedt verhuispakket. 4. Kans om te werken met mensen uit verschillende delen van de wereld.

    Minpunten

    Zo ver zie ik er nog geen, misschien zal ik updaten als ik er een vind.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-09-11
  8. "Een perfect bedrijf om je carrière te beginnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Online Marketeer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Travix International

    Pluspunten

    - Flexibele werkomgeving - Gemiddeld salaris - Internationale werkomgeving - Veel expertises om ervaring op te doen

    Minpunten

    - Starters krijgen onvoldoende informatie over contracten en andere zaken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-09-11
  9. "Travix, Amsterdam hoofdkantoor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - It Ondersteuning in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Travix International gewerkt

    Pluspunten

    Zeer mooi kantoor in Amsterdam

    Minpunten

    - Micro-management - IT managementteam heeft geen idee hoe de IT-afdeling moet worden geleid - lange werkdagen zonder waardering van het managementteam

    Advies aan management

    Travix, VS bekijk alstublieft uw wervingsprocedure voor het kantoor in Amsterdam en controleer of het managementteam in Amsterdam de kennis heeft en de doelstellingen van het bedrijf nastreeft

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-09-11
  10. "Geweldig bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Travix International voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en mogelijkheden om door te groeien. Platte organisatie en het is makkelijk om je kwaliteiten te laten zien en te communiceren met het management. Supervriendelijke, sociale en jonge collega's die je opnemen als in een familie. Gedreven en ambitieuze mensen... niets van die traagheid en bureaucratie uit het grote zakenleven.

    Minpunten

    Supersnelle 'always-on'-cultuur past misschien niet bij iedereen, een beetje chaotisch. Je moet het leuk vinden om constante veranderingen mee te maken om je plek binnen dit bedrijf te vinden.

    Advies aan management

    Wees transparanter over de salarissen en leg meer focus op de strategie en organisatie

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Travix International2019-07-10
Er zijn 138 reviews gevonden