Pluspunten
Capgemini Invent heeft, zoals elke organisatie, zijn sterke punten en verbeterpunten. Het is een goede werkgever in je vroege jaren wanneer je je carrière snel wilt versnellen (aangezien je de voorkeur geeft aan impactvolle projecten) in de richting van consulting of IT op meer uitvoerend niveau. Het is belangrijk om te erkennen dat Capgemini Invent zijn medewerkers af en toe uitzonderlijke projecten biedt die echt persoonlijke en professionele groei aanwakkeren. Deze projecten dienen als waardevolle kansen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bekendheid te krijgen met toonaangevende trends en spelers in de branche. Dergelijke ervaringen kunnen zeer lonend zijn en een grote bijdrage leveren aan uw loopbaanontwikkeling.
Minpunten
Een aspect dat opvalt is de sterke nadruk op ARVE (factureerbaarheid), die vaak voorrang heeft op persoonlijke ontwikkeling in specifieke richtingen. Hoewel deze aanpak prioriteit kan geven aan financiële resultaten, kan het werknemers het gevoel geven dat er niet genoeg aandacht wordt besteed aan hun individuele groei. Ik heb tijdens mijn ambtstermijn gemerkt dat er een aanzienlijk aantal consultants op de bank zit, ondanks voortdurende aanwervingen. Deze situatie kan leiden tot problemen bij de toewijzing van projecten en het beheer van middelen. Dit wordt aangepakt door consultants in langdurige operationele rollen bij klanten te plaatsen in plaats van de beloofde adviesprojecten waar men deel van zou uitmaken. Een ander aspect dat de moeite waard is om te benadrukken, is de perceptie dat ondernemingsinspanningen worden overschaduwd door politieke en financiële discussies. Hoewel Capgemini Invent grenzeloze mogelijkheden predikt, blijkt in de praktijk meestal dat de focus vooral ligt op het genereren van inkomsten voor het bedrijf in plaats van te investeren in individuen en hun interne ontwikkeling als individu of ondernemer. Dit kan een klap zijn voor degenen die echt een ondersteunende omgeving zoeken om hun persoonlijke en professionele ambities te koesteren.