Glassdoor

Bekendmaking van de Best Beoordeelde CEO’s volgens Nederlandse werknemers (2016)

Vol trots maken we de winnaars bekend van Glassdoor’s Werknemersvoorkeur-awards voor 2016, waarmee wij jaarlijks de Best Beoordeelde CEO’s onderscheiden. Dit jaar heeft Glassdoor het awardsprogramma voor de Best Beoordeelde CEO’s uitgebreid naar Nederland. Het merendeel van de 10 Best Beoordeelde CEO’s in de Nederlandse lijst betreft Nederlandse bedrijven, zoals KLM, Hema en Heineken. Verrassend genoeg gaat de eerste plaats echter naar een internationaal bedrijf.

Bent u klaar om te zien voor welke topbazen Nederlandse werknemers het liefst werken?

WINNAARS BEKIJKEN

Glassdoor heeft ook de Best Beoordeelde CEO’s in een aantal andere landen bekendgemaakt, waaronder:

De winnaars van de Employees’ Choice Awards 2016 zijn vastgesteld op basis van feedback die werknemers hebben gedeeld op Glassdoor door vrijwillig en anoniem een bedrijfsreview toe te voegen. Werknemers kunnen het gehele jaar door bedrijfsreviews toevoegen aan Glassdoor. Wanneer ze een bedrijfsreview toevoegen, wordt werknemers gevraagd of ze hun mening willen delen over enkele zaken die betrekking hebben op hun dienstverband, waaronder hun mening over het leiderschap van hun CEO. Werknemers wordt ook gevraagd zich uit te spreken over de algehele tevredenheid met betrekking tot hun werkgever en werkplek, waaronder hoger management. Werknemers kunnen wanneer ze hun CEO beoordelen op Glassdoor, kiezen uit drie opties: goedkeuren, afkeuren of geen mening over de CEO.

Bent u tevreden over uw baan en vindt u dat uw CEO erkenning verdient? Deel dan een review. Reviews die gedurende de komende 12 maanden worden geplaatst, worden in overweging genomen voor de Werknemersvoorkeur-awards van 2017 van Glassdoor.

Meer informatie over de Werknemersvoorkeur-awards van Glassdoor, waaronder informatie over de volledige methodologie.