Reviews voor TomTom | Glassdoor.nl

Reviews van TomTom

Bijgewerkt op 14 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 428 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
  1. "Prettige werkcultuur en veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Prettige werkcultuur: internationale en laagdrempelige sfeer - Innovatief: je krijgt de kans om nieuwe ideeën uit te werken en pitchen, bijvoorbeeld tijdens Hackathons. - Carrièremogelijkheden & aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: je wordt niet alleen gestimuleerd om door te leren, je wordt er ook voor beloond.

    Minpunten

    De verschillende business units en product units werken erg zelfstandig van elkaar.

    TomTom2019-01-29
  2. "Leuke sfeer en doelgericht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom

    Pluspunten

    - Goede sfeer - Duidelijk omschreven doel - Je wordt 'empowered' om je job goed uit te voeren - Interessante onderwerpen

    Minpunten

    - Sommige slecht werkende diensten worden lang ongemoeid gelaten - Omgangsvormen kunnen soms vrij ruw zijn.

    Advies aan management

    Wees kordater met slecht werkende delen.

    TomTom2019-01-13
  3. "Leuk bedrijf, veel kansen om door te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TomTom voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    dynamisch en jong bedrijf, veel energie, heel open

    Minpunten

    Het is een grote organisatie, dus je weet niet altijd met wie je om tafel zit (maar dat geldt voor grote organisaties in het algemeen)

    TomTom2018-11-17
  4. Nuttig (1)

    "Flexibele werkgever maar projecten niet altijd bijster interessant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom

    Pluspunten

    Goede verloning, flexibele uren, thuis werken, boeiende sector

    Minpunten

    Frustrerende projecten, nutteloos werk, weinig klantinteractie, gebrek aan goed leiderschap

    TomTom2018-10-28
  5. "TomTom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij TomTom

    Pluspunten

    Gezellig team op een hoog tempo

    Minpunten

    Vrij beperkte werkruimte in de ochtend

    TomTom2018-09-10
  6. "csr"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Agent in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij TomTom voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great collegues and good location to access via public transport.

    Minpunten

    Working with monitoring tools to check how long somebody is taking a break can never be a healthy environment.

    Advies aan management

    Line manager should stop seeing the workers as numbers. Due to the way perfomance is measured all human aspect was taken out leaving zero room for any two way conversation.

    TomTom2018-08-09
  7. "Customer Service"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij TomTom

    Pluspunten

    Fijne sfeer, prettige werkomgeving met fijne collega's

    Minpunten

    Het bedrijf en de beoordeling zijn voornamelijk gericht op cijfers.

    Advies aan management

    Kijk naast de targets ook wat vaker naar de mensen die in het bedrijf werken.

    TomTom2018-05-03
  8. "Geen innoverend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid binnen het werk.

    Minpunten

    Chaos. Geen geloofwaardige strategie voor de toekomst

    Advies aan management

    Kom eens in actie en kom eens met een vermarktbaar product.

    TomTom2018-01-12
  9. "Werken bij TomTom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Goede werk environment en collega's

    Minpunten

    Salarissen aan de lage kant, niet geheel marktconform

    TomTom2017-10-04
  10. Nuttig (1)

    "Goede ondernemende sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij TomTom

    Pluspunten

    - resultaatgericht - innovatief - ondernemend - multi cultureel - Amsterdam hoofdkwartier

    Minpunten

    - soms te veel een familiebedrijf

    Advies aan management

    - blijven focussen op automotive.

    TomTom2017-09-29
Er zijn 428 reviews gevonden