Reviews voor TomTom | Glassdoor.nl

Reviews van TomTom

Bijgewerkt op 3 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
71%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
  1. "Amsterdam's best bewaarde geheim!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR-adviseur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TomTom

    Pluspunten

    Ik ben begin 2019 bij TomTom gekomen en het is tot nu toe een geweldige ervaring geweest! De bedrijfsstrategie wordt duidelijk gedeeld tijdens driemaandelijkse 'alle handen'-vergaderingen, je voelt je echt ergens bij. Zeer internationale omgeving en teamgeest, hoewel sommige van mijn collega's over de hele wereld zijn gevestigd! Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief om deel te nemen aan een van de vele innovatieve projecten! Ik zeg dit niet alleen omdat ik in HR zit;)

    Meer weergeven

    Minpunten

    Sommige mensen kennen TomTom nog steeds als een producent van draagbare navigatieapparatuur, maar zullen verrast zijn om te leren hoeveel we de toekomst van (autonoom) rijden vormgeven;) Deze strategische focus komt met verandering, hoewel dat kan moeilijk zijn, ik heb echt het gevoel dat werknemers eerlijk en met respect worden behandeld.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    TomTom2019-08-28
  2. "Prima bedrijf met wat haken en ogen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom

    Pluspunten

    Open cultuur, relatief makkelijk promotie, leuke feestjes. Veel nationaliteiten en vrijheid om je werk op je eigen manier te doen. Interessante tech-stack.

    Minpunten

    Gemiddeld gezien word er veel middelmatig werk geleverd. Er zijn ook veel mensen die al jaren ondermaats presteren, maar die toch keer na keer een nieuwe kans word aangeboden. Er zijn een aantal medewerkers die enkel een baantje lijken te hebben omdat ze goed liggen bij hun manager. Er zijn dan ook enorm veel 'managers'. Geforceerde diversiteit. De interne communicatie is niet bang om het hele bedrijf ideologisch te onderwijzen over salonfeminisme en de voordelen van meer vrouwen in de top.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Minder management, meer engineers aannemen. Minder ideologisch-beladen emails.

    TomTom2019-09-09
  3. "Technical Support Representative"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical Support Representative 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TomTom voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    De borrels met collega's en een ijsje als het warm is.

    Minpunten

    Altijd druk, herstellen van fouten duurt lang, sommige fouten keren ook terug, niet het gevoel dat er constructief gewerkt werkt.

    TomTom2019-08-27
  4. "Love the people, bad pay"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Support in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -leuke collega's -open sfeer -1x per jaar summer party -oranje kadotjes met koningsdag, etc -korting bij cafes/restaurantjes in de buurt

    Minpunten

    -slecht salaris -daarbij komt ook nog eens dat reiskosten worden alleen vergoed boven de 10 KM !!

    Advies aan management

    reiskosten vergoeding regeling zou echt verbeterd moeten worden, en ook het salaris, dan zouden er niet zoveel mensen weg gaan elke maand.

    TomTom2019-07-29
  5. Nuttig (1)

    "Prettige werkcultuur en veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Prettige werkcultuur: internationale en laagdrempelige sfeer - Innovatief: je krijgt de kans om nieuwe ideeën uit te werken en pitchen, bijvoorbeeld tijdens Hackathons. - Carrièremogelijkheden & aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: je wordt niet alleen gestimuleerd om door te leren, je wordt er ook voor beloond.

    Minpunten

    De verschillende business units en product units werken erg zelfstandig van elkaar.

    TomTom2019-01-29
  6. "Leuk bedrijf, veel kansen om door te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TomTom voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    dynamisch en jong bedrijf, veel energie, heel open

    Minpunten

    Het is een grote organisatie, dus je weet niet altijd met wie je om tafel zit (maar dat geldt voor grote organisaties in het algemeen)

    TomTom2018-11-17
  7. "TomTom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij TomTom

    Pluspunten

    Gezellig team op een hoog tempo

    Minpunten

    Vrij beperkte werkruimte in de ochtend

    TomTom2018-09-10
  8. "csr"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Agent in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij TomTom voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great collegues and good location to access via public transport.

    Minpunten

    Working with monitoring tools to check how long somebody is taking a break can never be a healthy environment.

    Advies aan management

    Line manager should stop seeing the workers as numbers. Due to the way perfomance is measured all human aspect was taken out leaving zero room for any two way conversation.

    TomTom2018-08-09
  9. "Geen innoverend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TomTom voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid binnen het werk.

    Minpunten

    Chaos. Geen geloofwaardige strategie voor de toekomst

    Advies aan management

    Kom eens in actie en kom eens met een vermarktbaar product.

    TomTom2018-01-12
  10. "Werken bij TomTom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TomTom

    Pluspunten

    Goede werk environment en collega's

    Minpunten

    Salarissen aan de lage kant, niet geheel marktconform

    TomTom2017-10-04
Er zijn 494 reviews gevonden