Glassdoor, Recruit Holdings

Glassdoor & Recruit Holdings Deal is gesloten

deal

Vorige maand heeft Glassdoor besloten een verbintenis aan te gaan om zo deel uit te maken van het HR technologie-segment van Recruit Holdings Co., Ltd. Vandaag kunnen we melden dat de deal officieel is gesloten.

“Ik ben verheugd om Glassdoor officieel te verwelkomen bij de Recruit Group. Glassdoor is een krachtig platform dat een invloedrijke verandering heeft meegebracht op de manier waarop mensen werk vinden “, aldus Hisayuki Idekoba (Deko), Recruit Chief Operating Officer en Hoofd van Recruit’s HR Technologie segment. “Glassdoor is een indrukwekkend bedrijf met een sterk leiderschap, missie, goede producten, klanten en medewerkers. We zijn verheugd om hen te helpen verder te groeien en waardevolle input te leveren aan werkzoekenden en werkgevers die zij dienen.”

Glassdoor mede-oprichter en CEO Robert Hohman deelde onderstaand bericht met zijn medewerkers:

Goedenavond allemaal,

“De deal is officieel gesloten! Begin mei hebben we aangekondigd om een verbintenis aan te gaan met Recruit Holdings en zo deelgenoot worden. Het is verheugend dat ik kan mededelen dat de deal nu officieel is gesloten.

Door deze overname zullen we sterker en beter gepositioneerd zijn dan ooit tevoren. We verwachten hierdoor nog veel groei te realiseren. We blijven werkzoekenden helpen met het vinden van een baan en bedrijf dat bij hen past en waarvan ze houden. Ook zullen we werkgevers overal ter wereld blijven helpen met het werven van toptalenten met hoge kwaliteit en kwantiteit.

Zoals ik vorige maand al reeds heb aangegegeven, zullen we als een afzonderlijk onderdeel van Recruit en zijn dochteronderneming, Indeed blijven opereren. Daarbij wil ik benadrukken dat niemand zijn baan zal veranderen of wordt geëlimineerd door deze acquisitie, noch dat de rapportagestructuur van iemand verandert. Doordat we nu nog meer flexibiliteit hebben om wereldwijd te investeren zal het merk Glassdoor alleen maar verder groeien en bloeien. Ik geloof oprecht dat dit de beste volgende stap is voor ons bedrijf, onze werknemers, werkzoekenden en werkgevers.

We blijven net zo toegewijd als altijd aan onze missie, visie, normen en waarden. Wat we willen bereiken en hoe we dit willen bereiken, is wat ons bedrijf waardevol en uniek maakt op korte en lange termijn.

Last but not least, wil ik de vele teams bedanken die een grote bijdrage hebben geleverd om deze deal soepel te laten verlopen. Zij hebben geholpen om voor ons een groot succes en een mooie toekomst neer te zetten – veel dank hiervoor. Daarnaast wil ik iedereen feliciteren en bedanken voor het maken van Glassdoor tot het ongelooflijk fantastische bedrijf dat het in tien jaar tijd is geworden. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over dit volgende hoofdstuk. Let’s do this.”

Robert

Hohman signature