Reviews voor TOPdesk | Glassdoor.nl

Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op 16 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 133 reviews gevonden

4.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
95%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO Wolter Smit
Wolter Smit
111 Beoordelingen
  1. "Een werkgever waar je alle vrijheid krijgt en je echt jezelf kan zijn!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    Vrijheid die je zelden in een organisatie ziet Vertrouwen Verantwoordelijke en gezellige collega's Mogelijkheid tot ontwikkeling Open Minded Platte organisatiestructuur

    Minpunten

    Wellicht kunnen we af en toe wat strenger voor elkaar zijn :)

    Advies aan management

    De cultuur van TOPdesk is erg mooi, behoud deze cultuur bij de groei van de organisatie.

    TOPdesk2019-07-16
  2. "TOPdesk is een prima werkgever."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TOPdesk voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    TOPdesk is een mooi bedrijf om voor te werken. Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen zijn hier niet alleen kernwaarden die ergens in een mooie whitepaper staan, maar écht de manier waarop gewerkt wordt. De sfeer tussen collega's is goed en je krijgt in het dagelijks werk genoeg kansen + de vrijheid deze goed in te vullen. Ik ben als starter bij TOPdesk (support) begonnen en heb er ruim 6 jaar gewerkt, in die...

    Meer weergeven

    Minpunten

    De salarissen bij TOPdesk liggen naar mijn mening iets onder de markt, al heb ik begrepen dat hier wel meer aandacht voor is. Tevens merk je dat met de groei van het bedrijf politiek/onderlinge verhoudingen een rol spelen.

    Advies aan management

    Houd de cultuur in stand en wees scherp op gedrag dat daar niet binnen past. Check daarnaast de salarissen tegen de markt en pas die aan waar nodig.

    TOPdesk2019-06-18
  3. "Open, persoonlijk ambitieus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    TOPdesk geeft werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een tof idee hebt, kun je ermee aan de slag. Daarnaast is de sfeer open, persoonlijk en gemoedelijk. Er is onderling veel respect en iedereen wordt als gelijke behandeld. TOPdesk denkt met je mee en biedt je de mogelijkheid je op veel verschillende fronten te ontwikkelen. Ook buiten je eigen vakgebied.

    Minpunten

    Niet iedereen kan goed omgaan met de vrijheid. Vrijheid kan namelijk heel fijn zijn, maar het betekent ook weinig sturing en veel zelfdiscipline. Niemand gaat je namelijk vertellen wat je moet doen. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou.

    Advies aan management

    Keep up the good work! De cultuur en het bedrijf zijn echt uniek.

    TOPdesk2019-04-23
  4. "Goed voor eerste ervaringsjaren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Business Consultant in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij TOPdesk voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Open, vrije cultuur, leuke collega's

    Minpunten

    Ontwikkeling is voornamelijk horizontaal, weinig verticaal. Hoge werkdruk door te weinig FTE.

    Advies aan management

    Neem meer mensen aan, across the board. Niet alleen consultants.

    TOPdesk2019-04-04
  5. "TOP werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Consultant in Berchem, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    Super tof bedrijf met een leuke dynamiek. De cultuur bestaat uit vrijheid, openheid en vertrouwen. Hierdoor kan je je eigen agenda inplannen als consultant. Doordat het parallelle trajecten zijn bij klanten, ziet iedere dag er volledig anders uit. Ook moet je je niet beperken tot enkel consultancy, maar mag je ook altijd deelnemen aan andere coole projecten.

    Minpunten

    Door de vrij vlakke structuur zijn de groeimogelijkheden beperkt

    Advies aan management

    Meer communicatie naar de werknemers

    TOPdesk2019-02-25
  6. "Een prachtig startpunt voor een loopbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij TOPdesk

    Pluspunten

    Een oprecht vriendelijke sfeer Veel aandacht voor persoonlijke groei Leven hun eigen kernwaarden ook echt na

    Minpunten

    Salaris is relatief laag Door de grootte van het bedrijf kan het lastig zijn snel te schakelen

    TOPdesk2019-01-16
  7. "junior accountmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij TOPdesk

    Pluspunten

    Er is ruimte voor zelfontplooing en creativiteit

    Minpunten

    Door de vrijheid kan je zich als nieuwe werkgever overdonderd voelen

    Advies aan management

    nieuwe werkgevers beter begeleiden

    TOPdesk2018-12-27
  8. "Super leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb gewerkt bij TOPdesk

      Pluspunten

      Een hele leuke informele werksfeer met veel jonge en ambitieuze collega's.

      Minpunten

      Niet heel veel doorgroeimogelijkheden, doordat het een platte organisatie is. Dat is aan de andere kant ook weer positief.

      TOPdesk2018-11-26
    • "Erg fijn bedrijf met veel ruimte voor eigen ideeen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - IT Professional in Delft
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij TOPdesk voor meer dan 8 jaar

      Pluspunten

      Ontspannen informele werksfeer, superfijne collega's, iedereen is bereid je te helpen. Veel uitjes en activiteiten worden georganiseerd en ook internationaal zijn er mogelijkheden. Erg leuk bedrijf om te werken en veel te doen en leren.

      Minpunten

      Manier van beoordelen werkte demotiverend. Na een aantal jaren is het lastig om in de diepte echt door te groeien en kan de uitdaging wegraken.

      Advies aan management

      Blijf groei en uitdaging stimuleren en faciliteren.

      TOPdesk2018-11-21
    • "Sollicitatieprocedure"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk voltijd bij TOPdesk

        Pluspunten

        Na het kennismaken met meerdere TOPdesk medewerkers werd het me duidelijk waarom zij er al vele jaren werkzaam zijn. Prettige club!

        Minpunten

        Wellicht kan de procedure ietwat ingekort worden.

        Advies aan management

        Ga zo door!

        TOPdesk2018-11-01
      Er zijn 133 reviews gevonden