Reviews voor TOPdesk | Glassdoor.nl

Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op 25 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.8
94%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
131 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling
    Nuttig (1)

    "Een werkgever waar je alle vrijheid krijgt en je echt jezelf kan zijn!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    Vrijheid die je zelden in een organisatie ziet Vertrouwen Verantwoordelijke en gezellige collega's Mogelijkheid tot ontwikkeling Open Minded Platte organisatiestructuur

    Minpunten

    Wellicht kunnen we af en toe wat strenger voor elkaar zijn :)

    Verder lezen
    TOPdesk2019-07-16

    Reactie van TOPdesk

    July 30, 2019Head of Recruitment

    Bedankt voor deze fantastische review! waar denk jij dat we af en toe strenger mogen zijn?

    Verder lezen
  2. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Unit Director in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TOPdesk voor 10 jaar

    Pluspunten

    Prettige collega's, open cultuur, succesvol bedrijf, veel vrijheid

    Minpunten

    Het salaris is gemiddeld te noemen

    Verder lezen
    TOPdesk2020-02-25
  3. "Vrijheid en vertrouwen voorop"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TOPdesk voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Binnen TOPdesk staat vrijheid in werken centraal. Hier vanuit kan je je eigen keuzes maken die leiden tot jouw werkplezier en werksucces. Vertrouwen in elkaar is hierbij een pijler waar veel waarde aan gehecht wordt.

    Minpunten

    Te weinig parkeerruimte op het parkeerdek.

    TOPdesk2019-11-14
  4. "Geweldig bedrijf met unieke cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    Vertrouwen, vrijheid en de bijbehorende verantwoordelijkheid. Open en informele sfeer.

    Minpunten

    Niet van toepassing, ik weet ze in ieder geval zo snel niet.

    TOPdesk2019-08-01
  5. Nuttig (1)

    "TOPdesk is een prima werkgever."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TOPdesk voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    TOPdesk is een mooi bedrijf om voor te werken. Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen zijn hier niet alleen kernwaarden die ergens in een mooie whitepaper staan, maar écht de manier waarop gewerkt wordt. De sfeer tussen collega's is goed en je krijgt in het dagelijks werk genoeg kansen + de vrijheid deze goed in te vullen. Ik ben als starter bij TOPdesk (support) begonnen en heb er ruim 6 jaar gewerkt, in die tijd ben ik doorgegroeid naar product owner en heb ik enorm veel kunnen leren, waar ik nu nog steeds profijt van heb.

    Minpunten

    De salarissen bij TOPdesk liggen naar mijn mening iets onder de markt, al heb ik begrepen dat hier wel meer aandacht voor is. Tevens merk je dat met de groei van het bedrijf politiek/onderlinge verhoudingen een rol spelen.

    Verder lezen
    TOPdesk2019-06-18
  6. "Open, persoonlijk ambitieus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    TOPdesk geeft werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een tof idee hebt, kun je ermee aan de slag. Daarnaast is de sfeer open, persoonlijk en gemoedelijk. Er is onderling veel respect en iedereen wordt als gelijke behandeld. TOPdesk denkt met je mee en biedt je de mogelijkheid je op veel verschillende fronten te ontwikkelen. Ook buiten je eigen vakgebied.

    Minpunten

    Niet iedereen kan goed omgaan met de vrijheid. Vrijheid kan namelijk heel fijn zijn, maar het betekent ook weinig sturing en veel zelfdiscipline. Niemand gaat je namelijk vertellen wat je moet doen. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou.

    Verder lezen
    TOPdesk2019-04-23
  7. "Goed voor eerste ervaringsjaren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Business Consultant in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij TOPdesk voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Open, vrije cultuur, leuke collega's

    Minpunten

    Ontwikkeling is voornamelijk horizontaal, weinig verticaal. Hoge werkdruk door te weinig FTE.

    Verder lezen
    TOPdesk2019-04-04
  8. "Een prachtig startpunt voor een loopbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij TOPdesk

    Pluspunten

    Een oprecht vriendelijke sfeer Veel aandacht voor persoonlijke groei Leven hun eigen kernwaarden ook echt na

    Minpunten

    Salaris is relatief laag Door de grootte van het bedrijf kan het lastig zijn snel te schakelen

    TOPdesk2019-01-16
  9. "Erg fijn bedrijf met veel ruimte voor eigen ideeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Professional in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TOPdesk voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Ontspannen informele werksfeer, superfijne collega's, iedereen is bereid je te helpen. Veel uitjes en activiteiten worden georganiseerd en ook internationaal zijn er mogelijkheden. Erg leuk bedrijf om te werken en veel te doen en leren.

    Minpunten

    Manier van beoordelen werkte demotiverend. Na een aantal jaren is het lastig om in de diepte echt door te groeien en kan de uitdaging wegraken.

    Verder lezen
    TOPdesk2018-11-21
  10. "Sollicitatieprocedure"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij TOPdesk

    Pluspunten

    Na het kennismaken met meerdere TOPdesk medewerkers werd het me duidelijk waarom zij er al vele jaren werkzaam zijn. Prettige club!

    Minpunten

    Wellicht kan de procedure ietwat ingekort worden.

    Verder lezen
    TOPdesk2018-11-01
Er zijn 67 reviews gevonden