Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op May 3, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

98 van meer dan 301 reviews gevonden

4.4
87%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
210 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Veel vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven(in 21 reviews)

  • "leuke collega's(in 11 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 8 reviews)

  • "De salarissen bij TOPdesk liggen naar mijn mening iets onder de markt, al heb ik begrepen dat hier wel meer aandacht voor is(in 8 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      TOPdesk review

      Apr 17, 2022 - Sales Representative in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Onwijs goede werksfeer, heel collegiaal en de werkdruk ligt gemiddeld.

      Minpunten

      Soms was het werk wat minder uitdagend, maar dat kwam mede door mijn beperkte rol als werkstudent.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 10 jaar

      Geweldige collega's, slecht management

      May 2, 2022 - Technisch consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige collega's, leuke borrels/feesten, kans om je eigen werk te bepalen

      Minpunten

      Vanuit management weinig aandacht voor experts, er wordt star vastgehouden aan hoe het bedrijf functioneerde 10 jaar geleden.

      1 persoon vond deze review nuttig
    3. 3.0
      Huidige werknemer

      desk

      May 3, 2022 - Accountmanager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      open cultuur, acceptatie onderling is erg hoog

      Minpunten

      slecht verwachtingsmanagement, onderbezetting door de hele organisatie.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk bedrijf

      Mar 16, 2022 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Sfeer Collega's Vrijheid Vertrouwen Verantwoordelijkheid Goede basis voor een leuke carrière

      Minpunten

      Arbeidsvoorwaarden zijn erg goed! Echter niet gelijk aan andere collega's

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk bedrijf

      Feb 7, 2022 - Marketing in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      leuk bedrijf, leuke collega's, lekker eten.

      Minpunten

      je begint met een relatief laag startsalaris.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Oog voor de individu en de vrijheid om zelf je ontwikkelpad vorm te geven

      Jan 17, 2022 - Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Mensgerichte organisatie - Klanten worden met hetzelfde respect behandeld - Vrijheid en vertrouwen - Gezelligheid - Veel samenwerken met buitenlanden - Flexibel

      Minpunten

      - Merk dat de cultuur soms nog wel een beetje kan verschillen per afdeling - Salaris is niet boven het gemiddelde

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Slim, gezellig en leuk bedrijf!

      Jan 14, 2022 - Sales Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Ontzettend goed inwerk traject - Ruimte voor ontwikkeling - Vrijheid in je werk - Ontzettend groeiend

      Minpunten

      Weinig structuur, onduidelijke taken en verantwoordelijkheden.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 5.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever met oog voor het individu

      Jan 13, 2022 - Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Focus op de medewerker Veel vrijheid (met bijkomende verantwoordelijkheid) Informele collegiale sfeer

      Minpunten

      Soms komt de organisatie ongestructureerd over (mede door de geboden vrijheid)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 3.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuke werkgever als je nog bij je ouders woont of een rijke partner hebt.

      Dec 9, 2021 - Consultant 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Hele leuke en gezellige sfeer. Wel jammer dat je nu door Corona veel thuis werkt. Je krijgt wel veel vrijheid in je werk en kunt hierdoor doen waar je blij van wordt.

      Minpunten

      Weinig doorgroei mogelijkheden en een armoedig salaris. Er wordt wel gezegd dat salaris niet het belangrijkste moet zijn maar ik vind het kwalijk dat veel collega’s amper rond kunnen komen en geen huizen kunnen kopen/huren. Op deze manier verliest Topdesk ook veel waardevolle collega’s met ervaring. De werkdruk is momenteel hoog en er zijn weinig ervaren collega’s waar je van kunt leren. Ondanks financiële voorspoed voor het bedrijf wordt er niet in collega’s geïnvesteerd.

      Verder lezen
      6 personen vonden deze review nuttig
    10. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Top bedrijf

      Dec 1, 2021 - Lead Generation in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellig, je kunt jezelf zijn, toegankelijk management.

      Minpunten

      Langzame maar steady groei van het bedrijf. Nooit de ambitie om veel sneller te groeien.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 98 Reviews

    Veelgestelde vragen over TOPdesk-reviews

    TOPdesk heeft een algemene beoordeling van een 4.4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 301 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 87% van de werknemers zou werken bij TOPdesk aanraden aan vrienden en 79% heeft een positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

    Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van TOPdesk hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3.6 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij TOPdesk. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

    Op basis van Glassdoor-reviews zou 87% van de werknemers van TOPdesk vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden TOPdesk met een waarde van 4.8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.7 voor cultuur en waarden en 4.1 voor loopbaanmogelijkheden.

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of