Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op Sep 10, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

95 van meer dan 273 reviews gevonden

4.4
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
188 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Sales and Marketing Summer Internship

      Jul 29, 2021 - Sales and Marketing Summer Internship 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ontzettende bereikbare collega's, iedereen is altijd bereid om je helpen. Je komt binnen in een warm bad. Ik heb in no time veel kunnen leren en je krijgt de vrijheid om jezelf te ontplooien. Verder is de lunch geweldig.

      Minpunten

      Door corona kon je helaas niet nog vaker op kantoor zijn.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke cultuur, lager dan gemiddeld salaris

      Sep 10, 2021 - Business Development Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Enorm leuke cultuur en ambities worden aangespoord met ruimte voor zelfontwikkeling.

      Minpunten

      Het salaris is lager dan gemiddeld en de organisatie is relatief onervaren in de hogere functies.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Huidige werknemer

      Goede werkgever

      Aug 30, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijn werken, leuke collega's, leuke klanten

      Minpunten

      Geen topsalaris Geen duidelijke structuur in de organisatie

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 4.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijne werkomgeving

      Jul 29, 2021 - Summer Intern in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Opties om jezelf te ontwikkelen op de vlakken die je wilt. Vrijheid om ideeën aan te dragen. Focus op je carrière loopbaan en je competenties. Een hele prettige werksfeer

      Minpunten

      Veel jonge werkenemers, waardoor minder samenwerking met erg ervaren werknemers

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijne organisatie

      Jun 21, 2021 - HR- Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's Veel vrijheid (om je eigen rol jezelf eigen te maken) Oog voor werknemer Internationale samenwerking

      Minpunten

      Door corona missen veel mensen nu de cultuur

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Zeer fijn startersbedrijf

      Jun 22, 2021 - Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vrijheid Verantwoordelijkheid Informele sfeer Snelle leercurve Leerzame projecten De lunch Bescherming van werktijden

      Minpunten

      Ontwikkeling stokt na een aantal jaar Salaris ontwikkeling beperkt Beoordeling op intern werk lijkt zwaarder te wegen dan klantwerk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Mooie mensen, slechte beloning

      Jun 17, 2021 - IT Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Hele goede collega's met hoogopgeleide niveau. De sterkste kant van TOPdesk zit bij de mensen. Alle collega's zijn benaderbaar en iedereen probeert te helpen als je met iets zit.

      Minpunten

      Door de pandemie kan je de cultuur van het bedrijf niet proeven. Daardoor zijn er ook heel veel mensen anders gaan nadenken over hun werk. Aantal mensen hebben het bedrijf ook verlaten. De financiele waardering mist heel erg. Andere bedrijven betalen meer voor hoogopgeleiden

      2 personen vonden deze review nuttig
    8. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      De werknemer staat voorop

      Jun 7, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De werknemer staat voorop bij TOPdesk. Er is ruimte voor waar jij behoefte aan hebt: uitdaging wanneer je het opzoekt, rust wanneer je het nodig hebt. Fijne collega’s en prima arbeidsvoorwaarden.

      Minpunten

      De bedrijfscultuur is voornamelijk te merken tijdens het werken op kantoor. Tijdens remote werken wordt deze beleving iets minder.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuk bedrijf, vooral aan te raden voor starters

      Jun 16, 2021 - Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Collega's - Veel vrijheid - Leuke feestjes - Als starter een goede plek om snel veel te leren - Veel vertrouwen

      Minpunten

      - Salaris: startsalaris is nog wel redelijk gemiddeld volgens mij, groei daarna is een stuk lastiger. - Groei: er zijn niet veel senior rollen om naar toe te groeien die écht interessant zijn

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    10. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever

      Jun 1, 2021 - Technical Product Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als starter heb ik ontzettend veel kunnen leren binnen de IT sector bij TOPdesk. Ik krijg veel ruimte om me te kunnen verdiepen in onderwerpen die mij interesseren (naar eigen keuze). Daarnaast is TOPdesk als werkgever ontzettend fijn, goede secundaire voorwaarden, een aanrader.

      Minpunten

      Weinig ruimte om naar kantoor te gaan tijdens de corona crisis.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 95 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of